Pandora Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Voice, proč se toho romma zbavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 za 9 měsícu 2500km.... proč to kámoš nedá do bazaru semka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Chtěl by automat a jiný motor. A jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Kolik za to chce?to chápu..pokud potřebuje jezdit svižněji či větší auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Nevím kolik za to chce nebo jakou má představu, ale co si pamatuju když jsme pro to byli tak platil tuším 285t. plus mínus. Jo a z toho motoru je zklamaný,ale já mu to říkal že je to taková zdechlina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Hovno zdechlina, neumí s tím jezdit a nechce se to učit. Evidentně je zmlsanej ropákama s turbem, zabírajícíma zdola na 1500rpm. Protože už i nový TSI se musejí roztáčet někam ke 2000rpm, aby měly zátah (opatření k zmenšení negativnícch vlivů prudkýho přechodu otáček na pohon rozvodovýho mechanismu). Motor 1,4 16V má ty vlastnosti "díky" cifršpiónům, který na něj odmítli poskytnout finanční krytí pro instalaci prostředků k navýšení krouťáku v nižších točkách = něco ze sortimentu zahrnujícího variabilní časování ventilů, mechanicky nebo elektricky ovládaný přívěry sacího nebo vejfukovýho potrubí, proměnný dýlky sání nebo vejfuku atp. Je prostě ořezanej a jeho možnosti jsou tím limitovaný - ale tvrdit o něm, že je zdechlina je dost přehnaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tož je to přehnaný, ale je to tak. Ten motor jede v otáčkách ve kterých se jezdit prostě nedá (kdo to má poslouchat). Jinak do třech tisíc je to mrtvola. Ale jinak s tebou souhlasím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 U Rooma je na vině vyšší interiérový hladiny hluku kromě lehčího stálýho převodu v rozvodovce (= na stejnou rychlost musí motor víc točit) i ojebaná protihluková izolace ve srovnání s fábulí. I když třeba já osobně si na bublavej zvuk šestnáctiventilku v točkách kolem 3000-4000 vychutnávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jel jsem s Polem i FII s Euro 5 a prislo mi, ze zespoda to uplne mrtve nebylo, resp. bylo to lepsi nez motor s Euro 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Fábule II i Polo mají proti Roomsteru těžší stálej převod, tam ty akcelerační hodnoty vůči otáčkám vypadají jinak. Navíc mám takovej neblahej dojem, že se nejenom liší soft v ŘJ motoru 1,4 16V mezi fábulí a roomem (minimálně má jiný číselný označení), ale že je ještě jinačí (ostřejší) verze softu zvlášť pro Polo a případně Seat. Potvrdit nebo vyvrátit by to ale musel někdo, kdo by porovnal palivový mapy i další tabulky ve všech verzích SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Chtěl by automat a jiný motor. A jiné auto. Krásný případ vybírání podle tabulek bez prozkoušení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak tak. Nevyzkoušel a koupil. Ale o nic nejde, vezme něco druhého, nejde o život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 No já vyzkoušel Rooma, ale co jsem nevyzkoušel, resp. ani nebylo možné vyzkoušet-přesněji koho by to napadlo - ty kratší převody o kterých se zde píše v posledních měsících. Prostě v příměstském provozu by mě něco takového ani nenapadlo řešit a zkoušet, a v tu dobu to nikde nikdo ani neřešil. Teď mě to při dálkové docela štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) tak já jem zvyklej na HTP čko deset let takže vím do čeho jdu..a po vyzkoušení vím že to bude jen lepší....dick.a ty jsi přestupoval na rooma z fabky,nebo z OI? Editováno: 18. Březen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Objednával jsem poslední týden v únoru a zítra si jdu pro něj. Roomster Trumf Ambition Plus, Rosso Brunello. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 ahoj...neříkej že takhle rychle ,jeden měsíc....když já ho objednal 25unora a budu ho mít první týden v květnu...že by byli rozdíly přes jeden měsíc?copak v tom je za zrychlení takové...vážně nevěřím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Je to možné.. Někteří prodejci si blokují termíny a mají objednanou třeba nějakou předváděčku.. A ty konfigurace lze ještě celkem dlouho po objednání měnit, takže ji jen mohl překonfigurovat na to co si vybral Xantrix . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Aha jsou to parchanti:-))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranicek Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) ... no a ještě je třeba se modlit, aby jim dobře dopadlo vyjednávání o kolektivní smlouvě ta stará končí prý k 31.3. a když se nedohodnou, tak prý se výroba zbrzdí http://ekonomika.idnes.cz/jednani-o-mzdach-ve-skode-auto-d2q-/ekoakcie.aspx?c=A140327_090853_ekoakcie_spi ... mám objednáno od 29.1. a nemám odvahu volat prodejci ... raději žiji v nejistotě a nechám se snad mile překvapit Editováno: 27. Březen 2014, autor: ranicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 ranicek:a copak ty jsi objednával?já psal prodejci minulý týden..odepsal že roomster jde 17týden do výroby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranicek Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Roomster ambition, trumf, pacific, 1.4 16V, navíc tažné, alarm, sportovní paket, ESC+, hlavové airbagy, boční lišty prodejce se dušoval, že by už v dubnu, prej mám volat kdybych si myslel, že čekám už moc dlouho … tak to bych mu už musel volat po 14 dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) mira: Objednával jsem 26.2 a 25.3 bylo auto u prodejce. Je prý problém s prodejci v pohraničí, kteří objednávají velké množství Roomsterů a následně je prodávají do zahraničí (thanx ČNB). Proto prý Roomster už nelze koupit za hotovost, ale pouze na úvěr. Ale prodávám jak jsem nakoupil. Editováno: 27. Březen 2014, autor: Xantrix 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 ... Je prý problém s prodejci v pohraničí, kteří objednávají velké množství Roomsterů a následně je prodávají do zahraničí (thanx ČNB). ... Ne thx ČNB - ale thanks for soudruh €urohujer Sí(n)gr, kterej se nám všem "postaral" o zdražení veškerýho dovozu a doslova vylupování trhu směrem do "Přeskopečkova", zmrd jeden zkurvenej... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Krásný případ vybírání podle tabulek bez prozkoušení. No nic,já jsem Octu taky kupoval bez toho,že bych s tím motorem (1,8Tsi) někdy předtím jel -prostě nebyla jako předváděčka k dispozici ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) ranicek:tak máš skoro to samé jak já...teda až na pár věcí navíc... dle mě musí jít do výroby už někdy te´d....napiš prodejci..ví to.... Xantrix:tak já pohraničí nejsem..objednával jsem v Pardubicích...jako nějak mě to nevadí..jezdit mám čím...nepospíchám...ale sakra už by mohl být doma Editováno: 27. Březen 2014, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.