technikus Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Dnes jsem na eshopu objevil orig. Skoda Citigo loketni operku a musim rict, ze se velmi povedla. Dokonce i cenovka je v norme na orig. prislusenstvi. Odkaz: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/search/?text=loketní+opěrka+citigo Loketní opěrka Škoda Citigo Katalogové číslo: 1ST 061 123 Hledat: https://bit.ly/3GZ2it7 Fotogalerie z instalace opěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 a my co máme světlej interiér zase nic, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 namontoval jsem si ji sam, je dobra,hlavne pridava dalsi odkladaci prostor a uz nepadam napravo,jak sem zvykly ze ji tam furt mam a v citigo pri koupe nebyla. Kdyz je ale dolu tak se spatne zapina bezp. pas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Kamarád si ji také pořídil dodatečně a paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 No to se divím, že tam nadávají tu z Fabie nebo Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Existuje loketka aj v inej farbe? Mam bledy interier, ta cierna sa mi vobec nehodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 taky mám Ivory interiér a nic... člověk si koupí nejvyšší výbavu a ani tu loketku si tam dát nemůže...hamba... zatím jsem nikde jinou než černou neviděl, leda to někde nechat přečalounit, ale to nevim kde a asi by to stálo ranec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Nepytal si sa na bledy loketku priamo u predajcu skoda? Ja som zatial hladal iba na nete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 (editace) Co povies na toto? vloz fotku interieru auta Editováno: 27. Březen 2015, autor: Temik.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 https://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-vw-up-skoda-citigo-seat-mii-textil-cerna-p9461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Loketku do zadního držáku na pití nedoporučuji. mám ji doma a v autě byla asi měsíc. Dost se hýbe. Pokud by ji někdo chtěl aspon jako úložný prostor klidně ji prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 A co tato http://www.autio.cz/23592-skoda-citigo-od-rv-2012-loketni-operka-armster-standart.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Tak nakonec jsem sehnal tuto opěrku./ Amster / montáž provedu po vánocích a dám nějakou informaci jak to vše dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Nevypadá špatně. Jenže největší problém s celou loketkou je středový tunel který drží pouze na jednom šroubu který je v držáku na pití. Proto se loketka kýve do stran a nakonec se mi utrhl tunel z toho jednoho šroubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 (editace) Nic není řešeno tak bytelně jako origo, která drží za 4 šrouby za karoserii, bohužel je ale poměrně drahá. Editováno: 22. Prosinec 2016, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Potahnes sam ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Nebo nejakej calounik, vzdyt to ma jednoduchy tvar na potazeni ... prinejhorsim poslat do volntechu, oni ti to za par kacek udelaji, kuzi jakou chces a siti taky ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 jo ja mohu doporucit volanty.cz myslim ze to zvladnou :-) daji ti tam alcantaru nebo perforovanou kuzi RS :-) :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tek Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Instaloval jsem take loketku Armster II, je moc pěkna. Tyto neoriginalní je nutno připevnit podobně jako originální, uchycení jen za plastový panel nestačí, jak zde již bylo řeceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tek Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 (editace) Je polohovatelná a výsuvná dopředu. Vzadu má navíc držák na mobil, který se dá připnout na pásek. Vrchní potah je koženkový, což je určitě lepší. Ale její přidělání je pracnější, protože musíš vyrobit držák na principu originálního, tzn. přidělat k podlaze. Oproti tomu je o 1000,- levnější než originál a podle mne hezčí. No něco za něco. Editováno: 28. Červenec 2018, autor: Tek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Aktuálně akční loketka v červeném marketu ? jen vzhledem k mé postavě trošku vadí rucce, tak bude sklápěcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Ha interier Dynamic. Nemas prosim nahodou i zkoseny volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 mám, pročpak ta otázka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Já jsem zvolil originál a nelituji tech peněz. Nosnost 90 kg, připevnění k podlaze kovovou základnou na 4 šrouby. Je polohovatelná a výsuvná. V nejnižší poloze vadí ruční brzdě. Jinak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 A ja prave zjistil, ze nepasuje do iV. Teda pasuje, ale je treba pouzit flexu a spodni cast lehce obrousit. Info mam bohuzel od technika, co ji montoval, ja u toho nebyl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.