Publikováno Březen 15, 201312 r Ahoj, koupil jsem si Superb a je v něm rádio s navigací a obrazovkou. Musel jsem měnit baterii a teď to po mě chce kód. Předchozí majitel je nedostupný, v návodu je kartička vystřižená a 1500 korun co za to chtěj v servisu jim prostě nedám. Taky mi k tomu nedali CDčko s mapama, takže to vlastně nenaviguje a šprechtí to na mě německy. Je tu někdo, kdo by to za rozumný peníz přivedl k rozumu, češtině a mapám? Ideálně Plzeň nebo okolí... Díky, OM.
Březen 15, 201312 r Asi špatný servis. U nás po mě chtěli za zjištění kódu na DXko ve škodovce 200,- Jinak čeština i mapy jsou tu tuším ke stažení, není na tom nic složitého, jenom je to potřeba vypálit přes CloneCD. Přijeď na jarní sraz, určitě to tam nějak pořešíme.
Březen 15, 201312 r Zajed do jinyho servisu budou za to chtit kolem 200 az 300 kc, pak si pin poznamenej. Mas navi dodelavanou patrne a je tam navi typu A, ktera neni v cz ani menu ani hlas, je tak? Pokud jo, na ceske menu se musi predelat cip, umi par lidi a hlas udelas tak, ze nahrajes mapu z roku 2003 ktera je v cz a pak das cd s novyma mapama. Mam mapy 2012/13 ktery bych mohl poskytnout budes li chtit. Vice do zpravy. M
Březen 16, 201312 r Autor Díky za odpovědi, jinej servis určitě zkusim. Lokalizace: Na disku se mi objevily soubory ( ) "flash_AUDI.img" a u toho návod že se jedná o textovou češtinu pro DX navigaci. Potom soubor "DX_CZ_CS_2003.img" s poznámkou, že to je TeleAtlas čeština (?) a soubor "TeleAtlas Poland-Czech 2010-2011 DX.img". Tak zkazit snad nic nemůžu, smahnu to a uvidím co se stane... Dík za pozvání na sraz, snad to nějak dopadne a dostanu se tam
Březen 16, 201312 r Ježíš marjá poslední dobou tady slyším hrozný sumy. Za kod k radiu 1500Kč? Další jebák, který si chce namastit kapsu. Pokud je radio původní, zajdi do škodovky s WINkem a pokud narazíš na solidního člověka a slíbíš mu, že sem tam přijedeš na servis, dá Ti ho zadarmo. Pokud radio původní není, lze ho zjistit podle výrobního čísla radia a to taky zadarmo, nebo za 2-3 kila, jak tu někdo psal Upraveno Březen 16, 201312 r od SUP1
Březen 16, 201312 r Kdysi na toto thema odpovídal lanny : http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=22&t=101835&qpid=1476795 Upraveno Březen 16, 201312 r od Akire1
Březen 16, 201312 r No tak to potvrzuje mou doměnku, protože v Chomutově nechtěli nic, jen že mám u nich servisovat, tak jsem jim to samo odkejval, že přijedu, že samozřejmě . Jo a teď mi to došlo, orido původní nemáš, protože origo radio nepotřebuje zadání kodu při odpojení akumulátoru, je už nakodovaný na daný vůz. Toto ovšem neplatí, když radio vyndáš a zkusíš ho v jiném autě, pak když už ho dáš zpět, nejde a chce kod Upraveno Březen 16, 201312 r od SUP1
Březen 16, 201312 r Supe troufám si nesouhlasit.Mám taky origo DX typ A přečipované v Mladé Boleslavi a při odpojení baterie to kod chce.
Březen 17, 201312 r To já zase rádio prodal kolegovi s klubu, ale nešel mu maxík, tak jsem si ho vzal zpátky a dal ho zpět do auta a kód to nechtělo . Jinak kód mi sehnal kámík, co dělá na dílně ve škodovce a stačilo mu sériové číslo s boku rádia
Březen 17, 201312 r Přesně jak píše Ďurin. Ne vždy to musí jít v origo bez kodu. Každopádně sehnat kod se dá normálně a zadarmo/za levno
Březen 18, 201312 r Jo jo, přesně, autorizák by Ti ho měl sdělit grátis. A jinak si myslím, že při odpojení navigace se vždy musí zadávat kód, protože když jsem byl na ser. prohlídce a odpojovali baterku, tak si hned šel vyhledat kód! A to i když jsem mu jej sdělil, říkal, že je to chvilka a má jistotu! V některej - skoro všech tzv. autorizovanejch servisech už nevědí jak zákazníka odrbat! Ale mají z Bolky docela bobky, protože, když jsem to tehdy napsal do Bolky, že po mě chtěli u Tukase 500,- Kč za vyhledání kodu radia, tak krátce na to mi volal a pssal jak majitel fy. Tukas, tak nějakej jeho ředitel! Byly samé omluvy a v podstatě prosby, abych přijel k nim a že šlo o omyl a podobné žvásty. ˇVykašlal jsem se na ně, nechal jsem si to uděla jinde a bylo to bez problému! Klucí, nesmíme se dát!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.