Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

ze zemepisu sem mel jednicku :D abych tady trochu zamachroval, takze vim moc dobre,.... ale jelikoz to je jedno z vetsich mest,.... proste je to vsechno OVA a basta ;)

Prazaku :D

co jsi mel ze zemepisu ? taky jednicku ? :D :D

ale jinak lepsi prazak nez zahulenej OVAK :D

Ucz sie synku ucz ja miałem celujący ;) nebudu uz spamovat bo to skonci jak u mne ;) kdyztak v lamparne ;)

Pražáci a Ostraváci se hádají....   :D  :D  :D  :D ... Zlatý střed  :kol-28:

• Autor

Dobra rada dat to tam  :kol-47:  , ale mam strach ze to dlouho nevydrzi ten spojler je takovy vroubkovany post-51417-0-51761000-1368950665_thumb.j

Jako u mne :( proto prozatim je v supliku a pocka az se lakne do lesku :D

no vida,......... pokud si to dobre odmastil a pri myti na to budes davat nmajzla, neni problem ;) 

ale fakt je ze vroubky jsou vroubky,.... uividis no ;)

• Autor

Panove maly dotaz muzete mi poradit chci sundat stary napis Roomster a dat tam novy ROOMSTER, ale ten novy bych chtel umistit pod RZ . Myslite ze je to dobry napad ? A nebo to dat radeji misto toho stareho ?

post-51417-0-03043700-1369419012_thumb.j

Jak sumdáš tak už nedávat žádný.

• Autor

njn ale to zas bude moc prazdne na fabiich to jeste jde ale room ma ty dvere odost vetsi a ta plocha bude dost prazdna .

ja bych ho dal stejně jak byl stary ;) jinak pokud nemas možnost fenu tak bych počkal na pořadne slunko a pak normalne odloupnul , mě se osvědčil dřeveny količek ,ale perfektni je i vlasec a pak jen pořadně očistit ;) 

urcite zadny pod SPZ ........ neblazni chlape ;) ........ bud sundat a nedavat nic,... jenom novy logo a nebo novy logo + novy napis ale nechat na tom stejnym miste + dat na druhou stranu jeste skoda ;) .......... ale nic pod SPZ nedavej simte :D

• Autor

jo uz jsem loupal tu 16V a par nalepek co jsem tam mel tak mala zkusenost uz je. Ale vrta mi v hlave to umisteni :D

všechny auta co za něco stojí nemají nápisy.......ale vážně, já to chci sumdat z romu hlavně že se tam drží bordel a líbí se mi prostě když tam nic není. Jediný problém je se do toho pustit a odstranit to, jo lenost je hrozná vlastnost.

• Autor

Tak dobra dam na vase rady prvne odstranim a pokud bude to divne tak dam novy napis na stare misto , ale znaky menit nebudu v te bile barve prave viniknou ty stare a napis skoda to nevim ale kdyz mam stare znaky tak ten napis myslim ze tam bude zbytecny :D A dik za nazory vsech .

Rozumný postup, věřím že už pak necháš bez nápisů a já se budu inspirovat.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak co je to lepsi :D ? Jeste vymenit nejspise znaky ,ale to budu asi muset zajet k Jozzimu ten uz ma zkusenosti bo jak jsem se na to dival sam to asi nedam jsem trdlo a urcite bych to zmrvil :D . Jeste maly dotaz jak a cim mazete RZ z fotek. V malovani je to pakarna a dalsi program co mam je od Zoner photo studio a tam jsem neprisel na to jak to udelat :D .

post-51417-0-04145500-1370158653_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Jen klidně přijed ;) to zmaknem než si dam cigaretku ;) .... jinak ja mam program na upravu fotek PhotoScape , tam to jen označim a ono mi to uděla samo mozajku a mam klid ... v malovani jsem to skoušel , ale pak ta kvalita byla přišerna :D

jinak furt lituju že jsem si nekoupil roomika , tam bych se vyřadil ještě vic :D ... jo a při jednom sřiknem oko do černe ;)

• Autor

Je to jsem rad ze mi s tim pomuzes  :kol-47:  se jeste domluvime. Pristi tyden jdu do servisu se objednat na dodelani repraku a po ceste tam si objednam ty nove znaky. Jo to oko me taky sere nechapu proc neni schovane vyse pod krytkou uz jsem to chtel delat jsem koupil sprej, ale u baraku to neni sance delat auta okolo a vitr spatna kombinace. Musim normalni barvou v plechu.

kdyztak se mi na chvili nasoukaš do garaže a střiknem to tam , ja to sice taky nemam , ale už se na to hystam od doby brzd :D ... poptej se mi kolik by vyšla sada repraku pro fll predface , nak  se mi zdaji ty předni už malo :)

No super. Tak bych si to představoval i já. Ale znaky měnit nebudu nikdy. Vypadá to fakt dobře.

tak to neni špatna cena když to vezmeš že k tomu maš i kabelaž ;) ... jen si musim dovezt nakě auto z can 2.0 , pro sihr , nemam tušeni zda mam nakodovane i zadni repro :D .... volant vyřešime, ja už snad rozhodil site všude kde se dalo , tak snad se nějaky kontakt ozve ;)

Jen si po instalaci zadních repráků sundej kličky dveří a někde si sežeň kousíček filcu. Ten vystřihni přesně pod kličky a pak je nacvakni zpět. Budou Ti jinak, když to neuděláš budou nádherně rezonovat a z muziky nebudeš mít vůbec nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.