nik221 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Docela by mě zajímalo jestli se dá rozbrus použít jako autoleštička...Mám tenhle s regulací otáček: http://www.naradisatek.cz/uhlova-bruska-protool-agp-125-12-d.html Když to dám na první stupeň tak se to sotva otáčí..a na to bych koupil: http://www.detailingshop.cz/prislusenstvi/276-dodo-juice-midi-mount-m14-123mm-unasec.htmlA na to oranžový a bílí leštící kotouč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Tady ti poradne nikdo neporadi, nahovno. Kdyz hledas odpoved hledej je na strankach, ktery se tim zabyvaji. Detailingclub.cz pokud to s detailingem a cisteni myslis alespon trochu vazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Zkus to nekde na starym dilu nebo aute a uvidis ;-) Pokud to pujde,tak opatrne at si nepodlestis lak,pak tam pod urcitym uhlem svetla jsou videt jakoby prohlubne v laku... Chce to brat rovnomerne a netlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Díky za rady, chtěl sem jenom slyšet jinej názor, jinak pokud by to někoho zajímalo tak zde: http://detailingclub.cz/viewtopic.php?f=29&t=1171&sid=6cb7fae37aa3be2a24efdf5e2cf438d5&start=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Tak som spravil krátke porovnanie výrobkov na odstranovanie asfaltu z aut. Ospravedlnujem sa za komentare mojich (mierne podnapitych) kolegov video tým pádom ni je vhodne pre detského diváka V porovnávani odstraňovače asfaltu značiek: Meguiar's (v rozprašovači) cena 370 czk (13,5eura) V návode je napísane nechať pôsobiť 30 sekúnd a zotreť handričkou Ma-Fra (v spreji) cena 170 czk (6,18 eura) V návode je napísané nechať pôsobiť niekoľko minút a utrieť) Aj napriek nedodržania doby pôsobenia v druhom prípade je vidieť značný rozdiel Editováno: 31. Březen 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 ty jo hodně dobře to šlo, asi zakoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 jj, islo to super, lahko nastriekas, nechas posobiť par minut a máš dnes mam dovolenku tak to konecne skusim aj na mojom, aj ked ja to ani zdaleka tak zasrate nemam PS: ten sprej sluzi aj na odstranovanie zvyskov samolepiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Všechny odstraňovače asfaltu jsou na bázi benzinu, takže stačí obyč benzin a ušetříte. A na zbytky samolepek to samé. Je fakt, že v těch odstraňovačích budou asi nějaké urychlovače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 s výrobky od mafry mám jen ty nej zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Jak je na videu vidět když nanáší ten megs tak auto je mokrý, což snižuje účinek razantně. Pak to utre hadrou na na suchou už stříká mafru. Já používám autogram tar remover. Na slušně zaaafaltovany auto vypotrebujes celej sprej. Benzínem bych to nedělal to vyzirá lak, pokud máš třeba dolakovano. idealni ne použít před lešení něco jako iron x to rozpustí asfalt i postavou rez, sice to smrdí jako bolavá noha, ale funguje to naramne. Editováno: 31. Březen 2014, autor: KubinoS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 KubinoS Dnes som si to aplikoval na svojho superba za vlhka a aj tak to išlo to v pohode (vtedy ma to nenapadlo utriet, len sme blbli a skúšali) Ono by si sa stym Meguiar's narobil jak kon a musel by si to robit x krat dokola... druha vec je ze v navode na tom spreji od mafry píšu niekoľko minút pôsobiť a tiež som nečakal... Sup máš samozrejme pravdu ale dôležitejšie ako urýchlenie je fakt že neškodí laku, nespôsobuje blednutie materialu atď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Ghost: Já s tím megsem nemam zkušenosti, takže je mozne ze to až tak nefunguje, nebo jen na lehké znecisteni... v popisu v shopu píší ze neni vhodný na plošnou aplikaci.... líbí se mi jak se ten asfalt vzdy rozpouští a to i malinký tečky... hlavně z kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ano. Jediné iron X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Trošku obnovím téma když je tu to jaro ... Dnes jsem na doporučení tohoto vlákna objednal na zkoušku 2 přípravky, oba jsem vzal 2x a druhej kus někomu s menší přirážkou prodám, at se mi vrátí poštovný http://www.chemicalguys.cz/products/citrus-wash-and-gloss/ a http://www.sans.cz/autokosmetika/hobby/osetreni-karoserie/mafra-last-touch-express-tekuty-vosk-500ml-hn045.html Tak jsem na to zvědavej. Odpoledne jak bylo hezky, měl jsem volný den, tak jsem z nudy auto navoskoval Turtle waxem s teflonem http://autokosmetika.heureka.cz/turtle-wax-vosk-teflon-tekuty/ Je to hrozná dřina rozleštit to. Nechápu jak na Heuréce lidi píšou, že je to snadný. Výsledek je dobrej, ale asi mi už příště ta dřina stát za to nebude Editováno: 30. Březen 2015, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 Ahojte kluci chtel bych vedet jestly pouzivate nejake nastroje pro cisteni interieru krom vysavace a jake to jsou uvazuju ze neco zakoupim mam tu par aut tak chci koupit neco co dokaze vycisti interier jak kuzy tak i latku a nejake pripravky na polofrofi uroven. nahodte co pouzivate at se muzu od neceho odrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 (editace) Bez použití nástrojů může být i částečně zajímavé. Na plasty používám od Dedry (car interior) Příjemná vůně, učinek čičtění s oživením a výdrží.Nyní budu testovat od SONAXU. Na kůži používám SONAX.Na kožené sedačky a výplně dveří z kůže je pro mě dostačující(oživý, provoní a vydrží) Na látku jsem zatím nic nepoužil, zde si myslím, že je ideální hloubkové čištění, které si doma nedovedu představit(nemám nato náčiní) Editováno: 24. Březen 2020, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 no i strojne ale jake prostredky ja treba potrebuju vycistit silne zasle bile sedacky s polokuzi takze chci prpipravek jak na kuzy tak i na latku. dnes jsem to cistil aktivnim cisticem od whurtu a teklo z toho hodne spinava pena ale ani tohle nedokazalo vytahnout z tech sedacek vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 takze po tel domluve s klucinou kterej tady drhne auta my bylo poradeno kup si od sheronu penu nanes vem jemnej kartacek vmasiruj pomoci vody a kartacku do sedacky jak vmasirujes hned vysaj silnym vysavacem a ejhle ono to opravdu funguje sedacky uz vypadaj jako cisty! do dokonalosti to ma bohuzel daleko ale z toho co bylo je to luxus :d :d mozna budu mit o vikendu vysacat s vodou tak vyzkousim a kamaradka ma i parni vysavac mozna i ten zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.