Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokud chces vetsi kufr, tak kup Rapida.

• 2 týdny později...

Na kdy se připravuje zveřejnění prvních oficiálních fotografií?

Proste pridaji plasty kolejnic sedadla, udelaji normalni reseni osvetleni interieru, mozna dokonce i okna pujdou automaticky stahovat tak, jako sly uz ve Felicii a to cele se oznaci jako novy, prepracovany Rapid. :) Tak nejak to vidim zhruba ja. Ale celkem rad bych se i mylil.

Upraveno od mike_k

urcite se budes rad mylit ;) 

nehlede na to ze rapid bude mit ovladani zadnich oken na dverich ridice uz MR 2014 ....... ale jistej si tim nejsem + dalsi veci ;)

Ale ja vubec nemluvim o ovladani zadnich oken z mista ridice, ale o automatickem stahovani a vytahovani obou prednich oken. El. zadni okna prece jen Felicie nemela. :)

to byla reakce na příspěvek od Lukasona

jo takhle,... tak to sorry to jsem to blbe prebral,.... ;)

no tak RAPID ma el.okna na bazi FELICIE a tedka si taky nejsem jistej jestli to tam slo stahovat a vytahovat automaticky ;)

na bazi Felicie je urcite nema, ma je horsi nez felicie, U Feldy to automaticky slo, u Rapida ne.

Upraveno od mike_k

• 2 týdny později...

Kamarád ho nedávno natočil na dálnici z Prahy do MB  

Upraveno od cooba53

pekny ulovok  :kol-31:

sa mi to len zda, alebo ma kratsi zadny previs ?

Upraveno od LUKY-007

Konečně mám představu o délce vozu. Převis odpovídá modelu Spackback/Sportback... Mrzí mě, že nebude klasické kombi, ale myslím, že nebude vypadat špatně. On designový základ Rapida je přeci jen hodně povedený, aspoň z mého pohledu.

Luky: ano zadni previs je kratsi :)

Je to v podstatě hatchback, jen s jiným názvem :) něco jako je A3 "combi" :)

Ano, vypadá to jako F3, ale není to F3, ta přijde snad až v roce 2014. Takže težko už bude jezdit po silnicích :) opravdu to je jen dobře zakamuflovaný Rapid Spaceback :)

Je to Spaceback, dneska jsem je potkal na R10 celkem 3x.

Sice je ještě zakamuflovaný, ale skutečná podoba nebude zas tolik jiná. Sorry, ale mě se prostě vůbec nelíbí :disgust: . Takový Rapid Sport je zcela jiný kafe! Za toho bych klidně i dejchal mít ho ve své garáži i byť v mnohem méně ortodoxním tuningovém pojetí  :worthy  

Musím říct, že tenhle styl velkých hatchbacků se mi nikdy moc nelíbil...

post-73659-0-07678400-1368273249_thumb.j

sytiči,to je zase nějaký "únik" z konfigurátoru? Ten zadek je pěkně hnusný. :kol-32:

Upraveno od Pawouk

Vypada to hodne francouzky, takhle z boku to vypada jako novy Citroen C4, na druhou stranu se v tom nezapre tvar Audi A3 "combi" :) jen ta bila mi na tom pripada celkem lacine, chtelo by to par detailu a hned by to bylo lepsi :)

Když si člověk umí hrát v konfigurátoru, najde i tohle :D

post-73659-0-62681700-1368281286_thumb.j

Kombíka jsem si vyrobil, no. Byl by moc fajn :)

Každopádně zpět ke Spackbacku. Měli by si ten konfigurátor lépe hlídat :D Bílá Candy se vám nelíbila, tak jsem zmáčkl Print Screen s modrou Denim :D

post-73659-0-51069000-1368283381_thumb.j

Dobrá práce. Nicméně toto se mě fakt moc nelíbí. Přijde mi ten zadek takový nějaký bachratý. No,uvidím,až to uvidím naživo. :kol-28:

Leda by si kombíka opravdu vyrobil nějaký inženýr ve škodovce jako kdysi BMW 3 E30... A pak nakonec šup s ním do výroby :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.