Přejít na obsah

Osazené kontrolky na budících

Wittmann

Doporučené příspěvky

rozober budiky a uvidiš :D-_-

ono svietia zrejme len tie pri skušani akčnych členov, ktore zavisia na nejakom snimači, ostatne ako airbag, servo esp...ktore prenašaju data po CAN asi neodskušaš. si myslim :D

aky maš MR? ak maš 05 tak ti pošlem obrazok mojich a budeš mat tie iste -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tie prasknuté žiarovky je na 100% potrebný ešte ďalší HW.

Tie rozsvietené kontrolky som fotil ja, ale nie pri teste akčných členov. Bolo to po zapnutí zapaľovania, niektorým som dopomohol (napr. vybratím žiarovky). Dá sa to vidieť na stránke www.railweb.sk v sekcii Škoda a potom Moja Fabia. Nie je to fotomontáž.

Odkaz ke komentáři

S jistotou ti reknu, ze pokud ti kontrolka otevrenych dveri nesviti z vyroby, tak ji nemas ;)-_- To same praskle zarovky ;)-_- Ale ostrikovace zprovoznis...

to je pravda, na starejch budikach kontrolka nebyla a ted s novejma ejhle otevrene dvere jsou indikovany ;)

Odkaz ke komentáři

Já si taky myslím, že tam ty kontrolky nejsou. Ale v DP se píše, že panel přístrojů se dělá ve třech provedení - Classic. Dále pak s multifunkčním ukazatelem a rozšířeným počtem kontrolek (Comfort) a Elegance, což je Comfort + kontrolka žárovek. Takže jelikož mám komfort výbavu, tak jsem si říkal, že mám vše až na tu kontrolku žárovek.

Etos to ale zase pro rok výroby 00 až 02 a můj typ vozu dělí na Panel přístrojů, Panel přístrojů s víceúčelovým ukazatelem, a totéž plus stav ostřikovačů.

Odkaz ke komentáři

no a to se tedy nabízí otázka jestli by nešli zprovoznit i ty dvě kontrolky na otevřený dveře.

maslim že nie, včera som bol u jednoho čo mi prisposoboval maxik a ked sme prehrali epromu z mojich budikov ktore tie ledky nemali na tie budiky s maxikom, maxik neukazoval otvorene dvere...

Odkaz ke komentáři

Také si myslím, že by to takto mohlo jít, akorát nevím jakým softem se ta epromka dá přehrát. Je to ten samý co se používá na tachometr? Nebo se to dělá nějak úplně jinak?

ten co to robil mne mal nieco ako SUperVIS alebo take niečo neviem presne..

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...