vick Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 tak dle mého jsou obě stejné.Vnitřní průměr 50 a vnější 55 akurát to tam v tom prvním odkazu není celé.Ale jelikož se jedná o origo kola nebude rozdílu v průměrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Ty nový znaky do kol ti na Solidy půjdou. Starý a nový znaky jsou úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Jak říkají kluci, do Škodováckých kol Ti nový znaky (středy) budou pasovat, nepasují například do kol třeba z WV jak mě. tam je průměr větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Ok díky za vaše rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 tak jelikož origo ET na jedničkovém supu je 35 dvojka má 46 jak píšeš tak abyses dostal na úroveň jedničky tak potřebuješ 1cm podložky.Tím ale samozřejmě nedocílíš toho,abys měl kola zároveň s blatníkem.Takže za mě určitě min 20mm podložky.Spíš 25mm Díky za info. Moc se mi na něj nechtějí dávat podložky a natož 20 mm. Kdybych dal ET35 18" a auto decentně dolu -35mm, tak to nebude taková hrůza doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 když bude 35 tak to jde, ale zadní kola jsou stejně trochu utopená, to mám třeba já a letos dám tak 1cm podložky dozadu, ale u 45 et by to bylo strašně utopený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Díky za info. Moc se mi na něj nechtějí dávat podložky a natož 20 mm. Kdybych dal ET35 18" a auto decentně dolu -35mm, tak to nebude taková hrůza doufám Hrůza to nebude,ale pokud bys udělal snížení tak to bude markantnější než kdybys to nechal tak.Takže pokud bys nechtěl dávat podložky a chtěl mít kola ven tak bys musel sehnat ET 20-25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) když bude 35 tak to jde, ale zadní kola jsou stejně trochu utopená, to mám třeba já a letos dám tak 1cm podložky dozadu, ale u 45 et by to bylo strašně utopený Já se těch podložek docela obávám. Všechny kola co se mi líbí jsou ET40 a víc . Našel jsem jak bych měl vypadat s ET35 a se snížením. ( Je to bída mimochodem ) Editováno: 27. Únor 2014, autor: POLY no.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 proto jsem ti to psal a vidíš že jsem měl pravdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Jinak kdybych uvažoval teda o podložkách (které nejsou schváleny...) budu mít s něčím problémy? Na STK atd. bych jel bez, ale jestli s tim nemají problémy kluci v uniformách. Četl jsem tady v nějakém tématu, že to neřeší atd. Co distanční podložky H&R s TÜV certifikátem? (Někde jsem četl, že jsou jako jediný schváleny v Čr) Editováno: 28. Únor 2014, autor: POLY no.15 Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 tak je to neschváleno o tom žádná.Kdybys měl nehodu tak i pojišťovna by tě na tom asi uvařila.Poldové by taky mohli.Záleží na koho narazíš.Já měl podložky i na stk a ani tam si toho nevšimli.Obecně pokud ti kolo neleze ven z blatníku tak snad ani poldové po tom moc nejdou.Ti se teď hlavně zaměřují na fólie Jasně nejlepší je mít kola s malým ET,ale to jak sám víš,je poněkud problématické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
POLY no.15 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Co ty H&R podložky? To je pouze fáma o tom, že jsou schváleny pro Čr? Asi kolegům z NDR napíši dotaz Já bych v případě podložek přemýšlel při ET 35 o 10-15 mm. Nebude problém pokud by tam byla třeba 8x18 nebo spíš 7,5x18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 problém nebude to tam vleze v pohodě.Ale podložky určitě schváleny nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Já myslím, že žádné podložky schválené nejsou. Ale ať mě klidně někdo opraví Editováno: 28. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Mazi nama se dají podložky udělat tak aby nešlo poznat , ze to je pridelane ale soucást kola a neudelaji nic Ale chce to fakt sikovne udelat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ty nový znaky do kol ti na Solidy půjdou. Starý a nový znaky jsou úplně stejný. tak sem dnes byl pro znaky ve škodovce a nejdou nacvaknout...mají větší rozměr těch pacek, co to drží..., tlačil sem do středu silou a akorát se mě protočil a podřel :-/ mlátit do toho nebudu, vím jak to je s tvrdým plastem...zkusím to trošku zapilovat a obrousit...vám šly ty znaky do kol bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jaké máš kola? Origo Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Jo jo. Solidy. Původní znaky jdou krásně ven i dovnitř. Editováno: 14. Březen 2014, autor: susta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 To je zajímavý, já měl za to že origo středy, i nové pasují do všech škodováckých kol. Nemáš nějaké jiné ty středy neorigo třeba? Zkus sem nahodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 no pozor že jdou krásně je čistě dáno tím že jsou už vychozené.Já když jsem na nová kola dával znaky které přímo k tomu byly,tak jsem myslel že to tam nenabiju.Musel jsem to tam natlouct pěstí.Stejně tak byl po sezoně kumšt to zase vyndat ven.No a po třech letech používání je to něco úplně jiné.Ty zobáčky se vychodily,či lépe řečeno zbrousily.Takže pokud jsi koupil origo znaky na origo kola tak to tam vlézt musí.Pokud se bojíš to tam natlouct tak to udělej jak to už zde kdosi psal a lehce to obrus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Byl sem pro ně přímo ve škodovce v Brně Autonova. Borca ve skladu sem se ptal jestli je víc rozměrů a říkal, že v systému jsou jen jedny uni středy. Tak sem je vzal, protože rozměry souhlasily. Jedinej rozdíl je v těch držících packách. Na starých středech jsou tenčí a vevnitř je pero, kdežto nový jsou masivní a neohebný bez pera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 No tloukl sem, brousil, mazal.... Ale asi málo zítra zabrousím víc, dám větší sílu. Kdyby ten blbej kus plastu nestál 160 kaček, tak se s tím ne.eru, ale asi budu muset hrubou silou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tak pokud si je kupoval ve Škodovce tak by to měli byt origo a měli by pasovat. Jak říká vick nové jdou blbě, vzpomínám si že jsem s tím taky bojoval. Pokud se bojíš tak si vem nějaký paklík (kousek nějakýho dřevěnýho hranolku) a přes něj to tam natlouct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 nezapomeň i lehce očistit střed kola jo.Ale myslím že to tě asi stejně napadlo tak jsem to zde napsal jen pro pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jo jo napadlo. Asi budu muset zkusit nějaký to dřevo jak píše Tarantulas. Tak díky za rady. Snad se to povede. Jen se bojím toho, až je budu po sezoně zase vyndávat, protože mám v plánu opravu a novej lak kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.