Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Presne na tie som narazil. Na Rooma 169 e cca

Ta barva je božká!!

• Autor

Tak dnes som sa objednal nnakoniec na folie. Doteraz sme ich mali na všetkých autach a nebol problem. Auto pristavujem v piatok ráno a na obed to už bude hotove. Cena cca 130 e. Len dufan že cez sun set to nebude až velmi tmave- dávam najtmavšie.

Bude z toho praktik

• Autor

Praktik by to bol s hnedými foliami ale tie nemali. Aku strechu by ste volili k hnedej mato farbe? Ja sa zatial priklánam k striebornej.

• Autor

Tak už sa stmavilo. Ja som spokojný. Zajtra sa pustím do tých prahových líšt ak bude pekne.

post-81763-0-54824800-1362166525_thumb.j

post-81763-0-87797300-1362166554_thumb.j

Tak roomikovi to slusi ;) ty folie tomu sednou ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Prahove nadstavce v čiernej farbe nahodene. Stále rozmýšlam nad farbou strechy. Asi najviac sa priklánam k čiernej.

Máš vybrané nějaké kola?? :)

• Autor

Kolesá tam mám 16" asi sa volaju atria. Jednu sezonu na nich vydržím a potom sa uvidí.

Myslim ze pri tomhle rocniku to budou Elby ;) jsou hooodne podobne ,ja hledal dlouho rozdiln:D

• Autor

Tak bol som pozriet a mam tam atrie na beton.

A kupoval jsi je z autem ? Muzes dat foto ? Vis bylo by divny kdyby do fejs roomika davali predface kola

• Autor

Ano mam to kupovane spolu v 1/2013. Mám vybavu sport a aj v prospektoch škoda roomster na SK je pisane vo výbave sport 16 " disky atria.

To me prekvapujes jeste vic :D

• Autor

Ale je to tak aj ked tie hranatejšie Elby sa mi asi páčia viacej.

• 3 týdny později...
  • Autor

Chcem sa opýtať. Na predchádzajucich značiek aut som to nepozoroval. Vždy pri preradení sa ozve také akoby lupnutie. Pri jazde ked uberiem plyn a znovu pridám tak to nerobí. Robí to aj Vám?

• 2 měsíce později...
  • Autor

Tak Roomik preskočil 6 tis hodnotu s priemernou spotrebou od kupy podla PC 6,2 L. Zatial sa ozývaju rozne zvuky z odkladacej skrinky a  šoféroveho sedaldla, o to viac ma to mrzí lebo su tam tie anatomicke a myslel som že budu pevnejšie. Sedí sa v nich ale super. Dalej som bol reklamovať  vrzgajuce gumene tesnenia. Dnes som tam bol znovu a že o probleme vedia a objednali mi nove a cez týžden sa to vymení. Dufam že sa toho zbavím aj ked asi to je len mojim zbožným želaním. Uvidíme....

Dlouhodobou spotřebu mám stejnou :kol-47:  Mám najeto 11 tis.Km. Já jsem ale zatím reklamovat nic nemusel. Díky Bohu ! :kol-28:

• 1 měsíc později...
  • Autor

Takže 10 000 km pokorených. Motor ide krásne. Len ma štvu tie kadejake pazvuky, vrzganie a v poslednej dobe aj od predných kolies po prejdení určitých nerovnosti take akoby pukanie, lámanie. Dlhodoba priemerka klesla ma 5,7 ale teraz chodím vela na moto tak autičko jazdi len dlhšie trasy.

vrzgajuce gumeove tesnenia ? predne dvere ?

• Autor

Ano predne. Vymenene komplet na zaruku. Teraz dost vrzgaju tie anatomicke sedacky.

mne vrzgali prvy rok  , robilo to pri vyssich teplotach  ...najviac to bolo pocut ked som siel pomaly a vypnute radio, skusal som rozne finty ako namazat silikonom , oblepit ramy dveri textilnou paskou 

ale vymenit na zaruku ma to teda nenapadlo :(

otazka je ci po vymene sa to neobjavi znova ...  ?

• Autor

Tak ja neviem, tieto su zatial ticho. Včera som sa viezov v Yetim a tam to vrzga tiež. Neviem asi som mal ostať verný korejcom. Tu vrzga skoro všetko. Tie predne sedačky neskutočne.

ale no .. to vrzganie bude tou konstrukciou dveri a tesneni  alebo sa kruti karoseria ? , mne to casom prestalo .. nuz  alebo si pusti radio  :kol-31:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.