Pawouk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 díval jsem se na cenu do online etky, tam není cena uvedena, může se někdo pro zajímavost kolik stojí pro O III DPF? můj tip bude kolem 40tis. Kč což dle mě je pořád dost... 42 669,54 Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Krasna cena. Pocitam, ze firem na cisteni (popr. odstraneni) filtru bude pribyvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 No s tím odstraněním už to nebude tak jednoduché. Od ledna se má na STK kromě měření propustnosti skel i kontrolovat právě zda nebyl filtr odstraněn plus další věci ohledně dodělávek a tuningu. Tak pokud nebude mít člověk dobrého známého na STK tak neproleze... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 No já nevím, tato fotka je benzinová verze? Minulý týden jsem studoval naftovou a takhle hnusně nastrčený to tam není. Roura je mnohem více schovaná v koncovce, až se to jeví vlastně, jako by i levá koncovka byla imitací. Bohužel zcela viditelně se to u nafty projeví v zimě při studeném motoru. Tak toto je asi předseriovka já mám tu levou trubku krátkou stejně jako je pravá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 42 669,54 Kč dpf.JPG popravdě jsem to nečekal, že to bude tolik... nicméně 4 roky záruky a už doma nebude a kdyby bylo nejhůř mám dobrou zkušenost s kulancí (u minulého auta po záruce ventil zpětného vedení výfukových plynů vč. chladiče - 100/100 %) a to právě díky tomu, že poslední auta beru výhradě od ŠA a doposud na tato auta byl brán ohled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Krasna cena. Pocitam, ze firem na cisteni (popr. odstraneni) filtru bude pribyvat. tomu moc nevěřím, spíš naopak, PČR už má co vím 4 mobilní stanice na měření emisí a plánují další, podobně zpřísnění STK a ME udělá rovněž své, nehledě na riziko kontrol např. v Rakousku... risk je sice zisk, ale za jízdu s technicky nezpůsobilým vozidlem = 5 bodu, pokuta 5 - 10 tis. Kč nebo i zákaz činnosti 6 měs. až 1 rok ( § 125c / 1a) 3.) ... pak je otázka zda je to opravdu zisk.... a nebo kur***skej risk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 No s tím odstraněním už to nebude tak jednoduché. Od ledna se má na STK kromě měření propustnosti skel i kontrolovat právě zda nebyl filtr odstraněn plus další věci ohledně dodělávek a tuningu. Tak pokud nebude mít člověk dobrého známého na STK tak neproleze... ten dobrý známý by s kamerovým systémem a namátkovými kontrolami od MD ČR sakra riskoval, možná dobré zaměstnání, pěknou pokutu a zákaz činnosti, pokud to bude statutár odejmutí licence a pokutu jako prase.... jeden můj známý, zaměstnanec STK takto hodně špatně skončil už před třema rokama... takže je to na zvážení každého... ano jsme národ korupce a podvodníků, proč ne, ale myslím si že do času.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 jen doufám, že tlak na STK bude takovej, aby si už ani ten nejlepší známej nedovolil to, co tu léta běžně procházelo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 no namyšleno to tím směrem je dobře, jen problém je v tom, že českej člověk dovede vymyslet na všechno protimast....ale buďme v novém roce optimisté.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Take v to doufam, ale zname "zlate ceske rucicky". ;-) Myslim, ze castecne reseni tak bude cisteni filtru za cenu kolem 7.000,- Kc. Firma, ktera to provadi dava dokonce zaruku 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 No co ja tam mam zname, tak na to upozornoval. Mam folie ve predu na boku a to mi rikal, ze od ledna bych neprosel. A na emisich musej auto napichnout na pocitac aby to vyhodilo nejake hodnoty. Samozrejmne mi to nikdy neturuje do maximalky, ale trosku to polechtat musi jinak by byl pruser... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tak toto je asi předseriovka já mám tu levou trubku krátkou stejně jako je pravá. Takhle vypadá výfuk na seriové RS TDI, trubky jsou obě stejné... http://www.autorevue.cz/Client.Gallery/show.aspx?id_file=868490734&article=28186 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Takhle vypadá výfuk na seriové RS TDI, trubky jsou obě stejné... http://www.autorevue.cz/Client.Gallery/show.aspx?id_file=868490734&article=28186 Jasně je to takto, ale na té fotce je levá trubka delší a to u mojí není!!! Jsou stejně dlouhé jako jsi poslal ten odkaz!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (Recnicka) otazka znie: preco maju nemecke ORS ten predny maly kryt motora a ceske/slovenske nie..? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Hm, asi jinej gang, ten germánskej... V Etce je zobrazen, ale pro škodovku neexistuje číslo dílu, zatímco pro VW ano. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Takhle vypadá výfuk na seriové RS TDI, trubky jsou obě stejné... http://www.autorevue.cz/Client.Gallery/show.aspx?id_file=868490734&article=28186 Tak jsem se díval na moje auti a já mám obě trubky stejně dlouhé a k tomu ještě oválné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pánové jeden dotaz do fóra : Mám již konečně doma také RS - benzin - namontované tažné zařízení ze ŠA - ventilátor na chladiči mám pouze jeden. Předešlé auto O2 1,8 TSI také s tažným a měl jsem tam ventilátory dva, takže jak jste na tom Vy. Díky za info. P.S. jeden ostřik na světla se mi také úplně nevrací Dnes jsem se díval na Hurikánovu OIII RS TSI a má tam také jen jeden ventilátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tolik chyrých diváků a aby mu někdo nastavil LED do SPZ,to nikoli.... chudák je z toho celém špatnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Heh, a to není jediná věc, z které nemá radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 ozi nemá kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Má a měl a zkoušel, ale nějak to nešlo. Podrobnosti nevím, až tak mě to nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 jj, orgio VCDS 12.12, ale nechytnul se mi ani jeden label... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Divné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 (editace) No, musím říct, že jsem velmi rozčarován... moje RS mělo být minulý týden vyrobeno a převezeno k dealerovi (inter auto porche HK), ovšem zřejmě se tak nestalo a zpráva od nich žádná, na telefony nereagují... tohle by se u Renaultu nikdy nestalo. Zákaznický servis Škodovky by měl přijmout nějaká okamžitá zlepšovací opatření, takhle se to dělat nedá, si připadám jak někde na Ukrajině... :-/ Edit: solved. ale stejně Editováno: 7. leden 2014, autor: bodyia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Jestli to máš na Ičo tak vystav penále a ještě koukni do novýho občana 2014 jestli tam není odpovědnost za vzniklé škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.