Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

No srovnání... je to spíš srovnání jiných aut ze stejným motorem.... a vzhledem k tomu, že Golf je menší a lehčí, tak ve všech sledovaných parametrech výjde lépe ... což je logické :kol-19:

 

Dvou tunová A6 (už jsme tady řešili) má horší zrychlení než OIII RS TSI a to má V6 3.0.... a taky to není horší auto... :kol-48:  Záleží co srovnáváš....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ten druhý garf toho TSI je jiný kefe hlavně ten výkon který krásně drží až do 6500ot. To bych raději měl těch 224ps s takovým průběhem než 245ps a v 5000ot. konec :-). Sem zvědavý jak si s motorem pohrají ladiči ECU takových 260-270ps z toho motoru asi nebude problém dostat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když se koukneš do minulosti tak RS je na tom stejně jako golf gti. Tak se da předpokládat, že další řada RS bude opět ve stínu gti. Když se na to dívám tak u seatu zákazník dostane za příplatek výkon 280ps, skořepiny, samosfor, lepší podvozek atd. Jsem si jistý kdyby škoda nabízela podobné doplňky tak by o ne byl určitě zájem... největší outsider v koncernu je škoda (co se týče rychlých aut)...:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus to, taky by mi to zajímalo. Ale je ještě brzo. Počkej tak po 5 - 10 t. km. Mě se auto rozběhlo naplno, odhadem až po 15 t. km.

A jinak k tomu Leonu, to není velikostně konkurence pro OIII. Kdo to chce jako rodinný auto, nekoupí si určitě Leona. Ta skupina zákazníků bude velice úzká. Stejně tak, jako pro všechny ty ostrý Megány, Golfy, Fokusy a jiný pičusy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me ani tak neslo o to jestli je to konkurence o3 spis o to, ze škoda takový auto s tím výkonem nemá v nabydce a určité by o něj byl zájem...Hurikánem na jaře chci jet na brzdu k motorpower v Praze tak mužem jet spolu...:-) ps jinak jsem někde cetl ze cupra se bude dělat i ve verzi combi to už asi konkurence O3 bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

těch skutečných zájemců o auto s motorem 265 , resp. 280 koní v autě o velikosti Golfa nebo Fabie nebude moc a určitě to nebude skupina lidí, koukajících po OIII RS. I když combi natáhnou, stejně ne víc jak do velikosti jedničkový Octávie. Řekl bych, že v Bolce můžou klidně spát. Už proto, že s takovým motorem to nebude žádná lidovka. A na to si klidně vsadím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych to nevidel az tak kriticky. Koneckoncu i o O3 RS je nadstandarni zajem spise kvuli kvuli kretensky nastavenym cenam jejich normalnich modelu, nez ze by opravdu tolik lidi touzilo zrovna po RS. A po vykonnem malem aute typu Leon uz vubec ne. A navic ta cilovka globalne neni takova jako na tomto foru, kde tretina lidi ma RS a druha tretina na ni alespon predelava nejakou 1.2TSI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci prominte ze tady otravuju s dotazem na pneu ale budu si prebirat novou RS 23.1. az se vratim. jsem ted na dovolene v tropech a nemuzu nikde najit na netu pres telefon jaky gumy na RS na zimu. Mate nekdo zkusenost s rozmerem? Chci continetal. Ale nevim jestli na RS 16 tky nebo musi byt kvuli brzdam 17tky. Diky moc. Lauda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...