edob Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 hele já mám FW 3810,4020 a 4120 a instaloval jsem si to postupně jak jsem to scháněl,další vezi nemám a tak ti nedovedu poradit a kor když chceš verzi 5269 o které ani nevím že vůbec je :-) Aký si mal pôvodný FW? Ja mám 1104 a hovorí sa, že bez nejakej 26xx to nebude OK pre tie ďalšie FW. Tie ostatné mám, mám aj 2680, ale factory, tak zháňam upravený aby som nemusel navigáciu kódovať. Inak 5269 by mal byť aj na uložto a tiež v Škoda príručke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 tak to už nevím co jsem tam měl jako původní ale myslím že něco podobného co ty,tedy pokud si ještě vzpomínám dobře.když jsem tam dával postupně ten nový FW tak jsem byl ujišťován že je vždy nějak upravený tak že si při instalaci i upraví vše co je potřebné aby to pak správně fungovalo a nevybíjela se baterka atd. a pravdou je že mi vše funguje jak má. a co má v sobě lepšího ten nový FW 5269? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Mohol by si mi tie FW upnúť napr. na uložto? Keď už to máš odskúšané, bolo by to asi najjednoduchšie a bez rizika, že niečo pokašlem. Čo sa týka 5269, zatiaľ som nezisťoval čo je tam nového, ale je to asi najnovší, je ešte 5270, ale ten je len beta verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 to:edob tak zde to je: http://uloz.to/xwcQ8C2b/sw-3810-nrg http://uloz.to/x5ftrGP5/4020a-no-f-iso http://uloz.to/xeam46NX/rns510-d-h-4120-factory-testmode-tvfree-iso heslo: columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 ten ...tv free... inštalovať až ako posledný, alebo medzi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 to jsou ty SW postupně,nevím proč se tak jmenují,já už je tak stáhnul.to tv free je ten poslední SW 4120. 3810 4020 4120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Ale u toho 4120 je písané, že je factory (teda fabrické nastavenie), nebolo Ti potom treba znovu nakódodvať navigáciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 já jsem nic nekódoval,jen to tam nahrál a vše mi funguje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 to:edob tak zde to je: http://uloz.to/xwcQ8C2b/sw-3810-nrg http://uloz.to/x5ftrGP5/4020a-no-f-iso http://uloz.to/xeam46NX/rns510-d-h-4120-factory-testmode-tvfree-iso heslo: columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Pokud tu aktualizaci 4120 stáhnu z uložto, nemusím se ničeho bát? A je v aktualizaci velký rozdíl v mapách? Mam superb 5/2012 Nebo kde se ještě dá obstarat, popřípadě kolik stojí u skodovky. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 McMichal: pokus zvladas anglictinu projdi GPS Underground. http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/20308-all-available-firmware-rns510.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Ahojte, potrebujem radu, cez elektronickú príručku som stiahol nový FW 5269, po nainštalovaní mi na volante nešlo koliesko s volume (ostatné ovládanie áno) na maxidote sa mi zobrazovali len tri položky. Tak som preinštaloval na 5218 a fungovalo to rovnako a v menu setup mi pribudlo hlasové ovládanie, ktoré nefungovalo. nakoniec som tam dal 4120, volume na volante funguje, ale na maxidote sú stále len tri položky, chýba mi tam rádio, navigácia, média..... Pred inštaláciou som skúsil podržať setup, ale verziu sw ani hw som nezistil boli tam len položky AM FM. po inštalácii je DPN - 3T0035680B, HW - H03 a SW - 4120. Poradí mi niekto čo s tým? Prípadne ako rozchodiť hlasové ovládanie? Mikrofón mám, v aute je bluetooth. Auto Superb 2 rok 2/2009. Za každú radu budem vďačný. Prípadne niekto v okolí Žiliny, čo sa v tom vyzná? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) njn, pred aktualizaci fw 5269 je potreba si opsat longcode... ted je jedinym resenim dat na vag a v sekci modulu radia dat kodovani a najit BAP - ten mas vypnuty, po zapnuti se objevi vsechny udaje v maxidotu a kolecko pujde ok... nepatauju si presne bit, mozna 16 nebo 17? tak abyste nerekli, trochu jsem zagooglil... The bit 7 of byte 7 (BAP) Editováno: 18. Březen 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tusim BAP som zapinal a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) tady je presny navod, jeste pak musi byt restart radia... http://blog.videgro.net/2012/11/navigation-and-audio-menu-gone-from-mfa-after-upgrade-of-rns-510/ jeste dodatek z jineho fora: If you have a white character MFD, code the RNS-510 to BAPIf you have a red character MFD, code the RNS-510 to non-BAP (DDP) Editováno: 18. Březen 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ok. Dakujem, vyskusam. Este ako urobim restart radia? <> a i? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Dakujem. Navi aj audio zobrazuje. Este ten mikrofon a vsetko bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 No ale VCDS mi vypisuje chyby aj navigacie aj radia. Jednotka neni kodovana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 pokud chceš hlasové ovládání rádia, tak musíš mikrofon, který vede standardně do HF sady pod sedadlem spolujezdce vést nejprve do Columbusu (zásah do kabeláže) a pak teprve z Columbusu do HF sady. Následně pak ještě musíš přes VCDS zakázat hlasové ovládání HF sady, po tomto kódování pak vypnout na chvilku zapalování a počkat a následně restart Columbusu. viz: příloha Cablage_CV_2_cables.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) Nazdar superbáci, jsem z Ostravy a potřeboval bych aktualizovat navigaci na Columbusu a odkodovat DVD ať hraje i za jízdy. Pomůže někdo? Díky všem za ochotu. Editováno: 26. Květen 2014, autor: dressi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Zdravím, z ničeho nic mi columbus přestal reagovat, zapnout jde ale nic dalšího .. restart ani odpojení baterie nepomohlo .. Někdo se zkušeností s takovým problémem? Případně někdo z okolí Liberce kdo umí FLASHnout sofrware .. aktuálních map bych se také nebránil ... díky za odpověď ... SZ, mail: jvees69@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Mám asi debilní dotaz, jsem už trochu ospalej... akorát jsem stáhnul celých těch sedmnáct giga a chci aktualizovat columbusáka, jak to mám udělat, když na dvd se vejde jen 4,7? to si mám vybrat státy či jak? přes SD kartu by to mělo jít asi celé nebo je potřeba ještě udělat něco jiného. Nebo tím, že to vypálím jako image tak se to tam vejde :-) kua a to je teprve pondělí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Nazdar superbáci, jsem z Ostravy a potřeboval bych aktualizovat navigaci na Columbusu a odkodovat DVD ať hraje i za jízdy. Pomůže někdo? Díky všem za ochotu. Kopřivnice -- http://mcaservis.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Mám asi debilní dotaz, jsem už trochu ospalej... akorát jsem stáhnul celých těch sedmnáct giga a chci aktualizovat columbusáka, jak to mám udělat, když na dvd se vejde jen 4,7? to si mám vybrat státy či jak? přes SD kartu by to mělo jít asi celé nebo je potřeba ještě udělat něco jiného. Nebo tím, že to vypálím jako image tak se to tam vejde :-) kua a to je teprve pondělí :-) Halooo, opravdu nikdo neví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 to keymaker nevím co jsi stáhnul ale mapy tolik nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.