Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mohu potvrdit. mel jsem tu cest absolvovat testovaci jizdu v RS s kozenejma sedackama, kdyz jeste nebylo uplne vedro. i pres pustenou klimatizaci jsem byl od ramen az po kolena uplne zaparenej.

i prodejce se mi sveril, ze v lete s sebou v kastliku vozi rucnik, kterej si dava pres sedacku :)

Vloženo

problém je jinde, hold se šetřilo na téhle kůži a je to skoro nejlevnější koženka na trhu, dle pána znalce kůže, který spouštěl továrny pro VW v Indii.... Když už používají takovouhle šhit kůži, tak mohli dát do středu alcantaru nebo alespon světlou barvu...

• o 5 měsíců později...
Vloženo

RS 245 je super, jasně koncern umí z 2.0 vytáhnout víc, ale 6,6s z 0-100 km/h jsou už solidní parametry...

Navíc z fotek mě ani ta dělená světla neuráží. Těším se, až to uvidím v reálu, pak teprve zhodnotím, zda FL je horší či nikoliv. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)
Před hodinou, Habi001 napsal:

RS245 Liftback - 771.900,-

RS245 Liftback DSG - 821.900,-

RS245 Combi - 806.900,-

RS245 Combi DSG - 856.900,-

............

Muzu se zeptat, odkud mas ten prospekt produktove zmeny? Zajimalo by me co vsechno chystaji ten 22. tyden ...

Editováno: , autor: Jojo91
Vloženo
před 12 hodinami, Aleš_BX napsal:

odkud asi? od zdroje, když u zdroje pracuje :D

Aha diky. Vis noo jeste jsem tu chvilku, tak ze to vsechno zas nemuzu vedet ...

Vloženo

RS245 si drží odstup 75 tis., bohužel do ní ale nepřibyla rozdílová výbava. Původně např. přidávala přední a zadní parkovací senzory, ty má teď v základu už klasická RS.

Vloženo (editace)

Rozdíl tam je přední el. sedačky 30ti, alcantara 7,5ti, 19" Extreme 16ti a hlavně 7 st. DSG (to asi do 23Otky nebude) a VAQ!!!

Začínám šetřit.;)

Jen nevím kam stou cenou porostou? Za 800ti je Leon Cupra co má 300HP, DCC a VAQ už v základu!!!

Editováno: , autor: kacer1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...