Leden 10, 201411 r Autor Neviem ide to od tej strany ako je klin. remeň ale z hora. Dnes ráno všetko ok. Ono sa to prejaví raz za cca 2 týždne.
Leden 29, 201411 r Autor Takže dnes je to presne rok čo som si rooma doniesol domov. Na tachometri svieti udaj 17036 km. A po roku je na čase aby išiel do sveta. Kolko by mohla byť jeho predajná cena v dnešnej dobe? Na auti som dal folie a je k tomu druha sada zimných diskov.
Duben 4, 201411 r Autor Za auto mi ponukali cca od 6500 e a to sa mi zdá za ročne auti strašne málo, takže nakoniec ostane doma. Vychytal som už skoro všetky pazvuky v int. Teraz jedna otázočka. Mám tam radio Swing s 2 antenami. Chcel by som si zaobstarat asi najpravdepodobnejšie Amundsen. Bude to tam pasovať bez velkého zásahu do káblov? Vdaka
Duben 4, 201411 r Jo bude, bez problému.. Jediné co budeš muset dokoupit je GPS antena, ale dělají se interní, takže jen zapojíš a strčíš někde do přístrojovky... a necháš pak jen nakódovat, aby vše správně fungovalo... Mimochodem, před tím než vytáhneš a odpojíš swing si zajeď, pokud ho ještě neznáš, do autorizovaného servisu ať ti zjistí PIN kód radia, kdyby si ho chtěl prodat
Duben 23, 201411 r Autor Takže dnes som vymenil swinga za amundsena. Výmena prebehla bez problemov. Nakodovane aby to zobrazovalo aj na maxidote. Zatial velka spokojnost.
Duben 24, 201411 r Bluetooth by mít neměl.. Má Klasický Amundsen (RNS310), Bluetooth se dával do některých Amundsen+ (RNS315).
Duben 24, 201411 r Autor Nie nemám BT ja som ani nechcel, cena nieje tajomstvo dal som za to 220 e s papierami cd s mapami a kodom. Čiže povod je istý...
Duben 24, 201411 r Budem to musiet i ja tak poriesit. Vyzera to zaujimavejsue ako robit reklamu predajni aut... -- Z mobilu
Duben 24, 201411 r Autor Ja len dufam že to neodpadne. Nalepene obojstrannou paskou. Rukou som to skušal dat dole ale drži to pevne. Uvidime
Srpen 26, 201411 r Autor Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka
Srpen 27, 201411 r Bolo by podla Vas vela roboty a či vobec by sa to dalo. Chcel by som do zadu elektr. otváranie okien. Kolko to cca odhadujete. V etke alebo ako sa to vola sa velmi neorientujem. Vdaka Jen letmý pohled do Etky - 2x motorek stahování = 7560 Kč, spínač 315 Kč, krytka spínače 64 Kč...Asi i nějaké kabely, ovládání od řidiče (804 Kč) a já nevím co ještě. Ceny jsou samozřejmě doporučené ŠA.
Srpen 27, 201411 r Autor Vdaka, predpokladám že treba k tomu aj dalšie 3 tapaciri s ovládačmi, alebo je to aj zvlášť?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.