Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dobrej úlovek :kol-47:

jsem zvědavej, kdy to naše média obšlehnou a bude to všude po internetu

Upraveno od Molvy

Mohl by si mi prosimte zjistit cenu zadniho spoileru, ktery se dodava k 1.8 TSI (cena tam nejspis bude - nevaze se na RS), podle katalogu ma cislo 5E5 071 605B a sadu dekorativnich folii v cerne barve, cislo 5E0 064 317A. Diky!

Pod tvým číslem není žádný díl... Ten spoiler je 5E5 827 934 GRU a cenu mám 5402,65Kč (zhruba).

Honza9007: díky. Zajímavý, číslo mám z ofiko katalogu - příslušenství škody, který jsem dostal na salonu.

Pokud ten spoiler, který si našel, je ta mini lišta, která je standardně na 1.8 TSI, tak to je teda mrda, 5500,- je fakt dost.

Když vidím tu cenu, tak asi kašlu na škodu a pořídím někde na marketu..

No to je darda, za takový kousek plastu... To je jak RS křídlo na OII. :kol-32:

a jako difuzor a jako přední spoiler :-D

dneska jsem jí předjížděl na hradecký dálnici. Alespoň teda měla ty dvě  hranatý koncovky výfuku

sytic: .............. s prominutim ale ta fotomontaz od tebe je jaksi chudaaaa :D ....... a pana sokolika PAWOUKA je lepcejsi ;) uz z pohledu etky a toho narazniku ;)

To se mi nezdá ten nárazník, kde jsou mlhovky???

Jó, někde v mlze. :kol-28:  Nikdo přece netvrdí, že je to definitvní varianta. Asi se tomu zatím nejvíc přibližuje. V Etce jsou nějaké kryty pro mlhovky nárazníku RS.

sytic: .............. s prominutim ale ta fotomontaz od tebe je jaksi chudaaaa :D ....... a pana sokolika PAWOUKA je lepcejsi ;) uz z pohledu etky a toho narazniku ;)

njn, a to jsem nezapomněl na černý sloupky atp. Jenže v tý bílý nakonec zanikly dodělaný ostrý hrany předního nárazníku a z obrázků z etky se blbě dedukovaly mlhovky...

copak někdo ukradl :-D nechápu jak tam někdo něco vynese, jestli se tam nějak domluvěj....

a nebo je to řízený únik...

Nakonec opravdu mlhovky jako v prvním "úniku" ze slovenského konfigurátoru (podle legendy)?

Naraznik se da koupit za 13000,-

Upraveno od Lucasse

k mani je tam i triraminko z RS :D ........... auto jeste neni predstaveno a uz jsou dily :D

V základu budou sedmnáctipalcová litá kola, v rámci mimořádné výbavy půjde dokoupit kola o rozměru 18 nebo dokonce 19 palců (pro modely od Škody vůbec poprvé).

aha a proč L@K superb má siruse v 19"?

:D asi tak nejak :D ... me vzdycky ty jejich novinky dostavaji,.. s jakou vervou to maji psany apod. :D jako kdyby zachranily svet ci co :D

no proste k smichu :D

Kola Sirius jsou 18´´ :kol-47:

Nakonec opravdu mlhovky jako v prvním "úniku" ze slovenského konfigurátoru (podle legendy)?

jj, hovoril som uz davnejsie, ze to budu len hmlovky... :)

Upraveno od Cjoctavian

FDV4ba688_130605_SKODA_Octavia_RS_001.jpkrásná ale jak je vidno bude i verze bez LEd svícení v mlhovkách vidím 2 žárovky ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.