Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl bych jen dodat že vyměnit jen pružiny na sportovní podvozek nestačí, potom ty základní tlumiče nebudou pracovat správně, takže by to rovnou chtělo i ty ideálně vyměnit :) a to nemluvě o stabilizátoru, který se rovněž dává jiný když si rovnou objednáte spor. podvozek z výroby. 

• o 3 roky později...
Vloženo

Zdravím,

mám škoda citigo style plus 3dv (r.v. 2017 po faceliftu).

To auto zbožňuju, jenže, je to strašně vysoko, do mezery mezi koly a karoserií bych mohl strčit pěst. Prostě to vypadá jako koza.

Chtěl bych snížit podvozek, mohu poprosit o Vaše rady? co doporučujete? případně i odkaz.

Stačí vyměnit pouze pružiny? nebo je nutná výměna i tlumičů? 

Díky moc a zdravím

Michal

Vloženo

No, já mám citigo z 2012 které má snížený podvozek a mám 14"Apusy, ale prakticky u každého obrubníku musím při parkování čumákem k němu dávat pozor abych neškrtnul lízátkem pod předním nárazníkem. A už jsem potkal i takový ten super retardér vydlážděný z kostek a betonu a na něm jsem taky lehce šktrnul...Máma má na CG obyčejný podvozek, stejný kola jako já, a tam si to hlídat nikdy nemusela... 

tak jen že ten nižší podvozek má i nevýhody...

Vloženo

Já teda nevím. Na spoustě aut jsem měl sportovní podvozek, mnohdy mnohem nižší než origo sportovní, a nikdy jsem nikde neškrtal. Pokud jsem teda jezdil jako člověk.

K dotazu @forest3: Určitě bych doporučil koupit pružiny i tlumiče. Origo tlumiče většinou nemívají moc rády zkrácené pružiny a náležitě se ti odvděčí. Auto zkrátka přestane fungovat.

Vloženo

je fakt že jezdím svižně, ale přijet jako hasič čumákem k obrubníku když parkuju, na to koule nemám :D  ale škrtám fakt jen tím gumovým lízátkem dole, takže nárazník zatím drží :)

S těma úpravama souhlas, jestli to někdo chce snížit, ať to udělá tak jak to má být origo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...