Říjen 9, 201311 r Autor Ked som kupoval po 7 korejcoch škodu, myslel som že to bude na inej urovni. A v podstate som sa nemýlil. Aj je, ale na nižšej. To čo vrzga a škrípe v tomto aute je neskutočne. Auto kupene 2/13. Gumy zadných dverí originál boli vymenene v 7/13. Teraz to robí opat po 3 mesiacoch. Vrzga škrípe šoferova sedačka, predný tapacír spolujazdcových dverí, predna priehradka, a v zadu kadečo plus dalšie veci . Som rozhodnutý že v januari doplatím zvyšok a auto ide z domu po roku.
Říjen 13, 201311 r Nechce sa mi verit ze by kazdy roomster mal tebou popisovane problemy. Naopak kazdy kto mal chevrolet a citronlen v mojom okoli tak len nadaval.
Říjen 13, 201311 r No ma rooma vyrobeneho leden 2013 a naprosto ticho zadne vrzani a klepat muze akorat max neco v prihradkach. Taky se mi nechce verit tomu.
Říjen 14, 201311 r Mam rok a pul stareho kouska a krome vrzajiciho volantu kdyz davam plny rejd na miste nikde zadne pazvuky...
Říjen 15, 201311 r Autor Jednoducho je to tak a nič s tým ja osobne neurobím, gumy už mám druhe a vrzgaju opat. Kupil som tu ich zázračnu vodičku za cca 33 e po zlave a tým to patlám, zatial cca 3-4 dni nevrzga. Ale je vonku mokro. So sedačkou ma objednaju tento týžden, lebo sa idu meniť aj tie vyhrievacie podložky v sedadlách- vraj je nieaká zvolávačka. To že Vám to nevrzga budte len radi. Prečítajte si niektore temy čo aj tu na fore a uvidíte že nebudem jediný komu to vrzga.
Říjen 15, 201311 r neviem u mna za 6 rokov na roome boli problemy : - polamane elektricke kable v dverach spolujazdca (samozamykalo sa auto kedykolvek) - pretrhnuta hadicka veduca kvpalinu ostrekovaca do zadnych dveri v husacom krku v dverach - toto vrzganie tesneni (ale potom som to asi nejak prestal vnimat ,alebo pomohlo oblepenie ramu dveri paskou takou tou textilnou co sa s nou v autach oblepuju elektricke zvazky kablov) - zlomeny zamok na loketke (pouzivana dennodenne - odkladanie radia ) - blbe starty ale tie sa "zazrakom" stratili po jednej z garanciek jedine co ma stve je hlucny motor 1,4 16 V nad 90km/h inak len pozitivny nazor na toto auto .. (no nizko ulozena radicka ma irituje Upraveno Říjen 15, 201311 r od LUKY-007
Říjen 16, 201311 r predpokladam v elektro .... ja som ju mal od kolegu, ktory ju mal tusim od otca ... cize presny povod neviem
Listopad 4, 201311 r Mám ty samé Km a stejný motor jako Ty a jsem taky moc spokojen. Nedávno jsem měl půjčenou fabku s 1,2HTP a vzpomínal jsem s láskou na TSi-čko
Listopad 16, 201311 r Autor Som pbjednaný na plasti dip. Poradte aku farbu na strechu ku mojej hnedej- bielu alebo čiernu, prípadne oranžovu. Vdaka za tip.
Listopad 16, 201311 r A nechceš si to rozmyslet? Já bych nedával nic. Máš krásné auto i bez toho dnes populárního kýče jménem plasti dip.
Listopad 16, 201311 r Autor No ano, Ale u nás v meste behá dost roomov v tejto farbe s tými istými diskami. Chcel by som trošku vystupit z davu.
Listopad 16, 201311 r Tak vyměň na jaře Atria za nějaké 17" a zas bude auto krásnější........i bez dipu
Listopad 17, 201311 r Autor To ano to by som časom chcel ale nove disky + pneu neviem ak kupim jazdene tak komplet sa pohybuje okolo 500 e . Za dip dam cca 50 e. No radšej by som tie disky
Listopad 17, 201311 r Autor Ano matný, ale zozmýšlam že od toho upustím....No neviem, chcelo by to nieakú zmenu
Listopad 18, 201311 r plastidip cierny matny na strechu ale na vrch zadnych vyklopnych dveri naedavat disky nestriekat
Prosinec 1, 201311 r Autor Zajtra sa ide na výmenu oleja po 15 tis. km. Zatial je motorík ticho ako pena.... Prišiel som aj na zub vrzgajucej sedače. Nakoniec stačilo premazat kolajničku a je klud.
Leden 9, 201411 r Autor Zdravím Vás. Room má najazdených práve 17 000 km. Dnes som si všimol že z motorového priestoru na strane spolujazdca pri hlave alebo okolo bloku valcov motor vydáva taký zvuk akoby niekto potichu pískal na píštalke v jednom tone. Robi to len na volnobeh, ked trošku pridám prestane ale akonáhle ide na volnobeh tak to piští. Urobilo to asi 2x zatial. Mne ten zvuk teoreticky pripomína akoby išlo nieaké ložisko bez maziva. Máte tiež nieaké skusenosti s takým niečim? Vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.