Mellis Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ahojte, potrebujem poradit, asi pred dvomi tyzdnami sa mi rozsvietila kontrolka motoru(nie kontrolka EPC). Ked sme to napichli ukazslo chy 17582-odchylka dob vstrekovaní. Auto jazdilo, nepozoroval som ziadne zmeny az pred dvomi dnami som nastartoval kontrolka zacala blikat a uto islo na tri valce.. Vstrekovaci ventily su ok. Nemá niekto skusenosti s touto chybou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 a to soudíš dle čeho, že vstřikovače jsou OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 7. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 no je to v servise, a tak mi bolo povedane ze vstrekovace su ok.. asi to skusal poprehadzovat alebo ja neviem.. nieco tam pocistil a auto zatial ide dobre, tak uvidim, či sa chyba objaví znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Tak a zase svieti a zase ta ista chyba... Po vymene sviecok sa to rozsvietilo az tak po tyzdni, auto jazdilo bez zmien... Vymenili sme palivove cerpadlo a nic, poradte niekto co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 kup nádrž pořádného benzínu (Shell, Bnezina, OMV), kup si přípravek čistič palivového systému, nali to tam a uvidíš. pokud nepomůže, nespoléhal bych na sdělení servisu že vstřikovače jsou OK, ale zkus najít v okolí, kdo dělá čištění ultrazvukem a dal bych je vyčistit. Při nasazování zpět pak ještě prověř těsnost O-kroužků, popř. vyměň za nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Ok diky, skusim to tam naliat ci to pomoze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 No nepomohlo, kontrolka zase svieti :-( ked sa mi to predtym rozsvietilo tak to idlo na tri valce, aj teraz mam taky pocit ako keby niektory vynechaval, a obcas sa to trasie cele auto na volnobehu ako keby to nespalovalo alebo co a ked pridam ide trocha biely dym z vyfuku ale nie vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Když ti to šlo na tři válce, víš který vynechával? Jen mě tak napadlo přehodit vstřikovač z toho vynechávajícího s jiným válcem, jestli se to přesune dál. Tím by se dal celkem jednoduše odhalit vadný vstřikovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 No na VAGu to ukazalo odchylka dob vstrekovania rada valcu 1 skusal prehodit v servise vstrekovac na prvom valci tusim s tretim a nic... Povedal ze vstrekovace su ok tak neviem... A ze na VAGu by keby bol zly vstrekovac priamo vypisal ze vstrekovac je ko tak neviem uz co tomu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Tak to nezbývá, než sehnat zkušeného mechanika/diagnostika. Tady je screen z dílenské příručky na tu chybu 17582: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Falešnej vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mellis Vloženo 25. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Tak auto este stale jazdi, kontrolka svoeti, spotreba ok :-) novy poznatok - po nastartovani chvilu biely dym z vyfuku asi 5 sekund potom uz nic, voda sa nestraca..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Zdravím ludia, mám taký problém, neviem či to má spojitosť s tým že som menil rozvody šak posúdte sami. Ide o to že po výmene rozvodov sa mi začalo stávať že my vyskočí kontrolka motora a v pamäti závad motora nájdem chybu 17582. Treba ešte niečo nastavovať po výmene rozvodou aj cez VAG?? Mám aj LPG Landi Renzo no a na volnobehu sa mi zdá ako by to triaslo auto, taký nepravidelný chod motora. Tak neviem či to nebude skôr problem LPG. Prikladám aj foto z VAG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Téma o této poruše zde již je, proč nehledáš? Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 určitě ti ty rozvody udělali dobře, nemáš je posunuté o zub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Treba ešte niečo nastavovať po výmene rozvodou aj cez VAG?? nie.... na volnobehu sa mi zdá ako by to triaslo auto, taký nepravidelný chod motora. tu si prečítaj,čo spôsobovalo presadenie o zub pri výmene rozvodov ..a to sa dotyčný dušoval,že sú nastavené OK http://forum.skodahome.cz/topic/130810-14-16v-%C5%A1kube-na-volnob%C4%9Bh/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiMKO Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 LIBERO vdaka za tip,, ale nemyslím si že to bude tým.. Robil mi to môj osobný mechanik a bol som pri tom.. Ale dneská som kontroloval hadice dýchania motora a bolo v ních zamrznutého tolko sajrajtu že som sa až čudoval.. Podla DP tam bola písaná aj jedna s týchto možných závad.. Ja neviem, môže aj toto spôsobiť tekéto problémi?? Mám skôr dojem či to nerobí LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 základ je zjistit, zda se to projevuje a chyba vyskakuje jen při provozu na beneli, třeba to není tak markantní, ale bude tam. Při provozu na LPG se jakýkoli "benzínový" nešvar násobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.