Publikováno Srpen 20, 200619 r Jak prosím zjistím, jaké mám osazené kontrolky na budících. Zkoušel jsem test akčních členů (adresa 17), ale rosvítila se mi jich sotva polovina, než při prostém otočením klíčku v zapalování
Srpen 20, 200619 r rozober budiky a uvidiš ono svietia zrejme len tie pri skušani akčnych členov, ktore zavisia na nejakom snimači, ostatne ako airbag, servo esp...ktore prenašaju data po CAN asi neodskušaš. si myslim aky maš MR? ak maš 05 tak ti pošlem obrazok mojich a budeš mat tie iste
Srpen 20, 200619 r Autor Já jsem starší, MR 2002 Chtěl jsem zjistit jestli je tam kontrolka na otevřené dveře, ostřikovače či nedej bože dokonce prasklý žárovky. Někdo tady na foru to rozvícení všech kontrolek při kontrole akčních členů tuším uváděl...
Srpen 20, 200619 r S jistotou ti reknu, ze pokud ti kontrolka otevrenych dveri nesviti z vyroby, tak ji nemas To same praskle zarovky Ale ostrikovace zprovoznis...
Srpen 20, 200619 r Na tie prasknuté žiarovky je na 100% potrebný ešte ďalší HW. Tie rozsvietené kontrolky som fotil ja, ale nie pri teste akčných členov. Bolo to po zapnutí zapaľovania, niektorým som dopomohol (napr. vybratím žiarovky). Dá sa to vidieť na stránke www.railweb.sk v sekcii Škoda a potom Moja Fabia. Nie je to fotomontáž.
Srpen 20, 200619 r S jistotou ti reknu, ze pokud ti kontrolka otevrenych dveri nesviti z vyroby, tak ji nemas To same praskle zarovky Ale ostrikovace zprovoznis... to je pravda, na starejch budikach kontrolka nebyla a ted s novejma ejhle otevrene dvere jsou indikovany
Srpen 20, 200619 r Autor Já si taky myslím, že tam ty kontrolky nejsou. Ale v DP se píše, že panel přístrojů se dělá ve třech provedení - Classic. Dále pak s multifunkčním ukazatelem a rozšířeným počtem kontrolek (Comfort) a Elegance, což je Comfort + kontrolka žárovek. Takže jelikož mám komfort výbavu, tak jsem si říkal, že mám vše až na tu kontrolku žárovek. Etos to ale zase pro rok výroby 00 až 02 a můj typ vozu dělí na Panel přístrojů, Panel přístrojů s víceúčelovým ukazatelem, a totéž plus stav ostřikovačů.
Srpen 21, 200619 r Autor takže jsem ty budíky rozebral a světe div se, není tam ani kontrolka na ostřikovače, prostě chybí celá ta spodní řada + kontrolka žárovek. Jestli jsem dobře pochopil příspěvky v jiných forech, tak to asi ani nemá smysl dopájet, co?
Srpen 21, 200619 r Autor no a to se tedy nabízí otázka jestli by nešli zprovoznit i ty dvě kontrolky na otevřený dveře.
Srpen 21, 200619 r A co fabia RS v základu když se koupí na co všechno má kontrolky... myslím třeba na prasklé žárovky brzdové obložení atd... díkes
Srpen 22, 200619 r no a to se tedy nabízí otázka jestli by nešli zprovoznit i ty dvě kontrolky na otevřený dveře. maslim že nie, včera som bol u jednoho čo mi prisposoboval maxik a ked sme prehrali epromu z mojich budikov ktore tie ledky nemali na tie budiky s maxikom, maxik neukazoval otvorene dvere...
Srpen 22, 200619 r teoreticky keby si nahral tu epromu z mojho maxiku do tvojich a dal diody možno by svietili. musel by si ten bin subor ešte upraviť
Srpen 22, 200619 r Autor Také si myslím, že by to takto mohlo jít, akorát nevím jakým softem se ta epromka dá přehrát. Je to ten samý co se používá na tachometr? Nebo se to dělá nějak úplně jinak?
Srpen 23, 200619 r Po pripajeni diod otevrene dvere svitit nebudou, ani kufr. Musela by se upravit eeprom. Delal to Honzik a ten to rozchodil. Jinak na nadobku ostrikovacu by tam uz dioda mela byt.
Srpen 23, 200619 r Také si myslím, že by to takto mohlo jít, akorát nevím jakým softem se ta epromka dá přehrát. Je to ten samý co se používá na tachometr? Nebo se to dělá nějak úplně jinak? ten co to robil mne mal nieco ako SUperVIS alebo take niečo neviem presne..
Prosinec 30, 200618 r Tak teda tu kontrolku ostrikovacu bych chtel taky, alenevim jak na to, poradi nekdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.