Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4

PTiCA

Doporučené příspěvky

peknej test ;) ...... a ne ty ruzne podplacene omilacky kdesi vsude ;) ...... takovej strucnej test

btw..... jak jede bez tech svetel :D :D

---------------------------- Kazdopadne kdyz sme u testovani, uz dlouho pozoruji ze se nam v nasem malem mestecku pohybuje jedno modre RSko ;) ...... a ano je to prave clovak odsad z mesta, nikde v okoli zatim nic nejezdi a zrovna u nas uz jedna jezdi,... moc pekna modra na cerneno-lestenych 18" .... nevim jaka motorizace, ale v takovem tom podvecernim seru + jak je nableskana, tak to vypada s temi prednimi bixeny a zadnimi led prozky uplne bombastycky,... takovy ...... ani nevim jak to popsat, proste nejakej tajemnej korab ;) ....... fakt pekny,... budu cekovat a pokusim se udelat nejakou fotky,.... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslím to úplně vážně. Na to jsou dělaný naprosto seriozní studie, jak se jaká barva na silnici projevuje. No a šedá, při nevhodný konstalaci počasí a okolního prostředí je úplně neviditelná. Teď řekneš, mám světla. Jo, to je fakt, ale vzadu ti denní nesvítěj.

A zelená jo, mě stála pěknej průser. Předjížděl jsem kolonu aut, chtěl se zařadit a přehlídnul vozík s trávou. Tráva zmizela v okolním prostředí a vozík byl nízkej. Maličkost asi za 380 t.. 

Odkaz ke komentáři

viz: #452

teď vážně, ta šedá je prudce nebezpečná na silnici. Tahle barva splyne částečně s oblohou i se silnicí a je průser. A to bez ohledu na to, jestli se mi líbí nebo ne.

Pořád je na tom líp než stříbrná nebo bílá, a nebo černá večer? jediné co jsou teda vidět je žlutá, děkuji ne, červená děkuji už ne, zelená na Combi vypadá divně..modrá jediná hezká!

Studie je na všechno...každej kouká po tom co se mu líbí

post-40937-0-88574700-1381436156_thumb.j

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...