Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

V polsku treba mať aj auto na STK ?? Či len TP ? (neviem ako to tam je, u nás na slovensku pokiaľ neboli kamery tak sa dalo všetko) :D 

V polsku je takhle:

Nové auto: 3 roky bez stk. Potom jedeš na stk. Emise obvyklé se neděla ale občas můžeš to mit.

Nasledujíci 2 roky bez stk

Po 5 letech jezdiš každeho roku na stk.

Na každem stk pišou Ti stav tachometru - to nový zakon řika.

U nas "lewusia" už spiše nejde. Každy se boji že bude mit kontrolu a potom problem s praci :)

Tak to by mě mohlo jezdit každý rok :blink: 

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak dnes jsem konecne dal nove zarovky a hodinu jsem se s tim mordoval potkat toho idio.. co to navrhl bych mu neco rekl :D

Prvni zarovky tam vydrzeli skoro 4 roky tak doufam ze i ty vydrzi nejakou dobu i kdyz vim ze asi tak dlouho to nebude :D

A zaroven jsem vymenil i LEDky v denich svetlech za ty stejne co mam v zpateckach :)

A jeste pridam jednu fotku ze i u nas tu byl snih sice vydrzel jen par dnu ale byl :D

20170217_111153.thumb.jpg.953ec113a056d16e1b1b5fe1933d2c91.jpg20170219_133218.thumb.jpg.4d92fb5a0bf5f463295222c3d045bafe.jpg20170201_220217.thumb.jpg.60115af70aaf1d508d816df9f25c111b.jpg

Kurňa,to se Ti to bude svítit :) :kol-28:

Počkej, vyndáš světlo, odpojíš konektor a měníš, v čem je problém? :D

• Autor

Jo v to doufam ze to bude znat za ty prachy :D

No das pryc tu gumovou ucpavku a vytocis to je jednoduche a pak musis odpojit o toho konektoru a tam uz zacal problem bo mezi zarovkou a konektorem je takovy mezikus a ten nesel sundat bo to drzi na takovych zapadkach a jedna povoli a kdyz chces druhou tak samo ze ta prvni zase zapadne :D  no a jak se to povede tak to zas dat do kupy a zasunout do svetla zaprve nemam nejmensi ruce a v tom okynku to pro me byl problem :D to tam spravne usadit a pootocit a to pootoceni je ten nej nesmysl bo to nejde :D

před 1 hodinou, ASPIRE napsal:

Tak dnes jsem konecne dal nove zarovky a hodinu jsem se s tim mordoval potkat toho idio.. co to navrhl bych mu neco rekl :D

Prvni zarovky tam vydrzeli skoro 4 roky tak doufam ze i ty vydrzi nejakou dobu i kdyz vim ze asi tak dlouho to nebude :D

A zaroven jsem vymenil i LEDky v denich svetlech za ty stejne co mam v zpateckach :)

A jeste pridam jednu fotku ze i u nas tu byl snih sice vydrzel jen par dnu ale byl :D

20170217_111153.thumb.jpg.953ec113a056d16e1b1b5fe1933d2c91.jpg20170219_133218.thumb.jpg.4d92fb5a0bf5f463295222c3d045bafe.jpg20170201_220217.thumb.jpg.60115af70aaf1d508d816df9f25c111b.jpg

Měl jsem tyto v rapidu. Výdrž 12 měsíců, měl jsem je 2x. Přijde mi to hodně slabé, na to že skoro od jara do podzimu jezdím na denní svícení. Před týdnem mi praskla druhá sada, tak uvažuji o nějakém Philipsu.

• Autor

Jojo uz jsem taky o nich cetl ze maji slabsi vydrz. Se uvidi.

Ja myslim že to zaleži od kusu.

Kecal jsem s borcem co  kupil silverstry od Osramu a vydržely mu asi 1 rok. Ja jsem kupil silverstary a jezdil jsem 1,5 roku pošly pryč. Jezdil jsem stale na H4 bo neměl jsem denního sviceni.

Svůj nazor na téma tyto žarovek můžeš napsat zde :

U Vas je zima jak cýp :D:D . U nas Ted' jsou černé ulice a chodniky. Dnes jsem jezdil na kole :D

Upraveno od TOMUS

Fuj ten sníh ... jsem se lekl, co se zase děje venku. Není to z dneška, že ne? :D

• Autor

:D:D  bylo to foceno 1.2 ale jinou fotku kdy bylo tolik snehu nemam tak jsem ji dal :D

• 2 týdny později...
  • Autor

Vcera jsem dostal od skodovky dopis k 4 narozeninam meho vozu. Nevim jak dosli k datumu 25.2 kdyz ja uz od 1.2 jezdil :D Jsem si rikal v duchu doufam ze tam bude alespon poukazka na benzin ale bohuzel ne :D20170301_072547.thumb.jpg.c10c7f2c71be71be82756a90f6e9a59d.jpg

Spíše bych tam čekal reklamní leták na koupení nového auta : )

Aspon neco Ti poslali :D

tak se aspoň podíváš do muzea ;), třeba si vybereš něco tam :D

Neee, to do muzea ma auto odovzdat, ne z neho nieco brat. Blbo ste to pochopili ;)

v tom případě bych tam měl odevzdat především tu moju ... Fábiu pochopitelně ;) ... jako aby někoho náhodou nenapdla manželka :D, tu si už nechám

Jenže k manželce nedostaneš šekovou knížku, tu jí musíš naopak odevzdat.

Už jsem si myslel,že mi Malta nahraje na smeč a on tam potom dopíše "manželku" :D 

... až budeš odevzdávat počítač ke kontrole :D

před 8 minutami, Malta napsal:

no já jen aby nevzniklo nějaké nedorozumění :D

Je mi to jasné :D

Že by byl Malta až pod takovým dohledem? :D 

Ahoj, měl bych dotaz,ty jsi si nechával na Roomstera dodělávat alarm origo. Když zamkneš a odemkneš auto- zazní ti zvukový signál-pípnutí či nikoli? Díky

• Autor

Ahoj no je to original skoda ale neni to ten stejny jak z vyroby je to ten co je i na eshopu skodovky. No a ted odpoved na tvou otazku zni a to ze to nepipa. Umi to jen pipnout kdyz zamknes a spatne zavres dvere nebo okno tak se to umi ozvat a upozornit na to.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.