Publikováno Březen 2, 201312 r zdravím kolegové, všiml jsem si, že se mě na pravém předním světle lehce na vnějším okraji mlží parabola zevnitř..a ejhle.. ve spodní hraně asi centimetrová prasklina..našel jsem na netu inzerát a kontaktoval prodejce..nabízí pravý Bixenon komplet pouze bez žárovek a xenonů..Má bohužel utržené úchyty. zajímá mě jestli má někdo zkušenost s výměnou držáků.. jde to přehodit z původního světla? díky za každou informaci..Jara
Březen 2, 201312 r Autor PROCHY603 : jasně i to je možnost jen to je potom asi na každém jednotlivci.. já mám rád vše O.K. a na svém místě.. možná jsem divnej ale prostě to tak mám nastavený, že musí být vše tip top, abych byl v poho a klidu .. pokud něco mám tak to pro mě není jen spotřební materiál, ale je to něco co slouží mě a chci se tomu i náležitě věnovat a pečovat o to, tak jak si to zaslouží..
Březen 2, 201312 r tak zbehni do škodovky a kúp nové držiaky - opravárenské sady a skrutky k tomu a môžeš kombinovať ako chceš ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.