Publikováno Duben 24, 200916 r Nazdárek chlapi. Mám v práci služební vozidlo OII S motorem 1.8 TSI je to funglofka a má najeto 1800 Km. Za ujetí této vzdálenosti se z chladícího systému ztratilo 3/4 litru vody. U nového vozu se to přinejmenším podivné. Stejnou zkušenost mám i s motorizací 1.6, kde jsem po ujetí 2500 Km. doléval 1 l. Je to normální? Soukromě mám 1.9 TDI 81KW a vodu nedoleju jak je rok dlouhý. V čem by mohl být problém, je to v záruce, ale zajímalo by mě to. Má někdo podobnou zkušenost?
Duben 24, 200916 r Reklamovat a donutit servis at chladici soustavu natlakuje a potom podle ubytku tlaku se da neco resit. Jestli tam je netesnost tak to potom bude kapat nebo strikat. 3/4 litru je fakt mooooooc.
Duben 30, 200916 r Mrknout, zda se ta voda neobjevila v oleji. Takhle se kolegovi "vyparila" voda na 2.0Tdi. Dojel do servisu, rika, ze unikla voda. Servis na to, at prijede pristi tyden, ze se na to podivaji. Odjel na vikend a uz nikam nedojel. Nejakou malou prasklinkou v hlave to teklo do oleje, tzn nasledne odeslo i turbo a pak vstriky. Skoda 90tis. Kdyby to vyresili hned, tak to mohla odnest jenom ta hlava.
Duben 30, 200916 r Jiri, ja som mal to iste. Po 2000 km mi proste piplat cervena kontrolka stavu chladiacej kvapaliny. Zastavim, pozriem do nadrzky a ta skoro prazdna...pri novom aute bola naplnena nad maximum tou cervenou kvapalinou, teraz bola dost pod minimom. Kazali mi doliat vodu, tak som dolial 2 litre (co bolo samozrejme viac nez treba), ale vraj to je OK. Bol som s tym v servise a tam ma typek presviedcal, ze je to u novych motoroch normalne, ze to takto klesne pocas zabehu. Ja len verim, ze to nie je pripad ako pise Tonys.... Kazdopadne, toto je moje 4.auto (prva Skoda) a este ani pri jednom som nemal taky unik chladiacej kvapaliny (resp. skoro ziadny).
Duben 30, 200916 r Me to take ubylo asi po 2tkm o 3/4l, dojel jsem do Skoda borec povolil vicko a v tu ranu se voda vratila zpatky Ale i tak jsem dolival asi pul litru do maxima a ted je to uz v poradku, asi to je opravdu normalni. Ubytek o 2 litry je ale fakt uz moc, kdyz ten cely system ma neco kolem 3l.
Duben 30, 200916 r Bladik, cely chladiaci system ma 7.1 litra kvapaliny...vid owners manual strana 275
Květen 7, 200916 r Hopla, to jsem nevedel ze je tam toho tolik...tak to si myslim ze ubytek do litru nebude zase takovy problem.
Květen 10, 200916 r Tak a mam za sebou uz druhe bliknutie cervenej kontrolky .... zastavim, nadrzka prazdna...otvorim ju, kvapalina sa vrati pekne pomaly nazad a je medzi min a max. Vie mi niekto vysvetlit, preco to potom blika pocas jazdy?! Dolial som len asi 1dcl vody a uz to bolo OK. Kazdopadne s tym ale asi pojdem do servisu, lebo sa mi to nezda normalne....
Květen 26, 200916 r Maly update...auto mam kvoli tej kvapaline v servise od soboty. Vcera malo byt hotove, ale nie je....tak som zvedavy, ci s tym vobec nieco robia resp. co tam vlastne nasli. Dnes ich budem bombardovat, lebo auto z pozicovne mam oficialne len do dnesneho dna...1.8TSI maju rozobrate asi prvykrat, kedze tam opravuju same TDIcka. Ja len pevne dufam, ze tam nebude ziadna vazna skoda. Je to sice v zaruke, ale ked vidim a pocujem seftechnika v mojom servise, tak mam 100 chuti chytit manual oprav sam a opravit si to sam. Ten clovek proste vyzera absolutne nekompetentne uz na prvy pohlad a nie to este ked z neho nieco vylezie...
Květen 26, 200916 r podobný problém má otcov kolega na 2.0FSI a dolieva tam kvapalinu, neviem či už na niečo prišli :aggressive:
Květen 26, 200916 r Tak som tam volal, typek mi povedal, ze auto bude opravene zajtra a vraj to nie je nic vazne. Detaily mi cez telefon nepovedal. Je to hnup...
Květen 27, 200916 r Tak nakoniec mam problem s kvapalinou identifikovany a som rad, ze to nie je problem znacky SKODA Vid detaily tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1181432
Červen 26, 200916 r Me to take ubylo asi po 2tkm o 3/4l, dojel jsem do Skoda borec povolil vicko a v tu ranu se voda vratila zpatky Ale i tak jsem dolival asi pul litru do maxima a ted je to uz v poradku, asi to je opravdu normalni. Ubytek o 2 litry je ale fakt uz moc, kdyz ten cely system ma neco kolem 3l. Presne toto se mi na 1.8TSI stalo dneska jedu mam najeto 4000 km a najednou auto zacne pipat at zkontroluju vodu, tak otevru kapotu a tam na rysce na MIN tak jdu koupit fridex a otevru vicko a voda se vratila na skoro max sama ( NECHAPU ) tak sem dolil tak decku a zavrel uvidime dal no jako kdyby ta voda se nekde ztratila a pak se zase vratila do obehu
Březen 19, 201312 r Potřeboval bych radu zda už se s tim někdo setkal. naleju nadobku na horni rysku a po 2 tisicich Km je voda zase na spodni hranici nevite kam muže mizet a do oleje to neni
Březen 19, 201312 r zhoď spodný kryt motoru a pozri či nemáš z prednej časti zatečený blok motora (ružová farba)
Březen 20, 201312 r Ok až se bude teplejš tak najedu na jamu. jsem strujař a o motorech drobet vim do oleje to nejde takže by to melo nekam tect tak to zkusim pohledat ale žadny louže pod autem prave nemam tak nevim zda to nejde nekam k turbu
Březen 25, 201312 r Tak jsem pod to dnes vlez a teče to po přední straně motoru od někud zeshora ale nevidim přesne od kud není tam vidět a rozebrat jsem to nechtěl. Nevite tedy co to muže být? Diky
Březen 25, 201312 r Je tam cerpadlo a tusim tri otvory, mne to tieklo tiez, bolo to treba vymenit. Ak si dobre spominal, slo o cerpadlo dochladzovania turba...? Ale ruku do ohna by som za to nedal. Nebolo to auto buchnute zpredu?
Březen 26, 201312 r no budeš sa diviť,ale bude,nakoľko vodná pumpa je práve v strede bloku motora...ona nie je súčasťou rozvodov,ako u mnohých ostatných motorizácií... a aby si si nemyslel,že tlácham blbosti,tak ti prikladám obrázok...takto si môžeš overiť,či ti to tečie v tých miestach
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.