Leden 22, 201312 r Nebudeš spát! Bude ti to vrtat v hlavě.. Je to jen 5 minut! Ani sníh nemusíš oddělávat ty pojistky jsou na boku jen opatrně oddělat plastík ať ti nekřupne .. ráno bude ten plast o dost náchylnější protože bude zmrzlý teď tak zmrzlý není ..
Leden 22, 201312 r Petrkiller prehovoril si ma bol som to kuknut poriadne som za tu chvilku vymrzol ale ty co radili poistku tak mali pravdu . dakujem vsetkym za ochotu
Leden 22, 201312 r Ano já věděl že to vyzkoušíš .. pojistka ti zachránila motorek pokud jsi vyzkoušel a stírá Příště to chce raději aspoň odklopit za cenu poškození gumičky .. tak to dělám já .. prostě ho za každou cenu z toho skla odmrazím
Leden 24, 201312 r Dotaz, kdyz chci stirat steracem vzadu, tak dojede treba do pulky okna, tam se zastavi, pak pokracuje treba 3cm, tam se zase zasekne, pak treba dojede do konce...pak setre 2x v pohode, a pak zase zadrhava. Co to muze byt? zadrhavani je nepravidelne, nekdy to udela 3x nekdy vubec, pokazde jinde...
Leden 24, 201312 r Když někdy jede někdy ne .. možná to je jen uvolněná pojistka? Nebo zkus dát úplně novou to bych vyzkoušel první. Motorku a mechanismu nejspíše nic nebude. Max přimrzlý a jak povolí tak jede .. Možná ještě zkontrolovat kabeláž .. ale to by jsi nejspíše musel oddělat plast ve výplni víka a nevím zda by jsi něco viděl .. Začal bych výměnou pojistky a pak řešil dál. Upraveno Leden 24, 201312 r od Petrkiller
Leden 24, 201312 r diky za napady, zkusim. neni pojistka na vsechny sterace stejna? tj. asi by to delalo i u prednich, kde to nedela?
Březen 7, 201312 r Ahoj, bohužel jsem na fóru nenašel odpověď, tak založím nové vlákno. Máte nějaký návod jak vyměnit zadní stěrač na fabia kombi I?? Vyměnit celé rameno stěrače nebo stačí vyměnit jen gumičky?? V případě pouze výměny gumičky, jak se mám k nim dostat a vytáhnout??
Březen 7, 201312 r za tie peniaze,by som sa s gumičkami ani nezaoberal http://www.cc-autodily.cz/lista-stiraci-zadni-2_2?brand=SKODA&model=FABIA
Březen 7, 201312 r Ok, a jak to mám rozebrat v tom rameni??? odšroubovat celé rameno ze dveří a pak to celé nějak vyměnit??
Březen 7, 201312 r odklopíš celé ramienko od skla,chytneš za spodnú časť lišty a potiahneš smerom od ramienka...je to tam len nacvaknuté..novú lištu len nacvakneš
Březen 7, 201312 r Nedávaj tam zasa ten istý stierač, kúp celé ramienko aj so stieračom z O II. Je to oveľa lepšie, aj to stiera lepšie.
Duben 1, 201312 r Nepasují .. musíš přehodit i rameno .. F2 má jiné uchycení, F1 má ještě hák. Jedině sehnat aero stěrače s uchycením hook. Je jich spousta.
Duben 1, 201312 r jo já to blbě napsal, myslel jsem komplet i s rameny. Díky Takže tam pásnou komplet? Upraveno Duben 1, 201312 r od lukyfabia
Duben 2, 201312 r tak jsem zjistil že pasovat nebudou, FI má stěrač u řidiče do L to raménko. takže jen koupit AERO
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.