crawn Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Zdravim, vlastim Octaviu 1.9 TDI combi r.v. 12/1999 a zacala mi blikat kontrolka rucnej brzdy. Cez leto a jesen to nerobilo, zacalo to teraz v zime. Niekedy to 3x pipne a potom blika hned ako sa z autom rozbehnem, niekedy to zacne az tak po 5 minutach. Brzdovou kvapalinou to nieje, cital som tu na fore ze moze byt vadne nejake cidlo na rucnej brzde. Kde presne ho najdem a ako sa to da premerat ? Svieti mi taktiez kontrolka ABS, no ta svieti uz dlhsie tak to asi s tymto problemom nebude mat nic spolocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 (editace) Co píše diagnostika? Editováno: 12. Únor 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 12. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 V cem to najdu v diagnostice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 ABS brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak tohle pise diagnostika : 00283 - Snimac otacek vpredu vlevo (G47) 35-00 - - 00290 - Snimac otacek vlevo vzadu (G46) 35-00 - - 00290 - Snimac otacek vlevo vzadu (G46) 16-10 - signal mimo toleranci - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Čidla jsou v háji. Tady lze vložit chyby na přečtení: http://www.pc-autodiagnostika.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 (editace) Aha , a kde presne jsou umistneny ty cidla, jsou lehce pristupna na vymenu ? Kdyz teda vymenim ty dve snimace na leve strane (predni,zadni) tak by meli shasnout obe kontrolky(ABS, rucni brzda ) ? Editováno: 13. Únor 2013, autor: crawn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzafi Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Asi to bude mimo, ale tahle závada mi připomíná situaci, když mi mechanik při výměně zadních silentbloků strhal závit na brzdové trubce, při zpětné montáži nápravy. Dlouho nic, pak začala blikat kontrolka. Diagnostika nic nenašla, brzdovky bylo dost, až najednou bác, zadní okruh bez tlaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 a jak se ti to projevilo pri jizde ? Ja si myslim ze to budou ty snimace a nebo neco s kabelama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Aha , a kde presne jsou umistneny ty cidla, jsou lehce pristupna na vymenu ? Kdyz teda vymenim ty dve snimace na leve strane (predni,zadni) tak by meli shasnout obe kontrolky(ABS, rucni brzda ) ? http://forum.skodaho...4305-cidlo-abs/ Uvidíš, měly by. Ale prvně vymaž chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Vsiml sem si ze to zacne blikat jenom kdyz je zima. Kdyz je horko tak to treba zacne blikat ale az tak po 10 minutach nebo vubec,no kdyz je zima tak to zacne blikat hned jak sa rozjedu. Kdyz koukam na snimace jestli ukazuji rychlost tak ten predno neukazuje nic ale ten zadni ukazuje rychlost v poradku. Je tedy 100% chyba v tom snimaci na zadnim kole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanPatrol Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) Řekl bych, že je to nízká hladina brzdovky, při poruše čidla ABS svítí kontrolka ABS. Jinak nevím. Editováno: 27. Březen 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 10. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Tak pres vikend se dotoho pustim jen sebojimdemontazi brzd. Kdyz se demontuje tremen a budu ho chctit nasadit spet, neprestavi se mi nejak brzdy.Mam obavy jen o ty brzdy at se to nejak neprestavy a najednou mi to bude brzdit az moc a nebo vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 nič sa neprestaví..pred demontážou si ten piestik trochu zatlač,aby si mohol strmeň ľahšie zhodiť...po spätnej montáži si nezabudni brzdy pedálom našlapať,aby si nešliapol do "prázdna" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Asi to bude mimo, ale tahle závada mi připomíná situaci, když mi mechanik při výměně zadních silentbloků strhal závit na brzdové trubce, při zpětné montáži nápravy. Dlouho nic, pak začala blikat kontrolka. Diagnostika nic nenašla, brzdovky bylo dost, až najednou bác, zadní okruh bez tlaku... Sice to uz neni aktualni, ale jen muj takovej malej poznatek. Jak zadni okruh bez tlaku? Okruhy jsou prece krizem aby, kdyz ti jeden vypadne sis nerozbil hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.