Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pockejte si az to uvidite nazivo bez maskovani - Rapid Spaceback proste neni kombi, i sama SkodaAuto jasne rekla, ze kombi nebude.

To ze tuhle uchylnou hru rozjizdeji nejaci "odborni" novinari píšící o "kombi" je vec jina - je to blbost.

Vloženo (editace)

Dá se to očekávám, pochybuji, že by dvojče Rapida mělo nějakou jinou karosářskou verzi, pro kterou by dělali další linku na výrobu.

Toledo taky nemá svou vlastní linku.

vormen: nemám to z víc zdrojů, pouze jednoho. prý ale bude. tak uvidíme.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Myslel jsem to, že mají společnou linku s Rapidem. Tak jsem to psal tak, že by na jedné lince nezačali dělat třeba Toledo Combi, když Rapid takovou verzi mít nebude. I když je fakt, že na těch linkách je jedno, co tam přijede. Jestli Fabie, Rapid nebo Superb, prostě komp si načte štítek a jede :)

Vloženo (editace)

anebo...ale rekl bych ze to bude spis ta predchozi varianta....tohle mi nedava smysl...oproti liftu to moc prostoru nepřidá...navíc podle těch zachycených zamaskovaných fotek to taky tak nevypada:)

620_50b775b13b67b.jpg

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

Podle mě bude vypadat jako ten modrej Rapid. Ten bílej je photoshop z normální Rapida, akorát tomu dokreslili střechu. Spaceback má mít kratší zadní nárazník a to o dost :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...