Přejít na obsah

Holicí strojek Philips RQ1145

modrafelda96

Doporučené příspěvky

chtěl bych se s vámi podělit o zkušenosti s holicím strojkem Philips RQ1145, viz foto v příloze. Tento strojek jsem dostal jako vánoční dárek, ale bohužel nesplnil moje očekávání. Kolem bradky nedokáže vousy dokonale oholit, vždy mi kolem bradky zůstanou zbytky kratších vousů a i když se snažím, vousy nelze dokonale oholit, na krku nedokáže oholit do hladka a navíc mi při suchém holení na krku dost dráždí pleť, mám ji dost zarudlou i přesto, že se snažím na strojek zbytečně netlačit a snažím se na krku holit co nejkratší dobu, přitom podle výrobce by tento strojek měl mít systém minimalizující podráždění. Navíc systém GyroFlex 2D mi přijde jen jako reklamní kec, protože kvalita oholení s tímto strojkem se dá přirovnat k obyčejnému strojku, který jsem měl předtím, byl to také Philips, ale typ HQ 6842. Prostě když to shrnu, tak mě tento strojek zklamal, čekal jsem od něj víc, i přesto, že má systém GyroFlex 2D, který kopíruje obrysy tváře, a tím by se měla zlepšit kvalita oholení, je to srovnatelné s obyčejným strojkem. Neříkám, že každému tento strojek nebude vyhovovat, ale mně prostě zklamal. Jedinou výhodou tohoto strojku je asi jen to, že je vodotěsný a tudíž omyvatelný pod tekoucí vodou, jinak žádná pozitiva nevidím. Navíc mi zde chybí i napájení ze sítě, osobně preferuji strojky, které mají současně akumulátorové i síťové napájení. Když vezmu v úvahu poměr kvalita oholení/cena strojku, tak je podle mě předražený. Budu rád, když sem napíšete vaše zkušenosti s těmito strojky nebo podobnými typy, abychom je mohli porovnat

post-77468-0-74438700-1362488099_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...