Publikováno Květen 14, 201312 r Ahojte, neviete mi niekto prosim poradit, kde najdem oficialnu spotrebu? V technickom preukaze mam iba kombinovanu, ale potreboval by som aj spotrebu do mesta a mimo mesta. Jeto na sluzobne ucely, aby mi spravne preplatili spotrebu. Hladal som aj priamo na http://www.skoda-auto.cz/ ale nic som tam nenasiel. Vopred dik.
Květen 14, 201312 r Autor jj, mas pravdu, pri tych novsich to v tom manuali skutocne je. Ja som tam zabudol napisat ze rok vyroby je 2001. Viete niekto poradit? Dik
Květen 14, 201312 r Ofic by malo byt toto, ale ruku do ohna za to nedam Spotreba v meste: 6.80 lSpotreba kombinovaná: 5.30 lSpotreba mimo mesta: 4.40 l
Květen 16, 201312 r Autor Dik, vedel by si mi povedat odkial to mas? Vies potrebujem to mat z niecoho oficialnejsieho ako je toto forum, lebo mi to baby na financnom nepreplatia
Květen 16, 201312 r nasiel som to na nejakych nemeckych forach kde sa bavili o a zaroven tie iste ciselka boli spomenute v niekolkych inzeratoch na predaj v ktore mali motor ASV/AHF. Ak to chces oficialnejsie, jedina napisat do SA.
Květen 16, 201312 r .... V technickom preukaze mam iba kombinovanu,..... Co to máš za techničák? Já ve svém mám spotřeby tři: 6.9/4.4/5.3 @libero: Ty tajnůskáři
Květen 16, 201312 r kurna nevim co riesis, ja nemam v technicaku spotrebu vobec , oskenoval som ho, upravil v pc nahodil spotrebu 5.5 l nic viac jedno cislo a tlacim to na uctaren ciernobielo.. musi im to stacit . :-) jak nezozeru, co nezozeru ? mas kopiu technicaku tak nech si oni uz pociataju jak chcu. a za dalsie, mam taky dojem ze by ti mali platit aj amortizaciu vozidla a to je u mna 0.183 e na km... takze ma netrapi detail spptreba ked amortizacia dava daleko viac. :-)
Květen 20, 201312 r Autor Dakujem vam vsetkym. Nakoniec som to vyriesil tak, ze som napisal priamo na homologizaciu. Dali mi vsetky potrebne informacie a nemusel som platit ani ten poplatok, ktory si zvyknu uctovat. Aj tak dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.