Publikováno Květen 7, 201312 r Ahojte, potrebujem poradit, asi pred dvomi tyzdnami sa mi rozsvietila kontrolka motoru(nie kontrolka EPC). Ked sme to napichli ukazslo chy 17582-odchylka dob vstrekovaní. Auto jazdilo, nepozoroval som ziadne zmeny az pred dvomi dnami som nastartoval kontrolka zacala blikat a uto islo na tri valce.. Vstrekovaci ventily su ok. Nemá niekto skusenosti s touto chybou?
Květen 7, 201312 r Autor no je to v servise, a tak mi bolo povedane ze vstrekovace su ok.. asi to skusal poprehadzovat alebo ja neviem.. nieco tam pocistil a auto zatial ide dobre, tak uvidim, či sa chyba objaví znova
Květen 21, 201312 r Autor Tak a zase svieti a zase ta ista chyba... Po vymene sviecok sa to rozsvietilo az tak po tyzdni, auto jazdilo bez zmien... Vymenili sme palivove cerpadlo a nic, poradte niekto co s tym?
Květen 22, 201312 r kup nádrž pořádného benzínu (Shell, Bnezina, OMV), kup si přípravek čistič palivového systému, nali to tam a uvidíš. pokud nepomůže, nespoléhal bych na sdělení servisu že vstřikovače jsou OK, ale zkus najít v okolí, kdo dělá čištění ultrazvukem a dal bych je vyčistit. Při nasazování zpět pak ještě prověř těsnost O-kroužků, popř. vyměň za nové.
Červen 1, 201312 r Autor No nepomohlo, kontrolka zase svieti :-( ked sa mi to predtym rozsvietilo tak to idlo na tri valce, aj teraz mam taky pocit ako keby niektory vynechaval, a obcas sa to trasie cele auto na volnobehu ako keby to nespalovalo alebo co a ked pridam ide trocha biely dym z vyfuku ale nie vela
Červen 1, 201312 r Když ti to šlo na tři válce, víš který vynechával? Jen mě tak napadlo přehodit vstřikovač z toho vynechávajícího s jiným válcem, jestli se to přesune dál. Tím by se dal celkem jednoduše odhalit vadný vstřikovač.
Červen 1, 201312 r Autor No na VAGu to ukazalo odchylka dob vstrekovania rada valcu 1 skusal prehodit v servise vstrekovac na prvom valci tusim s tretim a nic... Povedal ze vstrekovace su ok tak neviem... A ze na VAGu by keby bol zly vstrekovac priamo vypisal ze vstrekovac je ko tak neviem uz co tomu je
Červen 1, 201312 r Tak to nezbývá, než sehnat zkušeného mechanika/diagnostika. Tady je screen z dílenské příručky na tu chybu 17582:
Červenec 25, 201312 r Autor Tak auto este stale jazdi, kontrolka svoeti, spotreba ok :-) novy poznatok - po nastartovani chvilu biely dym z vyfuku asi 5 sekund potom uz nic, voda sa nestraca.....
Prosinec 29, 201410 r Zdravím ludia, mám taký problém, neviem či to má spojitosť s tým že som menil rozvody šak posúdte sami. Ide o to že po výmene rozvodov sa mi začalo stávať že my vyskočí kontrolka motora a v pamäti závad motora nájdem chybu 17582. Treba ešte niečo nastavovať po výmene rozvodou aj cez VAG?? Mám aj LPG Landi Renzo no a na volnobehu sa mi zdá ako by to triaslo auto, taký nepravidelný chod motora. Tak neviem či to nebude skôr problem LPG. Prikladám aj foto z VAG..
Prosinec 29, 201410 r Treba ešte niečo nastavovať po výmene rozvodou aj cez VAG?? nie.... na volnobehu sa mi zdá ako by to triaslo auto, taký nepravidelný chod motora. tu si prečítaj,čo spôsobovalo presadenie o zub pri výmene rozvodov ..a to sa dotyčný dušoval,že sú nastavené OK http://forum.skodahome.cz/topic/130810-14-16v-%C5%A1kube-na-volnob%C4%9Bh/
Prosinec 29, 201410 r LIBERO vdaka za tip,, ale nemyslím si že to bude tým.. Robil mi to môj osobný mechanik a bol som pri tom.. Ale dneská som kontroloval hadice dýchania motora a bolo v ních zamrznutého tolko sajrajtu že som sa až čudoval.. Podla DP tam bola písaná aj jedna s týchto možných závad.. Ja neviem, môže aj toto spôsobiť tekéto problémi?? Mám skôr dojem či to nerobí LPG
Prosinec 29, 201410 r základ je zjistit, zda se to projevuje a chyba vyskakuje jen při provozu na beneli, třeba to není tak markantní, ale bude tam. Při provozu na LPG se jakýkoli "benzínový" nešvar násobí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.