Yofresh Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Rád bych věděl,zda se dají nějak jinak poštelovat řidičovi dveře než jen tím výtočným gumovým dorazem co je dole. Ptám se proto,že mám ty dveře nějak ze křiva a nedoléhají mi pořádně u vrchu a je tam vůle pak když na ně zatlačím. Díky za rady a nápady. Chtěl bych si to případně nějak poštelovat sám,ale nevím zda to jde,nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 musis postelovat zapadku, dolni sroub zapadky povol a dej ji jakoby dovnitr a utahni ji melo by to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Vyzkouším,zatím děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 15. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Pokud jsem tedy dobře pochopil, co mám štelovat,tak jen nevím,jak se tam dostat.. Případně mohl by někdo nějaký návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 A to de ti ty dveře jako nějak svěsily provozem nebo s tim něco bylo? Kolik máš najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 No už jsem to tak koupil, mám teď najeté 105tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Bouračka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Bouračka ne,jen viděl bych to na neschopnou babu, nebo i chlapa,který neumí parkovat. Protože kousek blatníku je škrábnutý,už jak jsem to kupoval, a tak stejně i světlo. Tudíž , kdyby to byla bouračka,tak je celé světlo vyměněné. Ale vše je původní i skla ve dveřích všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.