Publikováno Květen 1, 201312 r Potřeboval bych nechat přeleštit (opravit) 16 hlinikove disky. Přikládám fotku jak po 8-9 letech vypadají, půjdou ty vrypy ještě nějak "levně" zpravit, nebo se mám raději poohlédnout po nových? Nemáte někdo tip na dobrou firmu na Ostravsku? Díky
Květen 2, 201312 r počkej až se ozve Cuzik.Zrovna jsme se o tom ve svátek bavili a říkal že otryskání a nalakování celé sady výjde asi na 2000kč.Někoho zná kdo to dělá.Já sám čekám na info a taky to chci nechat udělat
Květen 2, 201312 r Jak maš ty vrypy hluboke je to jenom sedřena barva i ten bily zaklad, nebo to maš až do hliniku.
Červen 21, 201312 r Autor Dobrý den, omlouvám se, že jsem nereagoval, na autě se vyskytly závady, takže jsem nakonec jen disky vyčistil kyselinou a zatím to nechám tak jak to je. (Jinak ty rýhy jsou hluboké do hliníku, holt už mají 9 let za sebou.)
Říjen 1, 201311 r Za 350 kc/ks v brne najdi si komaxit brno. Otryskaji puvodni barvu a nastrikaji novou dle lastniho vyberu barvy a nechaji to zapect.
Říjen 1, 201311 r to je dobrá cena.Do toho bych šel taky.Koukal jsem že je i komaxit Ostrava tak jsem jim napsal a uvidíme.
Říjen 2, 201311 r ta cena 350/ks byla konkrétně za 17" kola z Octavie RS. Vyzvednutí za 3 dny. Na černou rs bílá kola, ale jak říká Víťa, ta cena je jak zadarmo, hlavně to vydrží a ne jak obyč. nástřik
Říjen 2, 201311 r Tak jsem se ptal na Ostravě a cena 450/ks bez DPH a doba cca 10 dní.To zas tak dobré není.Ještě počkám až mi odepíše přímo ten komaxit Ostrava
Říjen 2, 201311 r Zkus GRONA v Bohumíně. Minulý týden jsem tam vez kolegovi plecháče a chtěli 300 za ks a liťáky prý 400 za ks.
Říjen 2, 201311 r Vito v 13.30 mu je dam a v 22.00 hod si je beru v plne krase a nemusim na ně čekat až se mi někde ztrati, všechno v jeden den. Opiskovani, zaklad a komax jaky si vybereš. A cena rozumna. Cus
Říjen 3, 201311 r Ja vim Vito jato psal všeobecně, jinak ja mam taky hlinu a plnou zahradu je ji tu všude kolem habakuk, ale železo ne a ne, to zbiraji ti vopičaci CUUUS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.