Publikováno Duben 15, 201312 r Nazdárek lidi, chtěl jsem se zeptat. Nevíte někdo o kompletní sadě hadic na motor 1.3 v modré barvě? Chystám se na pořádný repas motoru a chtěl bych ho krapek vylepšit. Našel jsem normální hadice ale to není vončo. Kdyby jste znali nějaký odkaz. Prosím podělte se :-D
Duben 20, 201312 r Ono se modrýma šlauchama něco vylepší na motoru? To by mě taky zajímalo, potřeboval bych do Drobka dostat nějakou tu kobylu navíc, tak klidně koupím ty šlauchy i zelenožlutě štráfkovaný, jen když to pomůže...
Duben 22, 201312 r Autor Pánové, klídek. Hadice vám auto nenatůní jen to potřebuji jako doplněk k vzhledu. Žádné drama né?
Duben 22, 201312 r Klídek si dej ty. Neumíš si do vyhledávače zadat co potřebuješ a co hledáš a zakládáš další kreténské téma. To pak chci vidět, jak si to budeš měnit, když nezvládneš základní věc s mistrem gůglem. http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/ostatni-autodoplnky/potahy-kabelu-flexo/ Ale pozor, tím do auta dostaneš spoustu kobylek, tak ať to pak někam nepošleš, až nebudeš tu ohromnou sílu zvládat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.