Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a my co máme světlej interiér zase nic, ach jo :kol-26:

• 9 měsíců později...

namontoval jsem si ji sam, je dobra,hlavne pridava dalsi odkladaci prostor a uz nepadam napravo,jak sem zvykly ze ji tam furt mam :) a v citigo pri koupe nebyla. Kdyz je ale dolu tak se spatne zapina bezp. pas ...

• Autor

Kamarád si ji také pořídil dodatečně a paráda... 

post-20337-0-30384200-1393246084_thumb.j

No to se divím, že tam nadávají tu z Fabie nebo Rapida.

• 1 rok později...

Existuje loketka aj v inej farbe? Mam bledy interier, ta cierna sa mi vobec nehodi...

taky mám Ivory interiér a nic... člověk si koupí nejvyšší výbavu a ani tu loketku si tam dát nemůže...hamba...

zatím jsem nikde jinou než černou neviděl, leda to někde nechat přečalounit, ale to nevim kde a asi by to stálo ranec... :(

Nepytal si sa na bledy loketku priamo u predajcu skoda? Ja som zatial hladal iba na nete...

Co povies na toto? ;) vloz fotku interieru auta

7658c88c5520eb3f3f035bee83b0a133.jpg

Upraveno od Temik.sk

• 1 rok později...

Loketku do zadního držáku na pití nedoporučuji. mám ji doma a v autě byla asi měsíc. Dost se hýbe. Pokud by ji někdo chtěl aspon jako úložný prostor klidně ji prodám.

• 2 týdny později...

Tak nakonec jsem sehnal tuto opěrku./ Amster /

montáž provedu po vánocích a dám nějakou informaci jak to vše dopadlo.

armster-s-1.jpg

armster-s-3.jpg

loketni-operka-skoda-citigo-2011-armster-standard-vyklopna-cerna-v00589-3.jpg

loketni-operka-skoda-citigo-2011-armster-standard-vyklopna-cerna-v00589.jpg

• 2 týdny později...

Nevypadá špatně. Jenže největší problém s celou loketkou je středový tunel který drží pouze na jednom šroubu který je v držáku na pití. Proto se loketka kýve do stran a nakonec se mi utrhl tunel z toho jednoho šroubu.

Nic není řešeno tak bytelně jako origo, která drží za 4 šrouby za karoserii, bohužel je ale poměrně drahá.

3.jpg4.jpg6.jpg10.jpg

Upraveno od Decibel ES

• 1 rok později...

Potahnes sam ne?

Nebo nejakej calounik, vzdyt to ma jednoduchy tvar na potazeni ... prinejhorsim poslat do volntechu, oni ti to za par kacek udelaji, kuzi jakou chces a siti taky ...

• 4 týdny později...

jo ja mohu doporucit volanty.cz myslim ze to zvladnou :-) daji ti tam alcantaru nebo perforovanou kuzi RS :-) :-)

• 3 týdny později...

Instaloval jsem take loketku Armster II, je moc pěkna. Tyto neoriginalní je nutno připevnit podobně jako originální, uchycení jen za plastový panel nestačí, jak zde již bylo řeceno.

57CAFAC2-9099-4509-A5DA-C404F3785FE7.jpeg

6670FC61-3D18-493D-BC79-22FB7129354A.jpeg

Je polohovatelná a výsuvná dopředu. Vzadu má navíc držák na mobil, který se dá připnout na pásek. Vrchní potah je koženkový, což je určitě lepší. Ale její přidělání je pracnější, protože musíš vyrobit držák na principu originálního, tzn. přidělat k podlaze. Oproti tomu je o 1000,- levnější než originál a podle mne hezčí. No něco za něco.

Upraveno od Tek

• 10 měsíců později...

Aktuálně akční loketka v červeném marketu ? jen vzhledem k mé postavě trošku vadí rucce, tak bude sklápěcí... 

IMG_20190616_113012.jpg

Ha interier Dynamic. Nemas prosim nahodou i zkoseny volant?

mám, pročpak ta otázka?

Já jsem zvolil originál a nelituji tech peněz. Nosnost 90 kg, připevnění k podlaze kovovou základnou na 4 šrouby. Je polohovatelná a výsuvná. V nejnižší poloze vadí ruční brzdě. Jinak ok.

IMG_20190613_202419.png

IMG_20190602_195232.jpg

IMG_20190526_101049.jpg

IMG_20190526_094601.jpg

• 1 rok později...

A ja prave zjistil, ze nepasuje do iV. Teda pasuje, ale je treba pouzit flexu a spodni cast lehce obrousit. Info mam bohuzel od technika, co ji montoval, ja u toho nebyl :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.