Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 To auto je hned takovy dospelejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Rapid v novém modelovém roce s vylepšenými detaily http://www.skoda-auto.cz/news/2013-07-04-rapid-novy-modelovy-rok# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 ždáné info o měkkých plastech nebo lepším odhlučnění.... :/ ale ten volant me sejří ....si ho dokoupim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 na netu jich par je ...... jestli mas prebytecnou ,, trojku " muze byt tvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Je tam Modra Race - takze v pondeli se jde konecne objednavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 jako fakt MARO ? ....... no tak to sem zvedavej ....... modrou sem si uz v konfigu daval a je to fakt parada jenom skoda ze tam neni bolero teda aspon sem ho tam nevidel a je tam jenom amundsen, ten bych nemusel bolero by stacilo.... myslim tim vybavu elegance. kdyz sem dal s motorizaci 1.2 TSI 77 kw, ELEGANCE+, bezovy interier, modra RACE, 17" loukote + nejaka dovybava co slo, ale rozumne tak cena byla nejakejch 459 000 kc ..... coz na to co tam vsechno bylo, mi neprislo nejak extremne premrstena cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Ano jsem definitivne rozhodnut, cekal jsem az se prida oficialne do ceniku Bude to Rapid 1.2TSI 77kW Ambition Modra Race s tou modrou Denim se nemuzu smirit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 zaloz si vlakno ...... at tady neni nuda ........ a nahod nejakou dovybavu ...... jaky kola a atd nebyla by dobra rada do budoucnosti sahnout uz po eleganci ? ... xenony budes davat ? btw......... vim ze se o tom uz tady mluvilo, ale celkem me to prekvapilo ...... az bude rapid vic rozsirenej, bude si moc kazdej xeny dobastlit sam doma, tudiz jenom vymeni svetla a bude mit xeny,.... prijde mi to od skodovky jako celkem ROZUMNE reseni,... tim padem se i isetrilo, coz je dobre, ale otazka, jestli bude snimi fakt opravdu neco videt a buidou opravdu dobre svitit sem zvedav az nekde bude rapid s xenama abych videl jak to sviti a porovnal to za me pro skodovku LIKE ,, Objednat lze pro model ŠKODA Rapid nyní také xenonové světlomety. Nízkoenergetický xenonový zdroj má světelný tok do 2.000 lumenů. Tento systém nevyžaduje, na rozdíl od řešení používaných ve vozech vyšších tříd, automatickou regulaci sklonu a ostřikovače světlometů. Výhodou je nižší cena ve srovnání s xenonovými světlomety s vyšším světelným tokem, při zachování srovnatelné intenzity osvětlení. " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Videl jsem jak to sviti a za me rozhodne OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 kdyz to rikas ty, jako povolana osoba,... tak mi nezbejva nez souhlasit tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.jozif Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Vám už ten konfigurátor funguje? Mě se tam pořád rapid nezobrazuje. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) nesmis najizdet primo na konfigurator cernej vpravo, ale musis najet na zelenou listu a tam naznacit RAPID, rozsviti se ti to a uvidis tam Rapid klasika nabidka a nebo RAPID FRESH, no a pak co chces, tak to si vyberes a uvidis tam stranka modelu nebo konfigurator,........ a to si vyberes,... pro zjednoduseni: Rapid FRESH: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/NH3/65154 Rapid: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/NH3/65114 Editováno: 4. Červenec 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 ta modrá je fakt suprová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 To souvisí s černou střechou a nebo je to solo nálepka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Netuším.Tahle fotka byla dnes na FB škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 nesuvisi to so spacebackom ? davnejsie sa objavili omalovanky co mali tuto cast ciernu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Nevim, zda to tu zaznelo, ale prave jsem potkal Rapida s novym zadnim naraznikem, kde uz neni difusor a jsou tam odrazky v narazniku. Neco jako ma O2 FL. Nejaka novinka u Rapidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 a nebyla to okta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 a nejsou to ty upravene narazniky od BT desing videl sem je na aukru za 7000 kc oba,.. ale otazka je jestli to fakt predelal BT desing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Lukason: ty jsi nekde videl na prodej ten triramenny volant kolem 3tis. czk ? nahod odkaz pls. ja nic nenasel. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Nne, byl to fakt Rapid Lukason: to netuším, že už BT něco takového dělá každopádně to frčelo na F značkách, fotku jsem bohužel nestihl udělat jel jsem 110 kmh a on frčel tak 160 kmh, takže jsem se jenom tak v dálce všiml toho nárazníku a přišlo mi to divné runner: volant se dá sehnat do 3000 kč, drahej je hlavně airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 To bude nejakej styling kit od prislusenstvi, urcite neco takoveho pro Rapida taky bude. BTW: V ramci rodiny padla objednavka na dalsiho Rapida - jen strucne to nejdulezitejsi: 1.2 TSi 77kW, Elegance, modra Race, 17" Camelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 To je otázka, ale že by bylo příslušenství celý zadní nárazník? To mi přijde divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.