Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4

PTiCA

Doporučené příspěvky

viz ten odkaz, stáhneš netu, dáš na SD kartu a nahraješ do Amundsena nebo Columbuse.....

viděl jsem i Amundsena a je to moc pěkné, srovnatelné se starým Columbusem.... to si nemyslím, trasa jse normálně prohlédnout.... 

je to k dokonalosti až dost dodělané, a hlavně hned je poloha a směr auta je daný, žádné motání kurzoru na mapě, pohodové průjezdy slabým signálem GPS, kdy si navigace bere data z auta.... fungující TCM a podobně...

nové se nekradou, není důvod... v jiném autě nepojednou (možná nějaká smažka by to šlohla...) -  také popsáno v sekci  Autohifi

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak 8 tisíc je až až. To už ani líp, ani za míň nepojede. Ale na druhou stranu, když tomu takhle šlapeš na krk, tak těch 12 litrů není vůbec špatná hodnota. Ovšem na opak zase myslím, že za 6 se s tím asi jet vůbec nedá.  

Nejmíň jsem jel za 6,4 silnice 1. třídy 90-100km/h Tacho občas vesničky. Nedalo se jet rychle moc radarů :)

Trasa MB-Rozvadov s rychlostí do 150km/h tacho 8,5 .... pak po Německu 180-250km/h to vylejzalo na 10,5l/100km

Odkaz ke komentáři

no jak to funguje v OCT II, nebudu radši komentovat :D byl jsem v Praze a ukazovalo mě to že jsem v HK, byl jsem za Prahou ukazovalo mě to že jsem u Wroclavy :D pak se to seklo atd....

třeba tady už je to lepší

měl jsem Columbuse v O II i O II FC a nikdy jsem neměl problém, takže to co píšeš je na reklamaci, nikoli pravidlo a běžný stav!

Odkaz ke komentáři

servis to není neschopny, otázka jak s nimi majitel té oktávky konverzoval a jak se k nim choval, známej je celkem arogantní takže tak....

prostě čím víc elektrických pitomostí, tím horší.. nejdříve mu odešlo natáčení xenonu, tak umřela jednotka...

kdo si nakoupil ty nové elektrický kraviny typu lan assistant atd, tak může trpět ještě více.

Odkaz ke komentáři

kokta7: Pri teto tve teorii by ale nejlepsi bylo koupit Skodu 120, kde je na elektriku jen vetrak a svetylko v kabine. Tyhle tve uvahy jsou imho zcela mimo realitu. V dnesnim aute je elektronika uplne ve vsem. Neotevres bez ni ani dvere. Takze nejaka elektronicka vybava navic vedle jiz existujicich deseti tisic jinych elektronickych soucastek zvysuje riziko poruchy o 0.0000nic.

Odkaz ke komentáři

No nějaká přímá úměra tam chlapci je, čím víc takových sračiček a asistentů o hovně (sorry), tím je větší šance, že se ně co podělá, to je logické. To, že dnešní auta jsou nacpaná elektronikou, to je fakt, ta je všude, v pračce, vysavači a za chvíli bude i ve splachování na hajzlu. To je holt pokrok. Ale, že se to "sere" víc, než by mělo, to je pravda, protože se to fláká a všeobecně se šetří na materiálech.

Odkaz ke komentáři

Jak píše Clint, takhle jsem to myslel. Někdo má kliku na jednotky kabely atd, někdo bohužel ne... Používá se co nejmenší průměr kabelu, elekronika tam posílá někde i více V než by se mělo apod, proto třebas často praskají žárovky....
Na jednotkách se taky co nejvíce šetří, ty plošnáky a kondíky stojí dnes tak za ........

čím více jak se šetří, tak se i všude už pořádně neizolují kabely apod....

Záruku můžeš mít, ale jestli si auto platil ze svého a neplatil ti ho zaměstnavatel, tak by tě to mělo štvát, zrovna s rozsáhlou elektrikou moc autorizáci neumí. Pokud se ti to vysere na O3, tak počítej že ti auto klidně odjede do MB na 14 dní třebas :) nechtěl bych, aby mě tam nějaký zaměstnanec popojel TDičkem pár metru pak zase tak atd atd....

hold to je dnešní reklama, ale to je tak vše....

Odkaz ke komentáři

nevím co děláš, nevím čím se živíš, ale takhle to prostě je. já taky 120 jezdit nebudu, ale kvalita všech elektrický součástek je děsná...

P.S jinak pokud nechceš diskutovat, tak nemáš co na diskuzi dělat ;) ale věřím, že na negativum se odpovídá hůře.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...