Únor 27, 201312 r Autor Tak dnes som sa objednal nnakoniec na folie. Doteraz sme ich mali na všetkých autach a nebol problem. Auto pristavujem v piatok ráno a na obed to už bude hotove. Cena cca 130 e. Len dufan že cez sun set to nebude až velmi tmave- dávam najtmavšie.
Únor 28, 201312 r Autor Praktik by to bol s hnedými foliami ale tie nemali. Aku strechu by ste volili k hnedej mato farbe? Ja sa zatial priklánam k striebornej.
Březen 1, 201312 r Autor Tak už sa stmavilo. Ja som spokojný. Zajtra sa pustím do tých prahových líšt ak bude pekne.
Březen 15, 201312 r Autor Prahove nadstavce v čiernej farbe nahodene. Stále rozmýšlam nad farbou strechy. Asi najviac sa priklánam k čiernej.
Březen 15, 201312 r Autor Kolesá tam mám 16" asi sa volaju atria. Jednu sezonu na nich vydržím a potom sa uvidí.
Březen 15, 201312 r Myslim ze pri tomhle rocniku to budou Elby jsou hooodne podobne ,ja hledal dlouho rozdiln:D
Březen 15, 201312 r A kupoval jsi je z autem ? Muzes dat foto ? Vis bylo by divny kdyby do fejs roomika davali predface kola
Březen 15, 201312 r Autor Ano mam to kupovane spolu v 1/2013. Mám vybavu sport a aj v prospektoch škoda roomster na SK je pisane vo výbave sport 16 " disky atria.
Duben 2, 201312 r Autor Chcem sa opýtať. Na predchádzajucich značiek aut som to nepozoroval. Vždy pri preradení sa ozve také akoby lupnutie. Pri jazde ked uberiem plyn a znovu pridám tak to nerobí. Robí to aj Vám?
Červen 3, 201312 r Autor Tak Roomik preskočil 6 tis hodnotu s priemernou spotrebou od kupy podla PC 6,2 L. Zatial sa ozývaju rozne zvuky z odkladacej skrinky a šoféroveho sedaldla, o to viac ma to mrzí lebo su tam tie anatomicke a myslel som že budu pevnejšie. Sedí sa v nich ale super. Dalej som bol reklamovať vrzgajuce gumene tesnenia. Dnes som tam bol znovu a že o probleme vedia a objednali mi nove a cez týžden sa to vymení. Dufam že sa toho zbavím aj ked asi to je len mojim zbožným želaním. Uvidíme....
Červen 6, 201312 r Dlouhodobou spotřebu mám stejnou Mám najeto 11 tis.Km. Já jsem ale zatím reklamovat nic nemusel. Díky Bohu !
Červenec 26, 201312 r Autor Takže 10 000 km pokorených. Motor ide krásne. Len ma štvu tie kadejake pazvuky, vrzganie a v poslednej dobe aj od predných kolies po prejdení určitých nerovnosti take akoby pukanie, lámanie. Dlhodoba priemerka klesla ma 5,7 ale teraz chodím vela na moto tak autičko jazdi len dlhšie trasy.
Červenec 27, 201312 r Autor Ano predne. Vymenene komplet na zaruku. Teraz dost vrzgaju tie anatomicke sedacky.
Červenec 27, 201312 r mne vrzgali prvy rok , robilo to pri vyssich teplotach ...najviac to bolo pocut ked som siel pomaly a vypnute radio, skusal som rozne finty ako namazat silikonom , oblepit ramy dveri textilnou paskou ale vymenit na zaruku ma to teda nenapadlo otazka je ci po vymene sa to neobjavi znova ... ?
Červenec 29, 201312 r Autor Tak ja neviem, tieto su zatial ticho. Včera som sa viezov v Yetim a tam to vrzga tiež. Neviem asi som mal ostať verný korejcom. Tu vrzga skoro všetko. Tie predne sedačky neskutočne.
Červenec 29, 201312 r ale no .. to vrzganie bude tou konstrukciou dveri a tesneni alebo sa kruti karoseria ? , mne to casom prestalo .. nuz alebo si pusti radio
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.