danspring Vloženo 10. Květen 2013 Vloženo 10. Květen 2013 Zdravím, mám takovej asi neobvyklej dotaz. Mám na Supu spoiler od milotecu, který je přilepenej předpokládám LEPIDLEM NA SKLA (černá hmota), a na pravé straně směrem ke znaku je spoiler již odlepen, ale na levé straně je stále pevně přilepen. No a nevím, čím to křídlo mám sundat, jestli by mi někdo nedoporučil nějaký přípravek, kterým to "lepidlo na skla" rozpustím, nebo zkusit odřezat žiletkou/kobercovým nožem. Je to blbý, že když ujedu, tak říznu do laku a když zaberu, tak aby jsem s křídlem nevzal i lak na víku. Co byste doporučili?? Jinak zpět přilepím nějakým dvousložkovým speciálním lepidlem od forda na lepení spoilerů a tak...ale todle musí jít nejprve dolu. Díky všem Citovat
MrChodny Vloženo 16. Květen 2013 Vloženo 16. Květen 2013 Běžně se to řeže strunou, ale s tím zbytkem lepidla bude asi problém... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.