prcek Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Lze v poho vyměnit malé pravé zrcátko za velké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 jo a mám je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 jo a mám je Jen informačně cena? Potřeboval bych stříbrný, vyhřívaný v elektrice . Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 přestalo mě vyhřívat pravé zrcátko,čím to může být?zlomené dráty v pantu ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Lze vyměnit malé pravé zrcátko za velké i u Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jde to http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12529 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 jj, dakujem bohu ze na mojej octe este zostalo to velke zrkadlo... na strycovom tolede je len to male a je to fakt naprd... btw cosby, preco nova fotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 jde tohttp://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12529 Myslel jsem, že Fábie měla vždy pravé zrcátko menší? To by znamenalo, že se dají použít zrcátka z Octavie? Ptám se pro známého, který má Fábii a chce si dát vyhřívaná zrcátka. Takže by nebylo špatné mu navrhnout ať si dá rovnou pravé zrcátko větší. Měl jsem ji od něj pujčenou na cestu do Brna a docela jsem byl v údivu jak to 1,2 HTP (40 kW) krásně jede. Jiné to asi bude při větším naložení, ale jel jsem sám a byl jsem moc spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ne z Octy,ale z Fábie pro Anglii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Neví náhodou někdo jestli by šlo dát na Octávii zrcátko ze Superba se zabudovaným blinkrem? Včetně funkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Neví náhodou někdo jestli by šlo dát na Octávii zrcátko ze Superba se zabudovaným blinkrem? Včetně funkčnosti. Ze Superba né, ale z OctyII po menší úpravě jóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jak je náročná ta malá úprava ? A v čem spočívá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 ne z Octy,ale z Fábie pro Anglii ovsem se sklem z octavky neni-liz pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Jak je náročná ta malá úprava ? A v čem spočívá ? dodělat a upravit z plastu ten hlavní díl co drží to zrcátko v okně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jaké malé levé zrcátko? O čem to zase debatujete, já nepozoruju ve velikosti zrcátek žádný rozdíl. Můžete mě někdo uvést do obrazu? Cosby obětuj se prosím. Děkuju. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Sory pravé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jak je náročná ta malá úprava ? A v čem spočívá ? dodělat a upravit z plastu ten hlavní díl co drží to zrcátko v okně No jo a ještě za kolik se dají tak sehnat toť otázka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 O čem to stále debatujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 O čem to stále debatujete? Rek bych, ze o tom, jestli jde vymenit to divny pravy maly zrcatko za normalni velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Jenomže já nepozoruju ve velikosti zrcátek žádný rozdíl, není to dané taky rokem výroby. Díky Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 je to daný rokem výroby mr 2001 a možná i nějaké před tím mají pravé zrcátko malé, sám sem ho tam měl a vyměnil sem ho za velké bez problémů. Protože to malý je na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Tak tím pádem je mi to jasné, dík za vysvětlení. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.