Přejít na obsah

POLY no.15

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli POLY no.15

  • Narozeniny 15.7.1990

Oznámení POLY no.15

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. POLY no.15

    Kola, disky

    Co ty H&R podložky? To je pouze fáma o tom, že jsou schváleny pro Čr? Asi kolegům z NDR napíši dotaz Já bych v případě podložek přemýšlel při ET 35 o 10-15 mm. Nebude problém pokud by tam byla třeba 8x18 nebo spíš 7,5x18?
  2. POLY no.15

    Kola, disky

    Jinak kdybych uvažoval teda o podložkách (které nejsou schváleny...) budu mít s něčím problémy? Na STK atd. bych jel bez, ale jestli s tim nemají problémy kluci v uniformách. Četl jsem tady v nějakém tématu, že to neřeší atd. Co distanční podložky H&R s TÜV certifikátem? (Někde jsem četl, že jsou jako jediný schváleny v Čr)
  3. POLY no.15

    Kola, disky

    Já se těch podložek docela obávám. Všechny kola co se mi líbí jsou ET40 a víc . Našel jsem jak bych měl vypadat s ET35 a se snížením. ( Je to bída mimochodem )
  4. POLY no.15

    Kola, disky

    Díky za info. Moc se mi na něj nechtějí dávat podložky a natož 20 mm. Kdybych dal ET35 18" a auto decentně dolu -35mm, tak to nebude taková hrůza doufám
  5. POLY no.15

    Kola, disky

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví o někom, kdo má kola ze SUP II (např. LUXON 18" ET 46) na SUP I? Jedná se mi o o jakými podložkami to řešit a zda do toho jít nebo volit jiné kola s vhodnějším ET? Dík PS: Počítám se snížením (aby někdo nemluvil o traktoru ).
×
×
  • Vytvořit nový...