mikl Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To není svědectví z doslechu když přijede tak to vidím. Nebudu se dohadovat ,co jsem chtě jsem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zdravicko skodici a foliovnici po precitani referencii v tejto teme by som si aj ja dal spravit folie na auti, ale neviem aku znacku a kde to najlepsie dat spravit moze mi prosim niekto z vas poradit kde v bratislave alebo okoli by sa dali dat spravit folie a aka znacka folii je dobra, popripade comu sa urcite vyhnut? dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 no, tak prý fólie jsou lepší než pokovení.. asi to budou fólie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Pokovení nedělej je to hnus, skla vypadyjí pořád jako umatlaná. Já mám na zadku tmu a na předku dle předpisu. mám pokovení a jsem háklivý na šmouhy..můžu tě ubezpečit, že rozdíl ve šmouhách tam mezi folií a pokovením není žádný. Standardní údržba ironem a hadrem a lesk jak psí kule. A to už to nějaký pátek mám. A za tu dobu to nikdy žádný hnus nebyl. A ještě něco, z vnitřku auta vidíš ven daleko lépe při pokovení, než s folií při stejném zatmavení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 mám pokovení a jsem háklivý na šmouhy..můžu tě ubezpečit, že rozdíl ve šmouhách tam mezi folií a pokovením není žádný. Standardní údržba ironem a hadrem a lesk jak psí kule. A to už to nějaký pátek mám. A za tu dobu to nikdy žádný hnus nebyl.A ještě něco, z vnitřku auta vidíš ven daleko lépe při pokovení, než s folií při stejném zatmavení.. Jo to máš pravdu z vnitřku vidíš líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 A ještě něco, z vnitřku auta vidíš ven daleko lépe při pokovení, než s folií při stejném zatmavení.. Na to jsi přišel jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Stačí se jenom podívat,táta má folie,já pokovený a jenom můžu potvrdit co píše kops. Navíc jsem měl v ruce vysklené vzorky oken, jedno s folíí a druhé pokovené stačí se jen podívat a porovnat. A vážně to neberte jako reklamu na pokovení,je mi srdečně jedno,kdo si co dá na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Stačí se jenom podívat,táta má folie,já pokovený a jenom můžu potvrdit co píše kops.Navíc jsem měl v ruce vysklené vzorky oken, jedno s folíí a druhé pokovené stačí se jen podívat a porovnat. A vážně to neberte jako reklamu na pokovení,je mi srdečně jedno,kdo si co dá na auto. Neříkám, že to tak není, ale nějak mě to nesedí. Když je stejná propustnost tak proč by mělo být vidět líp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Průhlednost,nebo vlastně neprůhlednost folie je stejné z obou stran.Neprůhlednost pokovení z venku je menší proto,že je způsobena větším leskem z vnější strany.Proto se zdá z vnější strany méně průhledné než zevnitř.Možná je to také způsobeno "naskládáním"krystalků kovu na sklo při samotném procesu pokovení. Ještě přidám foto jevu,kterým pokovení na rozdíl od folie netrpí.Vyšisování slunce.Na fotce je vidět sundaná folie a ve spodní části a na okrajích schované plochy okna a původní zatmavení folie,zbytek plochyvystavený záření a velmi vyšisovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Ahoj, přemýšlím o fóliích na skla, nemáte někdo kontakt na solidní firmu z okolí Pardubic, a jaká cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj,přemýšlím o fóliích na skla, nemáte někdo kontakt na solidní firmu z okolí Pardubic, a jaká cena Ahoj taky jsem z Pca a taky potrebuju nakou solidni firmicku.......jinak co zatim vim tak s emne zamlouva tuningsamolepka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj taky jsem z Pca a taky potrebuju nakou solidni firmicku.......jinak co zatim vim tak s emne zamlouva tuningsamolepka.cz Tak být tebou tak tuningsamolepku.cz obejdu dlouhým krokem, jsou to pěkní podrazáci, a neumětelové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak být tebou tak tuningsamolepku.cz obejdu dlouhým krokem, jsou to pěkní podrazáci, a neumětelové!!! jeje tak ok dik za radu no tak pro ne asi zajedu do Prahy kluci ze supama to tam jen chvali ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 jeje tak ok dik za radu no tak pro ne asi zajedu do Prahy kluci ze supama to tam jen chvali ! Není zač! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 jeje tak ok dik za radu no tak pro ne asi zajedu do Prahy kluci ze supama to tam jen chvali ! Ahoj, kam do Prahy, máš kontakt a cenu? Kamarád byl u http://www.autoskla-gregi.cz/ s fokusem a i po roce plná spokojeneost, ale na e-mail s dotazem na cenu zatím po týdnu žádná odpověď. Jinak dvě další firmy od Chrudimi, den práce a cena 5000 a druhá 5200. Zatím nejlevnější Praha http://www.autofolie-llumar.cz/cenik-autofolii a cena 3800kč. A to se vyplatí tam dojet, nevíte jaká zkušenost a kvalita fólií? Gregi dává 3M a Prha LLumar. Díky za radu, jinak na tom LLumaru je hezké video o bezpečnostních fóliích, kousek plastu a sklo jak od tanku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 No a jak to je s STK? zatmavým si dejme tomu oktu na maximum včetně předku, dostanu od nich atest, ale co na STK a co policjti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Pokud budeš chtít i atest, tak ti nikdo přední boční okna na max. nezatmaví, tam musí být propustnost světla asi 70%, takže ty firmy ví, co tam dát za fólie, na zadních je to jedno, tam si klidně můžeš nechat dát kus plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Jo predek jen na 70 ptal sem se na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak já si nechával už druhé auto zatmavovat u této firmy www.varecha.cz a velká spokojenost. 5dveře a zadní dveře jsou dělány Solar Optik AP - 15 HP přední dveře jsou dělány Solar Optik AP - 35 HP (na kolku a kartičce je psána však propustnost 70) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 tak jsem taky mafiozo - na Oktu kobmi mne to vyšlo za 3650,- ze známosti - ostatním prej za 3990,-+dph a kde - na zlínsku www.tass.cz homologované i předpisově označeno a podloženo doklady, materiál SunTec až ji vyblejsknu tak ji sem pověsím jinak na Feldě jsem měl fólie deset let - luminary - bohužel nepředpisově i ve předu tmavé jak noc - dvě kila na technické mě to vždycky stálo bokem :-), kk úrazu přišla jen fólie na řidičových dveřích - nějak rychle mi navíjel pás a přeska ťukla o sklo. takže okta musela taky do fólií i když má klimu - pocit soukromí je vyšší, děcka na zadních sedácích se nemusí šklebit a můžou pěkně chrnět za jízdy moooooc spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Nazdárek. Nevíte o nějaké dobré a spolehlivé firmě v okolí Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nevíš co to bylo za výrobce těch fólií? To mi nepřipadá zrovna jako kvalitní výrobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A okoli Chomutova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nazdárek.Nevíte o nějaké dobré a spolehlivé firmě v okolí Brna. V Brně na Křence - Vlhká ..teď nevím přesně, kdyžtak písni vzkaz a zjistím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 V Brně na Křence - Vlhká ..teď nevím přesně, kdyžtak písni vzkaz a zjistím.. Je to tahle firma ? http://www.autobrno.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.