Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Díky za radu.Jen to rozkódování VINka asi nedám.

Jen ještě jaká verze manuálu pro mne platí- 08/2013 nebo 11/2013?

Jsem jinak maximálně spokojen,přestup z FI HTP 47kW 12V Combi,2004,Classic Plus.Ta měla jen obyč centrál,ale při podržení klíčku v zámku dveří zvenku vozu v odem/zamyk.poloze okna sjely dolů či se zavřely nadoraz a byla jistota kompletního uzamčení vozu a uzavření oken.Tady mne značně síří,že pokud zapomenu dovřít okénko,musím vlézt do auta,vrazit klíček do zapalování,otočit jím do předstartovací polohy,pak lze teprve s okny manipulovat.To snad jediná věc,co mi vadí.

Jinak super auto,těch 10. let vývoje je fakt znát!Jen to neskutečné ticho TSI vs. HTP,nemluvě u zátahu a živosti auta.

Kufr plošně větší než u Fábinky Combi,mám tam původní origo gumový koberec,ten mi prodejce na rozdíl od gumových  koberečků do interiéru nedal,tak jsem si jej nechal a kamarády už to stálo v sázce pár panáčků...

:kol-46:

Vloženo (editace)

Díky moc,Nováčku,zde je výsledek-

Škoda Rapid Active/Ambition/Elegance 1.2 TSI 63kw

model year 2014, production number 015446

6x airbag, production plant Mladá Boleslav (CZ)

The entered VIN is not valid!

Tak mne opět prodejce AUTO CB nezklamalo a dalo to dostupně nejlepší,jeli jsme jen tak kolem a stavěli jsme se tam jen tak kouknout,za půl hoˇky jsme měli Raptora,vyplatilo se to,aspoň tentokrát... :kol-47:

Od nich už tření nový kus-Felka s gilem 50kW,FI 47kW Combi Classic plus,metal.červ.Flamenco..

Předtím jen ojetiny Škoda 100,120,Favorit a jeden omyl LADA 1300...

Editováno: , autor: vita.kulisek
Vloženo (editace)

Neopsal špatně,dvakrát opisoval plus kontrola syna dle velkého TP,ale rozkódovalo se to hlavně dobře,což je divné,ale směrodatné,tak nevím.Ale kýžené vím,mám MR 2014,už mne i nakoplo do MR 2014,že mám chromy kolem budíků i na spínači světel.Tak jsem to tušil a mám potvrzeno,díky.

Jinak jsem na    http://www.skoda-forum.cz/rapid-f80/muj-novy-raptor-t-t11624.html

Editováno: , autor: vita.kulisek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...