Přejít na obsah

Drnčení na straně spolujezdce

dBman

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi, nesetkal se někdo z vás u své O II s drnčením na straně spolujezdce? Toto drnčení je závislé na otáčkách motoru, respektive projevuje se pouze na volnoběh když je auto v klidu a točí kolem 800 ot/min. Při sešlápnutí plynu okamžitě zmizí. Je to takové hluboké drnčení na straně spolujezdce, těžko se to lokalizuje, ale tuším někde kolem kastlíku v palubovce či A sloupek. Z venčí to slyšet není. Byl jsem s tím v servisu a na nic nepřišli. Díky za podněty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vámi popsaný problém viz. fabia II to není. U Oct. tam není takový prostor. Je to řešeno jinak, je tam plastový držák do něhož vede ta palivová hadice - ta je tím držákem fixována. Tam se to ani nehne. Procházel jsem tedy auto dál a došel jsem k závěru, že drnčivý zvuk vychází z podlahy. Je to pravděpodobně zespod vozu pod tím plastovým deklem, takže horší varianta. Tak zas do servisu. Ale díky za tip, ta palivová hadice to asi bude, ale v jiném místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...