Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mi to nedela ale nemam TSI a neni to nahodou klinovy remen ?

• Autor

Neviem ide to od tej strany ako je klin. remeň ale z hora. Dnes ráno všetko ok. Ono sa to prejaví raz za cca 2 týždne.

• 3 týdny později...
  • Autor

Takže dnes je to presne rok čo som si rooma doniesol domov. Na tachometri svieti udaj 17036 km. A po roku je na čase aby išiel do sveta. Kolko by mohla byť jeho predajná cena v dnešnej dobe? Na auti som dal folie a  je k tomu druha sada zimných diskov.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Za auto mi ponukali cca od 6500 e a to sa mi zdá za ročne auti strašne málo, takže nakoniec ostane doma. Vychytal som už skoro všetky pazvuky v int. Teraz jedna otázočka. Mám tam radio Swing s 2 antenami. Chcel by som si zaobstarat asi najpravdepodobnejšie Amundsen. Bude to tam pasovať bez velkého zásahu do káblov? Vdaka

Jo bude, bez problému.. Jediné co budeš muset dokoupit je GPS antena, ale dělají se interní, takže jen zapojíš a strčíš někde do přístrojovky... a necháš pak jen nakódovat, aby vše správně fungovalo...

Mimochodem, před tím než vytáhneš a odpojíš swing si zajeď, pokud ho ještě neznáš, do autorizovaného servisu ať ti zjistí PIN kód radia, kdyby si ho chtěl prodat   ;)

• Autor

Vdaka za info....

• 3 týdny později...
  • Autor

Takže dnes som vymenil swinga za amundsena. Výmena prebehla bez problemov. Nakodovane aby to zobrazovalo aj na maxidote. Zatial velka spokojnost. :kol-47:

• Autor

Nieaké foto tak na rýchlo cez mobil...

post-81763-0-93389300-1398336200_thumb.j

post-81763-0-86826000-1398336219_thumb.j

• Autor

A ešte jedna...

post-81763-0-76645400-1398336414_thumb.j

Super kde si kúpil?? :)

• Autor

Na bazosi, ale nakoniec bol z toho manželkinho bratranca kamarát...

Aha a cenu sa mozem este spytat ci nie? Mas aj bluetooth ? :)

Bluetooth by mít neměl.. Má Klasický Amundsen (RNS310), Bluetooth se dával do některých Amundsen+ (RNS315).

• Autor

Nie nemám BT ja som ani nechcel, cena nieje tajomstvo dal som za to 220 e s papierami cd s mapami a kodom. Čiže povod je istý...

Pekná a dobrá cena... :)

• Autor

Tak dnes som sa pohral s podložkami pod špz....

post-81763-0-77004200-1398367883_thumb.j

post-81763-0-40216600-1398367931_thumb.j

post-81763-0-43181000-1398368019_thumb.j

Budem to musiet i ja tak poriesit. Vyzera to zaujimavejsue ako robit reklamu predajni aut...

--

Z mobilu

• Autor

Ja len dufam že to neodpadne. Nalepene obojstrannou paskou. Rukou som to skušal dat dole ale drži to pevne. Uvidime

Ja to nedam dole vcera mi to zachranilo naraznik...

• 4 měsíce později...
  • Autor

Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka

ja zasa repro dozadu je to narocne ? ? sory mino za spam :):D

Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka

Jen letmý pohled do Etky - 2x motorek stahování = 7560 Kč, spínač 315 Kč, krytka spínače 64 Kč...Asi i nějaké kabely, ovládání od řidiče (804 Kč) a já nevím co ještě. Ceny jsou samozřejmě doporučené ŠA.

post-32075-0-38915900-1409157626_thumb.j

• Autor

Vdaka, predpokladám že treba k tomu aj dalšie 3 tapaciri s ovládačmi, alebo je to aj zvlášť?

nie pawouk ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.