Stejv Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Zdravím... Mam Fabii I RS rv. 2006 a při teplém startu krásně nastartuje, ale 2 vteřiny na to chcípne... Udrží se až po tomn, když se klíček podrží ve startovací poloze o chvíli déle cca 3sek, dokavad se neprekona ta hranice kdy to chce chcipnout.. Nemate nekdo sajna co by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 ja mam jen 1.9tdi a delalo mi neco podobnyho, nejdriv mi obcas auto neslo nastartovat, zacalo se to stupnovat, az to delalo castejs a castejs nekolikrat za den mi auto nastartovalo tak napotreti, a pak sem jednou nastartoval , dopsal smsku, a po deseti sekundach mi motor proste na neutral sam zhasnul a to uz sem rikal kurwa co to je...na diagnostice hlasilo chybu vadny snimac G40 polohy vack.klik.hridele, takze sem koupil novy snimac za cca 900Kč, takova svina 30cm dlouhej kabilek s konektorem, vymenilo se to a uz diagnostika nic neukazuje a auto od ty doby slape...zlaty stary skodovky, ted je to samej snimac a si v prdeli bez pocitace... , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.