Trautenberk Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Je to Steelka, to měla už i Fabia RS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Nojo, to koukám. Ta žlutá na těch kolech špatně nevypadá.... Editováno: 17. Srpen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 A v podobném stylu tenkrát upravoval i jeden tady z fóra, bohužel auto už není, skončilo na cucky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Celou dobu jsem myslel, že steelka je novou barvou , i podle reakcí okolí... Editováno: 17. Srpen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Tak novou myšleno že je možné jí mít na autě veřejně a ne jen na projektových od ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Aha, takže je to pravda, že oficiálně tedy nejezdila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Nevím jak ta OII, ale ta FII RS+ nejezdila ( abych se dobře vyjádřil, jezdila, bylo to normálně funkční auto, ale jen na srazy a přehlídky) to se prostě vyrobilo na sraz u jezera Worthersee a bylo, netuším kde je jim konec Prostě propagace ŠA.http://www.autoforum.cz/bleskovky/skoda-fabia-rs-plus-a-octavia-rs-plus-dva-koncepty-od-worthersee/ A heleme se, on to není lak, ale folie :) Editováno: 17. Srpen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) jak jsem byl dnes na prohlídce, tak jsme šli s prodejcem mrknout do sklad, měli tam čekanku (/auto čekající na zákazníka) černou RS kombi s chromem, červené podšití interiéru, nový splasklý volant a ejhle, sice měl už barevnou plaketku VRS ale měl jen černé podšití... pak tam měli 3 ks Greenline a ten zadní spojler je naživo opravdu moc pěkný - na tmavé barvě bomba, na bílé, trochu moc výrazný ten černý konec.... Editováno: 19. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Mam vyrobeno 4.7. a uz mam taky barevnou plaketu a splasklej volant s cernym prositim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Černej volant je když na něm není multifunkce, alespoň tak to bylo, když jsem objednával já; prodejce mě na to upozorňoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Aha, tak tim padem je to jasny. Nemam multifunkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 jj v té RS také multifunkce nebyla, pravdu díš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Dneska jsem se svezl se stříbrným sršáňem, myslím, že ani ve stříbrné to nevypadá špatně.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Hmm,obyčejne Rso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 A ty máš nějaké neobyčejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 JJ, máš pravdu Clinte vypadá pěkně, takový nenápadný, ale s těma 19" to vypadá moc pěkně! Pěkně tam ladí ty stříbrné linky... Hodil jsi nějakej manévříček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) Nene, neřídil jsem, byl to šéf Panča, nabídl mi pořádnou rallye jízdu (tvoje RS jelo lépe jak ta dnešní Cupra) Editováno: 21. Srpen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 fotky tohoto auta z Michaloviec jsem tu kdysi už dával Musím uznat, že toto auto vypadá moc pěkně. Koukal jsem sundané znaky vzadu, černý znak...taky jsem o tom přemýšlel, ale ohledně sundání nápisu na pátých d. mě pár lidí zrazovalo, prý je to tam optisklé do barvy a navíc se to pak špatně dává zpět, pokud by to bylo potřeba (při vracení leasingovce). Ještě by mě zajímalo, jestli je to mat, nebo to dělá fotka...(omlouvám se pokud se to tu už někde rozebíralo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Je to matt a zřejmě fólie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Hm, hm, ale je to pěkné...a vypadá to taky trochu snížené, nebo se mi to zdá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 (editace) je to fólie, tuším že Cjoctavian nebo kdo toho člověka zná... já jsem fotky stáhl z facebooku majitele, měli jsme jednoho společného člověka v přátelích ... stojí za to si ty fotky vygooglit na kolika fórech ty fotky jsou zveřejněny... ale jen ty dvě co jsem dal sem a na briskoda.net ta třetí není nikde toto je ta třetí fotka a tato jak vypadala před: edit: a zde šťastný to majitel Editováno: 22. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Asi bych na net nedaval fotku bez jeho svoleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 tohoto pána jsem tady opravdu vidět nechtěl Jinak ten znak přední a zadní bych stříknul tím plasty dipem, snad to objednám brzo! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 To jo, ten šťastnej majitel ve velikosti A4 by tu být nemusel, tu ať si schová do seznamky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 prďácký brejle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.