Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Galvi je kouzelník  :kol-28: omlouvám se že nejsem ve svojem topicu (Aspire snad promine :D ),ale Galvi díky za lampičku :) 

• Autor

Jo jo dobra a sikovna vila :D tak me napdlo ted ze se mi mohl jeste teda podivat na ten sloupek :D tak to necham teda na priste :D

EDIT: Ondro nevadi ;)

Upraveno od ASPIRE

Sloupek? Jáj, no tak ten teda příště.. Jsem si ho ani nevšiml jak jsem tam seděl  :D

• Autor

:D je to jen malinko v rohu , ale to si uz snad udelam sam :D i s temi levymi rukami :D

Lavy stlpik lavymi rukami opravis :D

--

Z mobilu

• Autor

Taky si to myslim :D

• Autor

Zdravicko potreboval bych poradit a nevim kde se zeptat potrebuji predelat konektor od mikrofonu do radia koupil jsem v skodovce ten konektor , ale doufal jsem ze jen prehodim ty pouzdra konektoru , ale bohuzel to nejde a ted potrebuji nejak dostat ty piny z stareho konektoru do toho noveho , ale nevim jak. Jestli to ustrihnout a dat nove piny a nebo jestli jdou ty stare piny nejak vytahnout ?

Prikladam foto toho konektoru.

A jeste pridam fotku baterie co mam v aute a dost me prekvapila znacka co tam je jelikoz kdyz jsem mel v ruce letak baterii od skodovky tak v nejakem jejich testu byl ten banner az na sestem miste a dost me prekvapilo ze ji zrovna mam z vyroby.

A jeste pridam par fotek navigace na maxidotu bo jsem to zde nejak nevidel ze by to nekdo fotil tak pro predstavu jak to asi vypada pro ty co ji nemaji.

post-51417-0-85171000-1424326743_thumb.j

post-51417-0-63793300-1424326754_thumb.j

post-51417-0-90231100-1424326767_thumb.j

post-51417-0-25622200-1424326783_thumb.j

post-51417-0-34654700-1424326784_thumb.j

Piny by jít vytáhnout měly, jen je to někdy pěkná drbačka.. Mají takový kovový napružený zámeček a ten musíš zmáčknout aby vylezl, jestli si to dobře pamatuji, ja se s tím většinou drbal pomocí špendlíku nebo něčeho malého podobného.. Ještě bývá jedna verze, kde je místo kovového zámečku udělán přímo takový plastový výstupek v konektoru, který zase zapadne do místa v pinu.. Ale postup je stejný, prostě ho nějakým způsobem vyhnout a pin vytáhnout.

Baterku jakou máš značku bych moc neřešil on to výrobce semtam střídá, ale parametrově by to mělo být podobné s jinými používanými značkami... Pokud startuje bez problémů, tak mi je jedno co tam mam  :kol-28:  Proč si ji vůbec odpojoval?

A navigačka na maxíku je super  :kol-47:

• Autor

Aha s tim spendlikem otestuji Dik.

No baterku jsem odpojoval v nedeli kvuli odpojovani airbagu (usmev) vymena ktera se nepovedla. Jem me zarazilo ten jejich test baterek co jsem si cetl kdyz jsem vyzvedaval ten konektor a tam jejich tam byla na 1 miste a ten banner az na 6 a pritom mi ho dali do auta.

Ahoj, prosím Tě, zamykají se ti dveře při rozjezdu? Já byl zvyklej, že na všech škodovkách to šlo aktivovat dlouhým podržení zamčení či odemčení a pak to fungovalo, ale tady nikoliv.

Díky

• Autor

Ahoj musí se to aktivovat pres kabel bud v servisu a nebo kdo ho ma. Já to nechci jelikož skoro při každé jízdě pribiram spolujezdce tak bych to musel pořad otvirat.

Díky za rychlou odpověď. Nechápu, proč se to musí řešit přes servis, normálně to šlo aktivovat ručně, i v O3 to jde nastavit.

Ahoj, prosím Tě, zamykají se ti dveře při rozjezdu? Já byl zvyklej, že na všech škodovkách to šlo aktivovat dlouhým podržení zamčení či odemčení a pak to fungovalo, ale tady nikoliv.

Díky

Asi blbý dotaz,ale na FI po fl to tak asi nepůjde co? 

Pokud máš originál centrál, tak půjde. Byla to první věc na F1, co jsem si nechal zapnout, když tady indiání začali vykrádat auta na červené.

Jj mám origo centrál.Takže stačí jak to píše Losky83 dlouho podržet nebo to budu muset přes diagnostiku?

Aspire: promiň že to řeším u tebe v topicu  :kol-28:

Mi to nastavili přes kabel. Přes klíček jsem to nezkoušel. Také se omlouvám za off topic.

Ok dik ;)

• Autor

Takže úspěšně provedena výměna konektoru mikrofonu :)

post-51417-0-53537700-1424614460_thumb.j

post-51417-0-45752500-1424614476_thumb.j

post-51417-0-62169900-1424614477_thumb.j

Krasne :) uz se na to tez tesim :)

Dobrá práce  :kol-47:

• Autor

Diky.

No sice jsem se na to pripravoval dukladne , ale az v aute jsem hledal ty malinke cisla co tam jsou napsane abych nespletl polohy tech kabliku a samo ze uz jsem na to nevidel moc malinke a pro lupu se mi nejak nechtelo jit :D Ale vycvaknout to slo krasne a zasunout taky tak to byla docela rychlost. A vse se povedlo na poprve. Galvi a dik za ten tip s spendlikem jsem si vzal ten zaviraci a slo to perfektne.

• Autor

Tak zase mensi tunning pres tyden dosla zasilka z Ciny a dnes se mi to konecne povedlo vyfotit . No a jelikoz se mi doma valeli ty stare ktere jsem puvodne chtel do denich tak jsem je narval do zpateckovych. :)

post-51417-0-72089700-1425221983_thumb.j

post-51417-0-89887700-1425222002_thumb.j

post-51417-0-37931700-1425222135_thumb.j

No vida, paráda :kol-47: Nevypadá to vůbec špatně a ty zpátečky ti závidím, já tam mám zatím obyč žárovku  :kol-32:

Upraveno od Galvi

• Autor

Jo sviti to pekne jsem sel i schvalne daleko a slo to krasne videt. A na to jake jsme meli spolu peripetie s tim obchodnikem tak jsem spokojen. Ani to nebudu zacernovat. Ta parabola je stribrna a ani to nejde poznat z trochu vetsi dalky. 

Vsak do zpateckovych muzes narvat tu jednu zatim co mas a jestli bude Ok tak objednas dalsi k te druhe co dostanes.

Upraveno od ASPIRE

pekny ;)  jak to sviti za slunicka ? je to videt dostatecne,... v noci to bude sajn to je jasny ;)

.... jeste ty hlavni svetla by to chtelo no ;) aby to bylo uceleny a bude to krasny ;)  :kol-47:

uz ti zlevnili a tyhle by si za nejakou kacku do sveta urcite taky poslal ;) ale je mi jasny ze prachy jsou prachy ;)

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/predni-svetla/skoda-roomster-10-predni-svetlo-h7-monte-carlo-prave-id:6883.eshop

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.