Květen 11, 201312 r a není to úník schválně ? Je to dobrá reklama, když se o tom napíše pár článků a diskutuje na fórech. Jinak zlatej liftback
Květen 15, 201312 r Dalsie promo http://www.auto.cz/exkluzivne-skoda-fabia-nove-generace-pristizena-video-74498 Upraveno Květen 15, 201312 r od LUKY-007
Květen 15, 201312 r krátkou Fábií začínat nemůžou,vše by bylo už venku..tak jsou aspoň spekulace..fabia combi,Rapid..atd.
Květen 15, 201312 r je to jasny rapid ..... zbytocne keci v diskusii na danom serveri od zasvetenych co videli vraj spaceback .. a ten je vraj uzzsi ako toto a pod. dirsty ma pobavuju
Květen 15, 201312 r Kdo jiny s tim mohl prijit, nez novinky....KOMBIK se NEKONA!!! http://www.novinky.cz/auto/302008-skoda-rapid-spaceback-na-prvnim-spionaznim-videu.html
Květen 15, 201312 r to se dalo čekat,že přijde dřív nebo později rapid s kombajnem..(spaceback)..už aby to tu bylo
Květen 16, 201312 r Vypadá to jako kombík, deklarují to jako kombík, ale kombík to není... je to Rapid Spaceback Sorry, tahle hra se slovíčkařením mi už přijde úchylná
Květen 16, 201312 r Pockejte si az to uvidite nazivo bez maskovani - Rapid Spaceback proste neni kombi, i sama SkodaAuto jasne rekla, ze kombi nebude. To ze tuhle uchylnou hru rozjizdeji nejaci "odborni" novinari píšící o "kombi" je vec jina - je to blbost.
Květen 16, 201312 r Kluci podivejte se na profil treba A3 spaceback a mate vicemene prehled o delce a tvaru
Květen 16, 201312 r otazka pre informovanych ... bude mat SEAT dvojca Rapid Spacebacku ???? Ano, bude i seatí verze.
Květen 16, 201312 r Dá se to očekávám, pochybuji, že by dvojče Rapida mělo nějakou jinou karosářskou verzi, pro kterou by dělali další linku na výrobu.
Květen 17, 201312 r Dá se to očekávám, pochybuji, že by dvojče Rapida mělo nějakou jinou karosářskou verzi, pro kterou by dělali další linku na výrobu. Toledo taky nemá svou vlastní linku. vormen: nemám to z víc zdrojů, pouze jednoho. prý ale bude. tak uvidíme. Upraveno Květen 17, 201312 r od bojler
Květen 17, 201312 r Myslel jsem to, že mají společnou linku s Rapidem. Tak jsem to psal tak, že by na jedné lince nezačali dělat třeba Toledo Combi, když Rapid takovou verzi mít nebude. I když je fakt, že na těch linkách je jedno, co tam přijede. Jestli Fabie, Rapid nebo Superb, prostě komp si načte štítek a jede
Květen 17, 201312 r já myslím že bude vypadat takhle....je to celkem reálný, logický a je to spaceback a ne kombik ani hatch... Upraveno Květen 17, 201312 r od rogerer
Květen 17, 201312 r anebo...ale rekl bych ze to bude spis ta predchozi varianta....tohle mi nedava smysl...oproti liftu to moc prostoru nepřidá...navíc podle těch zachycených zamaskovaných fotek to taky tak nevypada:) Upraveno Květen 17, 201312 r od rogerer
Květen 17, 201312 r je to takovej od pohledu nepraktickej kombik,ale vypadá celkem gut.samozřejmně v reálu to bude zase všechno jinak..
Květen 17, 201312 r Podle mě bude vypadat jako ten modrej Rapid. Ten bílej je photoshop z normální Rapida, akorát tomu dokreslili střechu. Spaceback má mít kratší zadní nárazník a to o dost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.