Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, 2.8 nemá tuhle jednotku. Překóduj gateway stejným kódem a měla by zmizet...

No a Supik se asi rozhodl ze toho mam jeste malo a dnes kdyz sem potreboval trosku rychleji predjet tak zacal nejak pocukavat ted je to zas v cajku ale jakoby byl linejsi tak sem to doma nabodl na svem vagu kterej pouzivam akorat na mazani zavad aby me tam ta kontrolka nesrala. A kdyz sem to projel tak klasika v motoru 4 chyby rada 1 i 2 ale novinka v pristrojovce chyba ktera nejde vymazat viz obrazek. Je mozne ze je nacate cerpadlo? Co jsem hledal na netu dalsi moznost u teto chyby je ze je spatne immo v klici tak sem vzal druhej a porad to stejne a ani vymazat to nejde tak jsem v koncich. 

Vloženo

no tak to jsem zmatenej ja myslel sem ze pred katem jsou jine nez za a tvrdil me to aji mechos... Hledam to po netu a na elitu dokonce rozlisujou aji pravou a levou stranu :( Myslite ze kdyz necham zvednout auto pujde to ste sondy nejak vycist aniz by se musela demontovat? Nerad bych je nejak poskodil nez budu mit doma nove

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...