Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi, mám problém. Zehnal jsem si zadní stěrač z Roomstra a za boha ho nemůžu nasadit na moji fabku 1 krátkou. Nemůžu dostat to ramínko na ten kovový držák. To ramínko je prostě hubenější než ten kovový držák. Co s tím? Poradtě prosím Díky.

Vloženo

Zdar chlapi, mám problém. Zehnal jsem si zadní stěrač z Roomstra a za boha ho nemůžu nasadit na moji fabku 1 krátkou. Nemůžu dostat to ramínko na ten kovový držák. To ramínko je prostě hubenější než ten kovový držák. Co s tím? Poradtě prosím Díky.

máš komplet,nebo jen lištu?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

tak je teda lepší na fabču 2003 hatch dávat stěrač z roomstera nebo z O2? dal bych asi rameno i lištu z O2 combi, ale není pak 410mm moc? když origo je 350mm.. případně se lišta zkracuje?

Vloženo

ještě se zeptám, abych zachoval ostřik skla zevnitř stěrače, když dám raemno stěrače z O2 combi, jak to je s pasováním krytky pro stěrač? abych mohl ostřikovat skla (páč F1 combi má ostřik zvrchu ze zadního brzdového světla, a hatch zespod zevnitř stěrače.. Mám vzít krytku přímo na O2 combi a vyříznout od ní odtvor pro ostřikovač podle původní krytky F1? nebo na stěrač O2 combi bude pasovat krytka z Fabie 2 hatch (ta už to má přímo vyřízlý) nebo rovnou dát rameno i krytku z fabie 2 hatch a k ní aero lištu z O2 combi dík :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

tak zkusim objednat rameno i lištu z O2 kombíku a krytku z liftbacku.. uvidim jak to bude pasovat, dám pak dyštak vědět.. ale až zas budou volný penízky, tedkon se utrácí za volant :D

Vloženo

Chcem sa spýtať, teda ako to je s tým stieračom ja mám Fabiu I Combi, a chcel by som tam dať nejakú alternatívu Bosch ani tie bez ramienkové nechcem, najradšej ako ste tu písali buď z roomstra alebo OII ale neviem či pri mojej verzii, mám aké hľadať?

Ďakujem

• o 3 měsíce později...
Vloženo

čau všichni. Prosím o radu jak vyměnit zadní stěrač. Sem normálně odmontoval matku a dal to nejde. Je to zarezlí, ale nechci moc silou, abych to neulomil. tak jestli měl někdo stejný problém, tak bych byl rád za radu jak nato. Díki

Vloženo

pomůže chemie - uvolňovač zarezlých spojů, nebo alespoň WDčko....pořádně to prostříkat, sem tam s tím zahýbal, při tom prostříkávat (skrátka aby se chemie dostala do spoje)..pak to nechat působit, optimálně den, nebo alespoň několik hodin a mělo by to pustit, ale i tak to chce trošku zabrat (hlavně bacha na sklo)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Vzhledem k datumu myslím,že stěrač už má Matrixák vyměněný,ale položím také dotaz.U F1 combi jsem vyměnil komlet nové ramínko stěrače,ale v horní obvodu mi stěrač špatně stírá.Tedy spíš by se dalo říct,že nestírá.Je nějaký fígl jak to seštelovat? Jen řeknu,že krytka šroubu nikde nedrhne(ostřikovač je v horním brzdovém světle).Na krabici se stěračem byly nějaké obrázky jak to našponovat či co,ale nepochopil jsem jak a hlavně pčoč,protože je to celé plast.Až na ty plechové proužky co prochází po celé délce stěrače.Poradí někdo???Díky za každou opdpověď a radu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...