PALLIBOY Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Ahojte, neviete mi niekto prosim poradit, kde najdem oficialnu spotrebu? V technickom preukaze mam iba kombinovanu, ale potreboval by som aj spotrebu do mesta a mimo mesta. Jeto na sluzobne ucely, aby mi spravne preplatili spotrebu. Hladal som aj priamo na http://www.skoda-auto.cz/ ale nic som tam nenasiel. Vopred dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 mas to v manuali k autu, uplne na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PALLIBOY Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 jj, mas pravdu, pri tych novsich to v tom manuali skutocne je. Ja som tam zabudol napisat ze rok vyroby je 2001. Viete niekto poradit? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Ofic by malo byt toto, ale ruku do ohna za to nedam Spotreba v meste: 6.80 lSpotreba kombinovaná: 5.30 lSpotreba mimo mesta: 4.40 l 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PALLIBOY Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Dik, vedel by si mi povedat odkial to mas? Vies potrebujem to mat z niecoho oficialnejsieho ako je toto forum, lebo mi to baby na financnom nepreplatia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 nasiel som to na nejakych nemeckych forach kde sa bavili o a zaroven tie iste ciselka boli spomenute v niekolkych inzeratoch na predaj v ktore mali motor ASV/AHF. Ak to chces oficialnejsie, jedina napisat do SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 PALLIBOY: máš SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 .... V technickom preukaze mam iba kombinovanu,..... Co to máš za techničák? Já ve svém mám spotřeby tři: 6.9/4.4/5.3 @libero: Ty tajnůskáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 PS: Pytlikuji to tady v Tapatalku, takže se omlouvám za formu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 kurna nevim co riesis, ja nemam v technicaku spotrebu vobec , oskenoval som ho, upravil v pc nahodil spotrebu 5.5 l nic viac jedno cislo a tlacim to na uctaren ciernobielo.. musi im to stacit . :-) jak nezozeru, co nezozeru ? mas kopiu technicaku tak nech si oni uz pociataju jak chcu. a za dalsie, mam taky dojem ze by ti mali platit aj amortizaciu vozidla a to je u mna 0.183 e na km... takze ma netrapi detail spptreba ked amortizacia dava daleko viac. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PALLIBOY Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Dakujem vam vsetkym. Nakoniec som to vyriesil tak, ze som napisal priamo na homologizaciu. Dali mi vsetky potrebne informacie a nemusel som platit ani ten poplatok, ktory si zvyknu uctovat. Aj tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.