Wittmann Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Jak prosím zjistím, jaké mám osazené kontrolky na budících. Zkoušel jsem test akčních členů (adresa 17), ale rosvítila se mi jich sotva polovina, než při prostém otočením klíčku v zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 rozober budiky a uvidiš ono svietia zrejme len tie pri skušani akčnych členov, ktore zavisia na nejakom snimači, ostatne ako airbag, servo esp...ktore prenašaju data po CAN asi neodskušaš. si myslim aky maš MR? ak maš 05 tak ti pošlem obrazok mojich a budeš mat tie iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Já jsem starší, MR 2002 Chtěl jsem zjistit jestli je tam kontrolka na otevřené dveře, ostřikovače či nedej bože dokonce prasklý žárovky. Někdo tady na foru to rozvícení všech kontrolek při kontrole akčních členů tuším uváděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 se do tech budiku podovej, je to na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 S jistotou ti reknu, ze pokud ti kontrolka otevrenych dveri nesviti z vyroby, tak ji nemas To same praskle zarovky Ale ostrikovace zprovoznis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Na tie prasknuté žiarovky je na 100% potrebný ešte ďalší HW. Tie rozsvietené kontrolky som fotil ja, ale nie pri teste akčných členov. Bolo to po zapnutí zapaľovania, niektorým som dopomohol (napr. vybratím žiarovky). Dá sa to vidieť na stránke www.railweb.sk v sekcii Škoda a potom Moja Fabia. Nie je to fotomontáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 ..veru tie prasknute žiarovky by sa mi nechcelo dorabať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 S jistotou ti reknu, ze pokud ti kontrolka otevrenych dveri nesviti z vyroby, tak ji nemas To same praskle zarovky Ale ostrikovace zprovoznis... to je pravda, na starejch budikach kontrolka nebyla a ted s novejma ejhle otevrene dvere jsou indikovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Já si taky myslím, že tam ty kontrolky nejsou. Ale v DP se píše, že panel přístrojů se dělá ve třech provedení - Classic. Dále pak s multifunkčním ukazatelem a rozšířeným počtem kontrolek (Comfort) a Elegance, což je Comfort + kontrolka žárovek. Takže jelikož mám komfort výbavu, tak jsem si říkal, že mám vše až na tu kontrolku žárovek. Etos to ale zase pro rok výroby 00 až 02 a můj typ vozu dělí na Panel přístrojů, Panel přístrojů s víceúčelovým ukazatelem, a totéž plus stav ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 takže jsem ty budíky rozebral a světe div se, není tam ani kontrolka na ostřikovače, prostě chybí celá ta spodní řada + kontrolka žárovek. Jestli jsem dobře pochopil příspěvky v jiných forech, tak to asi ani nemá smysl dopájet, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 jj, jen ty ostřikovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Takže kontrolka ostřikovačů se dopájet dá a bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 ...a musíš ještě natáhnout drát od čidla z nádobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 no a to se tedy nabízí otázka jestli by nešli zprovoznit i ty dvě kontrolky na otevřený dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 A co fabia RS v základu když se koupí na co všechno má kontrolky... myslím třeba na prasklé žárovky brzdové obložení atd... díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Wittmann - aké 2 kontrolky na otvorené dvere? Snáď len 1, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Diamant: 1 na dvere a 1 na kufor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 no a to se tedy nabízí otázka jestli by nešli zprovoznit i ty dvě kontrolky na otevřený dveře. maslim že nie, včera som bol u jednoho čo mi prisposoboval maxik a ked sme prehrali epromu z mojich budikov ktore tie ledky nemali na tie budiky s maxikom, maxik neukazoval otvorene dvere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 teoreticky keby si nahral tu epromu z mojho maxiku do tvojich a dal diody možno by svietili. musel by si ten bin subor ešte upraviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Také si myslím, že by to takto mohlo jít, akorát nevím jakým softem se ta epromka dá přehrát. Je to ten samý co se používá na tachometr? Nebo se to dělá nějak úplně jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Po pripajeni diod otevrene dvere svitit nebudou, ani kufr. Musela by se upravit eeprom. Delal to Honzik a ten to rozchodil. Jinak na nadobku ostrikovacu by tam uz dioda mela byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Také si myslím, že by to takto mohlo jít, akorát nevím jakým softem se ta epromka dá přehrát. Je to ten samý co se používá na tachometr? Nebo se to dělá nějak úplně jinak? ten co to robil mne mal nieco ako SUperVIS alebo take niečo neviem presne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ta kontrolka na ostřikovače tam fakt není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Zvlastni, ja ji tam mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Tak teda tu kontrolku ostrikovacu bych chtel taky, alenevim jak na to, poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.