atmel9 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Prosím vás, kde se můžu napojit na spínaných 12V od spínačky. Dočetl jsem se, že buď přímo u spínačky, ale nedaří se mně sundat ten spodní plat kolem volantu, nebo v kabelovém svazku, který vede od spínačky v prostoru za relátkama. Těch svazků tam je ale víc, nevím, který bych měl kuchat a jak ten správný drát poznám. Prosím o radu, ve které místě je napojení nejjednodušší. Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Já se připojil u autorádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 U rádia je svorka "S", sepne zapnutím zapalování, vypne až vytažením klíčku. Na spínači výhřevu zadního okna sepne zapnutím zapalování a vypne vypnutím zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atmel9 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Omlouvám se, já jsem špatně položil dotaz. Já potřebuju přerušit 12V přímo za spínačkou (nebo před spínačkou) kvůli odpojování skrytým vypínačem. Prosím ještě jednou o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 To se špatně takhle popisuje. Určitě lepší bude, i pro vyloučení případných omylů, když si stáhneš Dílenskou příručku. Sám si najdeš co chceš odpojovat a kde to hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atmel9 Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 No mně by stačilo vědět, který ten svazek za relátky mám rozbalit, je jich tam několik. Ale chápu, že se to blbě popisuje. Fajn by bylo foto. Pokusím se stáhnout tu příručku a mrknu, jestli to tam najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak popis toho svazku bych si rár přečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Já měl v plánu dát vypínač seriově s nějakou pojistkou. Místo pojistky zastrčit dva dráty a někde bokem dát pojistku a vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.