SUP1 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) Mám dilema, jaký kola mám hodit na léto Ty na autě jsou neorigo na zimákách, ale v lepším stavu než ty originály vedle Mám objednané nové letňáky. Co byste dali na léto? Originály nebo neoriginály? Které se Vám líbí více? (ty origo jsou umyté, ale lehce poškrábané jedno kolo obrubníkovým syndromem, na autě jsou neumyté momentálně na zimákách, ale jsou v TOP stavu, jen jsou špinavé) Rozměry kol jsou naprosto stejné, obě 16palců na pneu 205/55 R16 Foceno telefonem, na kvalitu nekoukejte Editováno: 19. Duben 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Mě osobně se líbí více vicepaprskove a origo:) mam taky na aute skoro ty same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ty origo jednoznačně! Ty co tam máš jsou fakt jen tak na ty zimní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Origo supaku mam je na zimu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Kolego ty neorigo vypadaj jak s okty, ja bych dal origo, ale než bych je tam dal tak je necham opiskovat a caknout do barvy. U nas to dělaj za 2000kč a vypadaji jak z fabriky. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 No je vidět jednoznačnost názorů. Takže origo jdou na léto. Mě to prostě cukalo a byl jsem nerozhodnej, hlavně kvůli stavu jednoho ubrubníkem poškozeného kola. Ale nic tragického, takže je rozhodnuto. Opískování za 2tis je super cena. O tom popřemýšlím Jinak díky za názory díky kterým vyhrály originály a klidně dál pište, kdo máte jaké hliníkáče a fotky by určitě neuškodily, docela mě kola zajímají, protože je to hlavní image auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Origo Supe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Zdravím. Nechtěl sem zakládat nový téma tak to píšu sem. Jaký největší/nejmenší ET liťáků jste měli na svým Supovi ? Chci na léto pořídit nový kolesa, ale nechtěl bych být limitovanej ET 37 co mám v techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 já mám na letňákách ET35, ale ty dva mm jsou asi fakt uplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed8 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Jaké liťáky se hodí na léto kromě origo (myslím tím vzhledově)? Díval jsem se na témata ve Váš Superb a ti, co tam mají jiné kola než origo - nic moc. Spíše bych to viděl na nějaké se širokými paprsky nebo Bentley Ale za tu cenu si můžu koupit eReSo Už teď přemýšlím a vybírám. Říkal jsem si, že bych tam hodil 17''. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Já jsem zásadně pro origo a nic nevymýšlet. Nebo nějaký šupy za 40litrů a výš. Ale nic mezitím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Já mám mám problém v tom, že se mi líbí třeba origo liťáky z dvojkovýho supa, ale ET mají třeba 45 a mám obavy aby to pasovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 To neni žádný problém Který kola z dvojkovýho myslíš? (foto, název) Co vím tak by měli pasovat skoro všechna kola z dvojkového nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) To vypadat blbě: Čím větší je kladná hodnota ET, tím více je kolo schováno v blatníku. Tak si představ, jak to bude vypadat Nebo to zase nahnat podložkama, to je jediné řešení.... Editováno: 3. Listopad 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Já viděl na jedničkovým, a vídám celkem často i na jiných z dvojového Themista 18" a je pravda, moc to mému oku nelahodilo, při tom jsou to celkem pěkný kola, ale na jedničkového moc nejdou, to můj názor. Co si myslím tak by na jedničkovým mohli dobře vypadat z dvojky L&K 18" Sirius. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Konkrétně 16 Helix http://img.sbazar.cz/big/201310/3016/7a/527137537a5e2d6700cf0000.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 dle mě jsou nejhezčí origo 17/ CUBIC případně 5ti paprskový SOLIDy taky 17ky. sic je komfort jízdxy tu tam ale Superbu to sluší a i na S2 jsem videl nazuty jak SOLID tak CUBIC a je to moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Los SuperBos dvojkos SOLIDOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 tak za mě solidy jedině na jedničku.Dvojak vypadá nemastně neslaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTF Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Solidy jsou hodně pěkná kola ale jak přesně jak píše vick, na dvojku se moc nehodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví o někom, kdo má kola ze SUP II (např. LUXON 18" ET 46) na SUP I? Jedná se mi o o jakými podložkami to řešit a zda do toho jít nebo volit jiné kola s vhodnějším ET? Dík PS: Počítám se snížením (aby někdo nemluvil o traktoru ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 tak jelikož origo ET na jedničkovém supu je 35 dvojka má 46 jak píšeš tak abyses dostal na úroveň jedničky tak potřebuješ 1cm podložky.Tím ale samozřejmě nedocílíš toho,abys měl kola zároveň s blatníkem.Takže za mě určitě min 20mm podložky.Spíš 25mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Ahoj včera sem se konečně dostal k SOLIDům a chci na ně dat nový znáčky. Jaký tam pasujou? Našel sem http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja601151fod-krytka-stredu-kola-se-znakem-skoda-oe-19744.html ale u těch starejch sem naměřil průměr 55mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 pokud ses dostal k solidům, co ti brání v tom změřit průměr na znak a podle toho objednat? A navíc si sem dal odkaz kterej ani nefunguje, co chceš abychom ti poradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Omlouvám se..nějak se mi spojil odkaz s dalším textem. Já sem naměřil 55mm, ale u těch co sem našel je psancýh 50mm. Když sem se díval na starý, který taky mají v nabídce, tak maj udávaný dva průměry: vnitřní průměr 50mm, vnější přůměr 55mm. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja601151fod-krytka-stredu-kola-se-znakem-skoda-oe-19744.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0601151l-krytka-stredu-kola-se-znakem-skoda-oe-3660.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.