rogerer Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 zdražení to asi nebude, stačí jen obrat výbavu a vlastně je mi to už jedno když čekám ale jak říkám tlaky prý na to už byly ale obchodník mohl jen blafovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 To Bojler, cenově je u "nás" Rapid výhodnější, ale myslím, že srovnáváš/te ceníky MR213 (CZ) a MR2014 (SK). Chtěl jsem své auto "přeobjednat" na MR2014 a bylo mi sděleno, že mi nemůže garantovat původní cenu. Možná, že nás bude čekat nemilé zdražení, ... Nesrovnávám odlišné modelové roky, ostatně nový modelový rok nabíhá už za dva týdny. To, že ti prodejce nemůže garantovat ceny je normální - nemůže, protože nemá garanci ani ze strany Škody. V praxi to většinou probíhá tak, že cca měsíc předem dostanou prodejci vědět. Ale ne vždy. Podle mých informací Fresh projde obměnou. Jakou ale nevím a neví to ani prodejci. A tipl bych si, že to zatím neví ani sama Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak se objevily v Etce objevily dekorační lišty na přístrojovou desku. Dekorů je uvedených zatím pět, "white piano", "graphit-metallic shiny", "light tonal brushed", "brushed" a "black piano". Lišta je dle všeho stejného tvaru jako u modelu na Woerthersee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 no huráááá .. skultúrňovanie toho plasťáka začína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 a ted je otazka kdy se zacne davat do rapida seriovyho? Anebo treba bude jen pro sport verzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Několika úpravami se z Rapida prostě může stát i luxusně vypadající auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 tak ta lista by tam podle me sla dobalastit i tak...rapid tam ma tusim takovej ten výlisek jen tak přilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak pánové ty dekorativní lišty jsou šroubované ,takže k tomu bude i jiná přístrovka .Na stávající přístrojovky to nepujde.Jedině že udělaj nějaké nalepovací,ale ty v ETCE mají hold svoji přístrojovku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) mrknite sem na senkyho video zdroj: ( http://forum.skodahome.cz/topic/120139-rapid-hatchback/?p=1769991) 4:39 myslim ze vidiet v interieri doplnkovu listu na palubke Editováno: 19. Květen 2013, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Téma pročištěno a zbytek přesunut sem: http://forum.skodahome.cz/topic/124046-z-akeho-auta-ste-presli-na-rapid-a-preco-vsetko-pre-a-proti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jak je to s MR2014? Uz se vyrabi od 22kt nebo to bude až od 32kt? Neboť udajne jsou zastaveny objednavky rapidu fresh do pristiho tydne (z duvodu prechodu na MR2014...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Já se už Maverickovi ani nedivím. Vždyť to máš na první straně tohoto vláka a teď si vlastně sám odpovídáš.... http://forum.skodahome.cz/topic/123724-mr2014/#entry1762708 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 nj když na kazdym foru je tisic chytrych lidi a kazdej rika neco jinyho..... a proč se teda fresh nedá už objednávat? To může souviset jedině se změnami v 32kt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) 32KT nabíhá spaceback a dojde k už několikrát probíraným změnám (úpravy interieru, odhlučnění, nové výbavy atd.). s tím bude souviset změna ceníku. MR2014 už je ve výrobě od 22KT, byť paradoxně většina změn teprve přijde. fresh byla operativně zařazená akce, s modelovým rokem to nemá nic společného. kdo říká něco jiného, kecá z hladu a netuší :-) občasná nemožnost objednávek je normální. někdy to tak bývá při faceliftech nebo náběhu nových modelů. staré provedení je vyprodané, pro nové ještě není připravený prodejní program. Editováno: 4. Červen 2013, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Maverick má dlohodobě dobré informace. To je prakticky jistota. Co je s Freshem netuším. Napiš si do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) mně je to jedno já mám objednáno ale jsem zvědavej jakou verzi mi vyrobí a kdy, ale nikdo nic neví a prodejce ví ještě míň než vy tady Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 S trochou štěstí budeš mít za dnešní cenu Rapida v novém provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Dle mích informací mají od rána prodejci nové ceníky. Ceny pro Rapid Fresh zůstaly stejné, ovšem z výbavy odpadla automatická klimatizace a parkovací senzory...Může toto prosím někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 jestli je tohle pravda tak uf uf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Nové v nabídce 1.6 TDI 66 KW+5.st.manuál a 7.st.DSG.Xenony u Ambition 12 500 Kč,Elegance 10 000 Kč.Nové 3-ramenné volanty,u MF volantu změna ovládání mobilu a Maxi-Dotu na pravé straně,vlevo rádio. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Ceny pro Rapid Fresh zůstaly stejné, ovšem z výbavy odpadla automatická klimatizace a parkovací senzory.. Super. A co ty informace od martineQ,můžeš je potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Pípák je jenom u Elegance Fresh a aut.klimu jsem u Ambition Fresh neviděl,ani pipák.Takže potvrzuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) zajimavy, jsem zvedavej co to udela s prodejema..... ja chci ten volant treba pujde priobjednat k me objednavce:) Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Ceník je platný od 5.8.2013.-32KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) aha, tak to jsem zvedavej jak to vse dopadne ;-) Editováno: 4. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.