Lancelot Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Tady se plně ukázalo přísloví: Že nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Na takto drahém autě, pokud to tedy není vylítaná plečka z 2008 s 300 tis.km, bych nešetřil a připlatil, když už tedy chip chci, za skutečně kvalitní chip u některého z ověřených úpravců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 to je pravda co říkáš,ale já jsem o tom Motorpowerovi vůbec nevěděl,o něm jsem se dočetl až tady na foru,jinak bych třeba vůbec nevááhal a jel bych rovnou k němu!já jsem před lety dostal docela dobré doporuččení na tu firmu Powertec Kladno a tak jsem jezdil s auty k nim,ale teď vím,že tam už nikdy nepojedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 a oříšek je rozlousknut ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak včera jsem byl u MOTORPOWERA a motor mám tedy upraven,na grafu jsou dvě křivky,ta slabší je to co jsem tam měl od POWERTECU Kladno a ta sylnější je od MOTORPOWERA.samy si můžete udělat názor co je lepší,ale myslím že graf mluví za vše.Jiank trochu na obranu Powertecu musím říct,že Motorpower říkal,že zas až tak špatně to neudělali,že jsou v republice daleko horší úpravci! Výkonstní grav MOTORPOWER.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 To jvees69 : Kam jdeš na úpravu. Uvažuji taky o chipu akorát mám CBBB 125Kw a hodně lidí doporučuje TDIfun v Českém Těšíně. Sice cena je 10k, ale údajně to u něj stojí za to. Na válce před úpravou, diagnostika, poté úprava a znova válce s diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 toto je i u motorpowera,dělá přesně to co popisuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Kolega wsharan má pravdu ;-) Motorpower prohlédne vůz, naměří sérii kde na grafu zjistí i kondici motoru a poté udělá soft na míru motoru. U mě si se softem hrál okolo 30 min. Pak se vrátí do jednotky a zpět jednotka do auta a naměří se výsledek. má brzdu i na 4x4. Nakonec se v autě se zákazníkem projede a zkontroluje hodnoty přímo za chodu. Vymaže chyby a jede se spokojeně domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 GeorgeTDI : kolik mu zabere času úprava motoru celkově? Od příjezdu po odjezd? Kolik za to žádá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 tak já tam byl asi tak 3 hodiny a stojí to 11 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Do 3 hodin bohatě. Dá se auto na brzdu, odbrzdí - cca 30min Vyndá se jednotka a napojí na stole - cca 30 min Lazení softu - cca 30 až 50 min Pak se jednotka vrátí zpět do auta a naměří - 30 min Jede se domů. Cena jak píše wsharan 11 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czuba Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Já mám supa 2,0TDi CBBB 125Kw a půjdu za Zdenkem (TDIfun) cena je 10k, recenze jen kladné a navíc mám to k němu pouze 10km :-D . Psal jsem i na DP tam je cena 17k. Jsem cumel jak puk. V cem je sakra rozdíl mezi těma dvěma? Georgi nemáš graf od MPower když Ti dělali auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 To Czuba: Jestli to máš blíž tam, tak je to jasné. Nevím jaký tam je rozdíl a v čem cenově. Jinak graf mám v tomhle tématu na stránce číslo 1. Tak se podívej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Nooo zajímavé .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Osobně bych u motoru CFFB nahrál obsah pro CFGB a asi by to stačilo...nemluvě o tom, že tento zákrok nevyžaduje otevření jednotky. Jen je nutné auto bez kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 (editace) CFGB je 125kW verze, že? To jde nějak jednoduše nahrát? Editováno: 6. Září 2013, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Chcete říct, že u 103kW motoru se nahraje soft pro 125kW verzi a pofrčí to bez problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Pro 2 generaci CR motorů to nejen říkám, ale dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 tak to je supr .. a žádné problémy teda? Funguje jak má? Má pak výkon 125kW? Jediný rozdíl mezi těmito motorizacemi je tedy rozdílný software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) 3 jednotky z deseti aut jdou, ale je stím víc práce než s úpravou. Pokud jde o to nevyndavat jednotku a nejít na vyšší výkon, až 196PS, a nechat tupější charakter motoru, tak je to řešení, testoval jsem již dřív, ale u několika aut jsem narazil, ne sice na kessy / umím/, ale na vstřiky, a ESP v kombinaci s DSG. Než vykoumám nějaké konfigurace, mám úpravu hotovou. Pokud by o to někdo stál, nemám s tím problém. Ale vyhodnotit lze 100% až na místě, po aplikaci sw, nebo jasně specifikované výbavě a zaslání čísla jednotky snad také. Cena stejná, neb důležité je i ověření stavu vozidla, při jakékoliv ztrátě orig výkonu nemá cenu něco takového řešit, ale nejdříve dát auto do kupy. Také záleží za kolik to Ferda dělá, pokud jednotku skolí, umím ZACHRÁNIT. I když u něj to snad nehrozí, a je to sice nalejvárna, ale zato aspoň org softem. Krze záruku je to úplně jedno, testuji dopočet chks. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Jen přemýšlím "nahlas".... že bych si nechal ze 103ky udělal 125ku? Hmmm. Otevírat - neotevírat jednotku neřeším, požaduji HLAVNĚ šetrnost k DSG a také k DPF .... když i rozumným čiptuningem by asi šlo docílit rozumného toč. momentu (jen kolem 350Nm podobně jako 125kw série) a nízké kouřivosti kvůli DPF ... jo a KESSY mám Tak asi začnu šetřit do prasátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Testují crc k typu jednotky...a to mi sedí...mě se jednotka hlásí jako 125 kw.... Kdybys to dělal tak bys věděl, proč je problém s kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Testují crc k typu jednotky...a to mi sedí Jo, jinak by jsi to nezapsal....a kessy ti jít nemůže....proč ti psát nebudu.....přijdeš na to. Až budeš dělat, nebo jsi dělal, nějaké auto v záruce touto metodou, pošli VIN, a já zjistím jak je na tom se zárukou. Pochopitelně je potřeba předtím onlinit někde v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Já vím proč, kdybych nevěděl tak bych asi ani nezvládl to co dělám(nikdy u mě nebylo auto z kessy s tím, že to budu zkoušet, protože vím, že to nepůjde)...a VINko si ověřím po online sám zda má záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Mohu okomentovat pouze takto , další s Commanderem co ví úplně všechno. Pokud máš online, což pochybuji, tak zkus auto nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.