dBman Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Zdar chlapi, nesetkal se někdo z vás u své O II s drnčením na straně spolujezdce? Toto drnčení je závislé na otáčkách motoru, respektive projevuje se pouze na volnoběh když je auto v klidu a točí kolem 800 ot/min. Při sešlápnutí plynu okamžitě zmizí. Je to takové hluboké drnčení na straně spolujezdce, těžko se to lokalizuje, ale tuším někde kolem kastlíku v palubovce či A sloupek. Z venčí to slyšet není. Byl jsem s tím v servisu a na nic nepřišli. Díky za podněty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/99746-drnceni-pri-volnobehu-v-interieru-12-tsi-63-kw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Že by se to stejně projevovalo i u Octavie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 3. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ok díky za tip. Zítra se na to podívám a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak vámi popsaný problém viz. fabia II to není. U Oct. tam není takový prostor. Je to řešeno jinak, je tam plastový držák do něhož vede ta palivová hadice - ta je tím držákem fixována. Tam se to ani nehne. Procházel jsem tedy auto dál a došel jsem k závěru, že drnčivý zvuk vychází z podlahy. Je to pravděpodobně zespod vozu pod tím plastovým deklem, takže horší varianta. Tak zas do servisu. Ale díky za tip, ta palivová hadice to asi bude, ale v jiném místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 OK..daj vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.