Publikováno Březen 5, 201312 r Rád bych věděl,zda se dají nějak jinak poštelovat řidičovi dveře než jen tím výtočným gumovým dorazem co je dole. Ptám se proto,že mám ty dveře nějak ze křiva a nedoléhají mi pořádně u vrchu a je tam vůle pak když na ně zatlačím. Díky za rady a nápady. Chtěl bych si to případně nějak poštelovat sám,ale nevím zda to jde,nějak.
Duben 1, 201312 r musis postelovat zapadku, dolni sroub zapadky povol a dej ji jakoby dovnitr a utahni ji melo by to pomoct.
Duben 15, 201312 r Autor Pokud jsem tedy dobře pochopil, co mám štelovat,tak jen nevím,jak se tam dostat.. Případně mohl by někdo nějaký návod?
Říjen 3, 201410 r A to de ti ty dveře jako nějak svěsily provozem nebo s tim něco bylo? Kolik máš najeto?
Říjen 3, 201410 r Autor Bouračka ne,jen viděl bych to na neschopnou babu, nebo i chlapa,který neumí parkovat. Protože kousek blatníku je škrábnutý,už jak jsem to kupoval, a tak stejně i světlo. Tudíž , kdyby to byla bouračka,tak je celé světlo vyměněné. Ale vše je původní i skla ve dveřích všechno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.