Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdárek lidi, chtěl jsem se zeptat. Nevíte někdo o kompletní sadě hadic na motor 1.3 v modré barvě? Chystám se na pořádný repas motoru a chtěl bych ho krapek vylepšit. Našel jsem normální hadice ale to není vončo. Kdyby jste znali nějaký odkaz. Prosím podělte se :-D

Ono se modrýma šlauchama něco vylepší na motoru? To by mě taky zajímalo, potřeboval bych do Drobka dostat nějakou tu kobylu navíc, tak klidně koupím ty šlauchy i zelenožlutě štráfkovaný, jen když to pomůže...

To jsem taky nevěděl o takovém vylepěování motoru, asi nějaká novinka

• Autor

Pánové, klídek. Hadice vám auto nenatůní jen to potřebuji jako doplněk k vzhledu. Žádné drama né?

Klídek si dej ty. Neumíš si do vyhledávače zadat co potřebuješ a co hledáš a zakládáš další kreténské téma. To pak chci vidět, jak si to budeš měnit, když nezvládneš základní věc s mistrem gůglem.

http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/ostatni-autodoplnky/potahy-kabelu-flexo/

Ale pozor, tím do auta dostaneš spoustu kobylek, tak ať to pak někam nepošleš, až nebudeš tu ohromnou sílu zvládat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.